Beursblik: prima cijfers Ordina

Door ABM Financial News op 29 april 2021 10:31 | Views: 4.128

Beursblik: prima cijfers Ordina
Beeld: Ordina

(ABM FN-Dow Jones) De kwartaalcijfers van Ordina zijn beter dan verwacht dankzij een sterke omzet en hoge productiviteit. Dat stelde ING donderdag in een rapport.

De omzet was 5 procent hoger dan ING had voorspeld. In combinatie met de sterke productiviteit was het EBITDA-resultaat van 15,7 miljoen euro zelfs 31 procent hoger dan de 12,0 miljoen die de bank had voorzien.

De publieke sector liet een groei van bijna 8 procent zien, na een nulgroei een kwartaal eerder. Ook in de financiële sector, die in het vierde kwartaal nog met 6 procent kromp, was er 1,5 procent groei.

De marge verbeterde sterk en dit is een structurele ontwikkeling, volgens ING.

ING heeft een koopaanbeveling en een koersdoel van 3,60 euro op Ordina. Het aandeel stond donderdag 4,5 procent hoger op 3,58 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
Dhrbelegger
0
jan de vakman
0
Nou, ordina heeft geen te grote broek aan getrokken, door heel de jaarwinst als dividend te geven, ze gaan stevig meer in het groen wat winst en omzet betreft!!
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.