Opnieuw gunstige resultaten coronapil Pfizer

Door ABM Financial News op 14 december 2021 14:42 | Views: 7.989

Opnieuw gunstige resultaten coronapil Pfizer
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De coronapil die Pfizer ontwikkelt, verkleint de kans op ziekenhuisopname of overlijden met 89 procent binnen drie dagen nadat de eerste symptomen optreden. Dit meldde de Amerikaanse farmaceut dinsdag.

Uit een gecombineerde Fase 2 en 3-studie blijkt dat de pil nog een bescherming van 88 procent biedt bij vijf dagen na het verschijnen van de eerste symptomen van het virus.

Pfizer heeft de data gedeeld met de U.S. Food and Drug Administration als onderdeel van een lopende beoordeling van de toezichthouder om een noodvergunning aan de farmaceut te verstrekken.

Het bedrijf meldde dinsdag ook dat de coronapil vermoedelijk helpt tegen de omikronvariant van het coronavirus. Het aandeel Pfizer lijkt dinsdag een half procent lager te gaan openen.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
Wiemaa
2
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, een aantal berichten is bij dezen verwijderd.]
Prft
2
quote:

W-0803 schreef op 14 december 2021 14:53:

Zo gunstig dat je er extra myocarditis gratis bij krijgt: "OXFORD SAYS STUDY SHOWS INCREASED RISK OF MYOCARDITIS WITH FIRST DOSE OF CHADOX1 AND PFIZER-BIONTECH)VACCINES, FIRST & SECOND DOSES OF MODERNA VACCINE"

twitter.com/FirstSquawk/status/147073...
www.begrijpend-lezen-oefenen.nl/
beleggertje2020
0
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.