ForFarmers schort inkoopprogramma eigen aandelen tijdelijk op

Door ABM Financial News op 15 maart 2022 07:11 | Views: 6.565

ForFarmers schort inkoopprogramma eigen aandelen tijdelijk op

(ABM FN-Dow Jones) ForFarmers heeft besloten het inkoopprogramma van eigen aandelen ter waarde van maximaal 50 miljoen euro per vandaag tijdelijk op te schorten. Dit maakte het Nederlandse diervoederproducent dinsdagochtend bekend.

"Gezien de significant toegenomen onzekerheid rondom de grondstof- en gasprijzen als gevolg van de onlangs uitgebroken oorlog in Oekraïne, acht ForFarmers het prudent de kapitaalallocatie aan eigen aandelen tijdelijk te stoppen", aldus het bedrijf.

Doordat het handelsvolume in aandelen ForFarmers in de afgelopen maanden hoger dan het gemiddelde was, konden meer eigen aandelen worden ingekocht onder het inkoopprogramma dan verwacht, zo stelde het bedrijf. Er werd circa 23,2 miljoen euro uitgegeven aan 5,9 miljoen eigen aandelen sinds de start van het programma op 2 december 2021.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
ovanspaend
0
verstandig, bedrijf nagenoeg schuldenvrij.
nu lastige marktomstandigheden maar komt goed..
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront