Deutsche Bank verlaagt koersdoel Galapagos fors

Door ABM Financial News op 11 november 2022 10:09 | Views: 10.511

Deutsche Bank verlaagt koersdoel Galapagos fors
Beeld: iStock

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft vrijdag het koersdoel voor Galapagos verlaagd van 50,00 naar 40,00 euro met een onveranderd Houden-advies.

Analist Emmanuel Papadakis besloot om het koersdoel te verlagen na verwerking van de laatste kwartaalupdate van Galapagos en de R&D-dag op 4 november.

De resultaten in het derde kwartaal waren een kleine meevaller, onder meer met een lichte verhoging van de verwachtingen voor Jyseleca, maar ten aanzien van de R&D vond de analist dat er weinig verrassingen waren.

Het aandeel Galapagos noteert vrijdag 0,8 procent hoger op 40,49 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
MOEdig Voorwaarts
2
Begrijp ik het goed dat veel van de uitermate veelbelovende superontwikkelingsprogramma's die Galapagos groter zouden maken dan Philips (hetgeen inmiddels alweer een stuk makkelijker is geworden, gezien de implosie aldaar) worden stopgezet/afgeschaald en de nieuwe strategie is om met de van Gilead gekregen muntjes start-ups te gaan kopen om nog 10 jaar geld te kunnen verbranden met bijbehorende nieuwe veelbelovende vergezichten?

Dat klinkt inderdaad niet heel aantrekkelijk ;-)
jan de vakman
0
Ja, bij galapagos kan ik die valpartij wel begrijpen, er lukt wel heel erg weinig, maar er is van de week nog een zware valler; shell en daar snap ik er niks van, galapagos was tot de nok toe gestegen op papieren successen, nu dat niet uitkomt, loopt er wel akelig veel lucht uit de band, bij shell is nooit sprake geweest van gebakken lucht, hij heeft hooguit 5€ boven zijn langjarig gemiddelde gestaan en noteert ruim onder de koers/winst verhouding van 10, dus is spotgoedkoop, toch gaat hij bij stijgende olie en gasprijzen opnieuw massaal de kliko in, bellegers worden schaars op de beurs, casino spelers, daar struikel je tegenwoordig over op het damrak, want van die rally hoor je niets op bnr en ook zie je er niks van op de economische pagina's van de kranten, eerder het tegendeel!!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.