BAM aan de slag voor Shell

Door ABM Financial News op 14 oktober 2021 13:09 | Views: 11.201

BAM aan de slag voor Shell
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) BAM Energie & Water heeft een raamovereenkomst gesloten met Shell Nederland voor de aanleg van de infrastructuur voor laadpalen op honderd locaties in Nederland. Dit meldde het bouwbedrijf donderdag.

De financiële details van de overeenkomst werden niet vermeld.

De zogenoemde Shell Recharge laadpalen zullen worden geïnstalleerd in de buurt van winkelcentra, hotels en semi-publieke ruimten van vastgoedpartners van Shell. Het netwerk van meer dan 180 snelladers zal de komende jaren verder worden uitgebreid.

De laadpalen hebben een vermogen van 175 kW, waarmee een auto binnen twintig minuten van twintig naar tachtig procent kan worden opgeladen.

Het bouwbedrijf gaat nog dit jaar beginnen met de uitvoering van de opdracht. Het contract heeft een looptijd van drie jaar.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

5 Posts
jonas
0

Of Shell zet Bam op zijn kop?

Zou meer denken aan combinatie met supermarkten zoals in Frankrijk bij Leclerc. Dat hele electrisch autorijden en dan zo snel zonder echt over belasting netwerk en opladen al die auto's zal overigens qua aanpak nu een grote blunder blijken

Groet, Jonas
zalwel
1
Begrijp niet dat het niet duidelijk is dat je niet 20 minuten wil wachten voordat je verder kan rijden.
Echt dit werkt niet. Heeft geen toegevoegde waarde.
Robin C
1
Boodschappen doen, gaan sporten, of gaan eten terwijl de auto oplaadt, wie heeft daar een probleem mee?
Denken jullie nu echt dat Shell denkt dat mensen 20min in hun auto gaan wachten?
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.