Beursblik: JPMorgan houdt rekening met outlookverhoging Adyen

Door ABM Financial News op 29 maart 2022 12:57 | Views: 7.105

Beursblik: JPMorgan houdt rekening met outlookverhoging Adyen
Beeld: Adyen

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Cazenove is positief gestemd over Adyen in aanloop naar de beleggersdag van de Amsterdamse betaalspecialist aanstaande donderdag.

Het aandeel is een zogeheten Positive Catalyst Watch voor de analisten, die van mening zijn dat Adyen donderdag de outlook voor 2022 én de margevooruitzichten voor de lange termijn kan verhogen.

Die marge-verwachting ligt momenteel op 65 procent, maar JPMorgan denkt dat 70 procent ook haalbaar is.

Andere zaken die de analisten graag benoemd zien tijdens de beleggersdag zijn de groeiaanjagers in de VS en voor Unified commerce, als ook de go-to-markt voor het MKB en de potentie van nieuwe initiatieven.

Voor JPMorgan is Adyen nog altijd een ‘top pick’, met ramingen die 2 procent hoger liggen dan de analistenconsensus voor 2022.

JPMorgan Cazenove heeft een Overwogen advies op Adyen met een koersdoel van 2.220,00 euro. Het aandeel noteert dinsdag bijna 6 procent hoger op 1.871,40 euro.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront