Ajax haalt Brobbey weer binnenboord

Door ABM Financial News op 22 juli 2022 09:37 | Views: 2.545

Ajax haalt Brobbey weer binnenboord
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Ajax en RB Leipzig hebben overeenstemming bereikt over de directe overgang van Brian Brobbey naar Amsterdam. Dit maakte de Amsterdamse club vrijdagochtend bekend.

Brobbey heeft een contract getekend dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2027. 

Ajax betaalt aan de Duitse club een transfersom van 16,35 miljoen euro, die middels variabelen nog kan oplopen tot 19,35 miljoen euro.

?In de winterstop van het afgelopen seizoen kwam Brobbey, die zijn jeugdopleiding in Amsterdam genoot, voor een half jaar op huurbasis terug uit Leipzig. In die periode kwam de spits 13 duels in actie voor Ajax 1, waarin hij tot 7 doelpunten kwam. 

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

3 Posts
Bonost
0
De investering is goed voor een tweetal plussen. Brobbey wordt binnen deze 5 jaar verkocht tegen een fors hogere prijs. Brobbey is een goed voorbeeld hoe het dus niet moet en Ajax heeft daar baat bij voor toekomstig talent uit de eigen jeugd.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront