Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel RELX

Door ABM Financial News op 15 juli 2021 13:34 | Views: 2.960

Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel RELX
Beeld: RELX Plc

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor het aandeel RELX verhoogd van 21,14 naar 22,50 Britse pond met een herhaling van het advies op Outperform. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van de Zwitserse bank.

Daarin werden de ramingen voor de autonome omzetgroei van de divisie Scientific, Technical & Medical verhoogd van 2 naar 3 procent, voor de divisie Risk van 7 naar 9 procent, voor Legal van 1 naar 1,5 procent en tenslotte voor Exhibitions van een autonome krimp van 40 naar een daling van 35 procent.

Per saldo betekent dit een verhoging voor de taxatie van de groei van de autonome groepsomzet van 1,1 naar 2,5 procent voor het eerste halfjaar, voornamelijk op basis van het herstel bij de eerstgenoemde divisie.

De bank hield de ramingen voor het gehele boekjaar intact, maar benadrukte wel dat de ontwikkelingen in de eerste zes maanden van dit jaar veelbelovend zijn voor de rest van 2021.

Het aandeel RELX noteerde donderdag op een rood Damrak 0,6 procent lager op 24,13 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront