Video: belegger moet kijken naar afgestrafte aandelen

Door ABM Financial News op 10 december 2022 14:17 | Views: 10.862

Video: belegger moet kijken naar afgestrafte aandelen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Afgestrafte aandelen bieden beleggers kansen. Dit zegt Bob Homan, Hoofd ING Investment Office, voor de camera van ABM Financial News op Beursplein 5.

"Zoals chipmaker Nvidia", aldus Homan.

Maar ook industriële bedrijven die actief zijn in de duurzame transitie vindt Homan interessant. Beleggers moeten dan denken aan namen als het Franse Schneider, het Duitse Siemens en het Amerikaanse Eaton.

Op het Damrak vindt Homan, met in het achterhoofd dat de wat duurdere groeiaandelen weer terugkomen, Universal Music Group "een heel aardig aandeel". 

UMG is volgens de expert van ING niet goedkoop, maar het groeit wel en is redelijk recessiebestendig. "Muziek blijven de meeste mensen wel afspelen."

Verder blijven ook halfgeleiderbedrijven interessant, ondanks het recente koersherstel van aandelen zoals ASML. Hier moet de belegger wellicht 'buy the dip' spelen in 2023.

Klik hier voor: belegger moet kijken naar afgestrafte aandelen

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
Ger 02490
2
quote:

BultiesBrothers schreef op 10 december 2022 14:24:

Ik moet niks
Inderdaad, weer zo'n goeroe dit het allemaal denkt te weten. Google maar eens, en kijk naar de resultaten van deze betweter . BEDROEFEND!!!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.