Video: ABN AMRO blijft positief over aandelen

Door ABM Financial News op 30 juli 2021 18:42 | Views: 5.866

Video: ABN AMRO blijft positief over aandelen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO blijft positief over aandelen met beleggers die in de vakantiestemming zijn. Dit zei beleggingsstrateeg Ralph Wessels van ABM AMRO voor de camera van ABM Financial News.

Een sterke winstontwikkeling, solide momentum, de deltavariant die het herstel niet in de weg staat en nog altijd ruim stimulerend beleid zijn hiervoor verantwoordelijk, zei de strateeg.

De groei van de wereldeconomie zal volgens Wessels hoogstwaarschijnlijk één dezer maanden pieken. Belangrijk is daarbij wel dat de groei daarna boven de trend blijft.

Wessels verhoogde vanwege de snellere heropening van de economie de groeiverwachtingen voor de VS en de eurozone naar respectievelijk 6,2 procent en 4,5 procent.

Klik hier voor: ABN AMRO blijft positief over aandelen

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.