Commissaris David Fisher weg bij Just Eat Takeaway

Door ABM Financial News op 8 november 2022 18:26 | Views: 5.925

Commissaris David Fisher weg bij Just Eat Takeaway
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) David Fisher treedt terug als lid van de raad van commissarissen bij Just Eat Takeaway.com vanaf begin volgend jaar. Dat maakte de maaltijdbezorger dinsdag bekend.

Fisher kwam aan boord na de overname van Grubhub door Just Eat in juni 2021. Hij was sinds 2012 bestuurder bij het Amerikaanse Grubhub.

Fisher wil zich meer richten op zijn gezin en op zijn taken als CEO van Enova International.

Eerder al meldde Just Eat dat het Dick Boer en Mieke De Schepper voordraagt als commissarissen tijdens een buitengewone vergadering op 18 november dit jaar.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
lohere fou
0
Wat een kunstmatig gemanipuleer van de vele volgers en aanverwant om op een of andere manier sturing te geven aan het koersverloop van dit fonds.
Voor mij onbegrijpelijk dat rond de 13 euro de hel gezien wordt en nog geen twee weken later boven de 20 euro het walhalla verschijnt.
Vind het frappant dat de manier van zakendoen van Jet op het oog heel simpel is en toch ontaard in veel belangstelling van vogels van diverse pluimage waarbij manipulatie niet valt uit te sluiten.
Volg het forum van Jet al meerdere maanden maar doe aan deze onzekere kunstenmakerij niet mee. Vind het op de man spelen van de Jet CEO zeer verwerpelijk en forumleden onwaardig.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront