Ahold presenteert Poots-Bijl als nieuwe CFO

Door ABM Financial News op 1 mei 2023 09:25 | Views: 4.843

Ahold presenteert Poots-Bijl als nieuwe CFO
Beeld: Ahold Delhaize

(ABM FN-Dow Jones) Ahold Delhaize heeft Jolanda Poots-Bijl voorgesteld als nieuwe CFO. Dit maakte het supermarktbedrijf maandag bekend.

Poots-Bijl start in oktober als CFO, maar zal al medio augustus bij Ahold in dienst treden. Zij komt over van Van Oord, waar zij sinds 2016 CFO was. Ook is zij commissaris bij AkzoNobel en Pon Holdings.

Poots-Bijl, die tijdens een buitengewone vergadering van aandeelhouders zal worden voorgedragen voor benoeming, volgt Natalie Knight op. Een datum voor deze vergadering moet nog worden bepaald.

Knight informeerde Ahold begin januari dat zij wilde vertrekken om haar carrière in de Verenigde Staten voort te zetten. Knight was pas sinds 2020 CFO bij Ahold Delhaize.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
[verwijderd]
1
Succes met dit uitgesproken GRAAI-Flatie-Bedrijf. Als de boodschappen-kosten naar een normaal niveau terug gaan; dan zit de inflatie zo maar weer rond de 2%. Grondstoffen zijn op de wereld-markt giga in prijs teruggegaan. Zo krijgen de boeren b.v. 50% minder voor koolzaden t.o.v. vorig jaar. DUS: AH mijden en naar Dirk en dergelijke supers gaan.
mr-rik
0
Dit is echt ongegronde stemmingmakerij. Kijk maar naar de winstmarges in Europa. Als de prijzen omlaag gaan dan kunnen het stakende distributie ook helemaal fluiten naar hun loonsverhoging.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront