ICT Group ziet omzet en resultaat oplopen

Door ABM Financial News op 18 augustus 2021 07:44 | Views: 1.898

ICT Group ziet omzet en resultaat oplopen
Beeld: ICT Group

(ABM FN-Dow Jones) ICT Group heeft de omzet en het resultaat over het eerste halfjaar van 2021 zien oplopen. Dit  maakte het IT-bedrijf woensdag voorbeurs bekend.

ICT boekte over de verslagperiode een omzet van 89,7 miljoen euro met een operationeel resultaat (EBITDA) van 10,6 miljoen euro en een meer dan verdrievoudiging van de nettowinst tot 9,6 miljoen euro, dankzij een eenmalige bate van 8,2 miljoen euro op de verkoop van het minderheidsbelang in GreenFlux.

In de eerste helft van 2020 lag de omzet op 81,4 miljoen euro, met een EBITDA van 8,9 miljoen en een nettowinst van 2,1 miljoen euro.

De autonome omzetgroei bedroeg over de eerste jaarhelft van 2021 3 procent.

ICT Group gaat begin september dit jaar van de beurs om in een private omgeving verder te gaan onder de hoede van een consortium onder leiding van NPM Capital.

De laatste handelsdag van het aandeel ICT is op 3 september en vanaf 6 september zullen de aandelen niet langer op de beurs verhandeld worden.

Het aandeel ICT Group sloot dinsdag vlak op 14,45 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.