Beter Bed introduceert abonnement voor boxsprings

Door ABM Financial News op 2 september 2021 07:42 | Views: 4.359

Beter Bed introduceert abonnement voor boxsprings
Beeld: Beter Bed

(ABM FN-Dow Jones) Beter Bed komt met een abonnementsmodel voor klanten die liever maandelijks betalen voor een boxspring. Dat maakte de matrassenwinkelketen donderdag bekend.

Met het abonnement, Leazzzy, wil het bedrijf zijn klantenkring uitbreiden naar consumenten die wel goed willen slapen, maar daarvoor geen grote eenmalige investering willen doen. Daarbij biedt het abonnement aanvullende diensten, zoals levering en montage.

Klanten kunnen zich abonneren via een online platform dat in de winkels van Beter Bed wordt getoond.

Omdat Beter Bed de boxspring na afloop van het abonnement ophaalt, is het ook duurzaam, omdat dit de kans vergroot dat het bed kan worden gerecycled en hergebruikt.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Bob777
0
Goed initiatief dat bijvoorbeeld in de IT sector met succes is toegepast. Betalen voor gebruik wordt de nieuwe norm. ipv zaken bezitten.
Peter66
0
Betalen voor gebruik........een echte winstverdubbelaar, alleen de koers wil gewoon nergens op reageren.......zo net terug van vakantie.....niet te geloven dat je op 5,62 nog kunt kopen!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.