Unibail-Rodamco zet winkelcentrum in San Diego te koop - media

Door ABM Financial News op 2 maart 2023 08:55 | Views: 4.038

Unibail-Rodamco zet winkelcentrum in San Diego te koop - media

(ABM FN-Dow Jones) Unibail-Rodamco-Westfield zet een winkelcentrum in het Amerikaanse San Diego in de etalage en is met een adviseur op zoek naar kopers. Dit schreef het Amerikaanse persbureau Bloomberg woensdagavond op basis van bronnen.

Het is niet duidelijk wat de vraagprijs moet gaan worden voor deze Westfield Mission Valley, een volgende transactie die de vastgoedonderneming minder afhankelijk moet maken van de Amerikaanse markt.

Unibail-Rodamco-Westfield heeft begin dit jaar de verkoop van de winkelcentra Westfield Trumbull en South Shore voor 196 miljoen dollar afgerond. Daarmee had Unibail toen voor 1,3 miljard dollar aan Amerikaans vastgoed verkocht.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
ING kenner
0
ALs ik mijn Unibail aandelen straks in Parijs wil verkopen betaal ik dan meer kosten/provisie als nu in Amsterdam?
Dododo
0
Dat hangt helemaal van je bank/broker af. Kijk bij hun provisie-overzicht voor meer duidelijkheid. succes!
Branco P
0
Ik zit bij Saxo en die berekenen volgens mij altijd iets extra wanneer je op de Franse beurs handelt. Maar al met al zijn die kosten op het grotere geheel natuurlijk verwaarloosbaar.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.