Envipco opent Roemeense fabriek

Door ABM Financial News op 16 mei 2022 08:40 | Views: 2.742

Envipco opent Roemeense fabriek
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Envipco heeft een nieuwe fabriek geopend in Roemenië, waar 15.000 recyclingsystemen per jaar kunnen worden geproduceerd. Dat maakte het bedrijf met een notering aan Euronext maandag bekend.

Envipco wil de komende jaren sneller groeien. De fabricage vindt momenteel vooral plaats in de Verenigde Staten, met aanvullende specialistische productie in Duitsland en Griekenland.

"We hebben deze locatie gekozen voor de uitstekende ligging, infrastructuur, aanvoerketens en talent", stelde CEO Simon Bolton. De nieuwe fabriek staat in de stad Sebes in de regio Transsylvanië.  

Veel Europese landen overwegen nieuwe regels voor recyclingsystemen met statiegeld en Envipco zien veel kansen in de regio, die zal worden bediend vanuit Roemenië.  

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.