ArcelorMittal trekt 25 miljoen aandelen in

Door ABM Financial News op 28 april 2023 18:14 | Views: 6.232

ArcelorMittal trekt 25 miljoen aandelen in
Beeld: ArcelorMittal

(ABM FN-Dow Jones) ArcelorMittal heeft 25 miljoen eigen aandelen ingetrokken om het aantal eigen aandelen dat het bedrijf aanhoudt binnen passende niveaus te houden. Dit meldde het staalbedrijf vrijdag nabeurs.

Deze annulering houdt rekening met de aandelen die al zijn ingekocht in het kader van het op 29 juli 2022 aangekondigde aandeleninkoopprogramma, dat op 31 maart 2023 werd voltooid.

Als gevolg van deze annulering zal ArcelorMittal 852.809.772 aandelen in omloop hebben, vergeleken met 877.809.772 vóór de annulering. 

Aangezien de ingetrokken aandelen reeds in eigen bezit waren op de registratiedatum van 18 april 2023 voor de jaarlijkse en buitengewone algemene vergaderingen die plaatsvinden op 2 mei 2023, is de impact op de berekening van het quorum voor de algemene vergaderingen volgens de wet nihil.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront