Nieuwe topvrouw voor Bol.com

Door ABM Financial News op 6 september 2021 12:57 | Views: 4.759

Nieuwe topvrouw voor Bol.com
Beeld: Bol.com

(ABM FN-Dow Jones) Margaret Versteden – van Duijn volgt per 1 november Huub Vermeulen op als eindverantwoordelijke voor Bol.com. Dit maakte moederbedrijf Ahold Delhaize maandagmiddag bekend.

Vermeulen was al sinds de start van Bol.com bij het webwinkelbedrijf betrokken. Hij zal na de overdracht aan zijn opvolger nog tot het einde van dit jaar beschikbaar blijven in een adviesrol. De 57-jarige Vermeulen wil na zijn tijd bij Bol.com ondernemers gaan bijstaan.

Overigens moet de werknemersraad van Bol.com de benoeming van Versteden – van Duijn nog wel goedkeuren.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Red_
1
Statistisch gezien zijn er veel meer mannen beschikbare voor deze functie, waarom is deze vrouw gekozen?
#andersom krijg je deze argumenten ook altijd...
Backfire
0
Versteden - van Duijn bekleedde de afgelopen jaren binnen Bol ook al verschillende directiefuncties. In 2015 startte ze bij het bedrijf als CMO, en werd vervolgens directeur van de commerciële afdeling. Vorig jaar werd ze directeur Platform, en nu klimt ze verder op.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.