Orderinstroom ASMI in tweede kwartaal boven verwachtingen

Door ABM Financial News op 1 juli 2021 17:59 | Views: 7.908

Orderinstroom ASMI in tweede kwartaal boven verwachtingen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De orderinstroom van ASM International ligt in het tweede kwartaal van 2021 duidelijk boven de eerder afgegeven verwachtingen. Dit zei de halfgeleiderspecialist donderdag nabeurs.

Op basis van voorlopige cijfers verwacht het concern dat de orderontvangst in het tweede kwartaal iets meer dan 500 miljoen euro zal bedragen, terwijl ASMI eerder zei te rekenen op een orderinstroom in het tweede kwartaal van 420 tot 440 miljoen euro.

"De stijging van het aantal orders in het tweede kwartaal is vooral het gevolg van orders die eerder is het derde kwartaal werden verwacht en nu door klanten naar het tweede kwartaal zijn getrokken", zei ASMI in een toelichting.

De omzet zal naar verwachting in lijn zijn met de eerder afgegeven prognose van 390 tot 410 miljoen euro, 

ASMI publiceert op 27 juli 2021 de resultaten over het tweede kwartaal. Het aandeel ASMI sloot donderdag 3,5 procent lager op 267,40 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
jan de vakman
2
Misschien geeft dat asmi een leuke plus morgen, vandaag kreeg hij zware klappen, besi nog veel meer, dat zal wel met intel te maken hebben, het hele vreemde is dat intel zegge en schrijven 2% gedaald is, terwijl besi 5% naar beneden knalt, toch ben ik mijn geloof in mijn topspeler niet verloren en heb nog leuk bijgekocht op deze gigadip!!
Porscheknakker Graat
2
Tenminste een bedrijf dat er voor zorgt dat de aandeelhouder na een negatieve dag niet verder wordt benadeeld. Meeste bedrijven interesseert een terugval van de koers totaal niet. Hulde aan de CEO van ASMI.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.