Nederland wil tot 4 miljard euro ophalen

Door ABM Financial News op 16 juni 2021 12:20 | Views: 1.932

Nederland wil tot 4 miljard euro ophalen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse Staat wil op maandag 21 juni 2 tot 4 miljard euro ophalen met de heropening van twee korte leningen. Dit meldde het agentschap van het ministerie van Financiën woensdag.

Een lening met een resterende looptijd van ruim drie maanden, tot 29 september dit jaar, wordt heropend. Hierop wil het agentschap 1,0 miljard tot 2,0 miljard euro ophalen, bovenop het reeds uitstaande bedrag van 4,63 miljard euro

Een lening met een looptijd tot 29 november 2021 moet nog eens 1,0 tot 2,0 miljard euro opbrengen. Onder deze lening staat reeds 1,59 miljard euro uit.
  
Het rendement en het toegewezen bedrag zullen gedurende het veilingproces worden bepaald.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

3 Posts
G.errit@
0
Ze hebben nogal wat nodig, laatst konden ze niet verklaren waar die 5,2 miljard is gebleven, misschien gaan ze de mensen van de toeslagen affaire tegemoet komen of de schade die is geleden in Groningen geleden compenseren, wie weet.
scrumple
1
Ik denk dat Sywert van Lienden hier vast wel een maatschappelijk doel voor kan vinden.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.