Citi: betere vooruitzichten voor ArcelorMittal

Door ABM Financial News op 18 mei 2023 09:58 | Views: 6.934

Citi: betere vooruitzichten voor ArcelorMittal
Beeld: ArcelorMittal

(ABM FN-Dow Jones) De vooruitzichten voor ArcelorMittal zijn verbeterd als gevolg van volumestijgingen en kostenreducties. Dit stelde Citi Research donderdag in een sectorrapport. 

De bank zet het aandeel ArcelorMittal voor dertig dagen op een zogeheten 'catalyst watch', wat betekent dat de analisten van Citi denken dat het aandeel de komende periode positief kan verrassen.
Volgens de bank is de consensus de afgelopen drie maanden al met 15 procent gestegen en daar kan nog eens 10 procent bijkomen.

Citi wees in het rapport verder op het eerder deze maand aangekondigde nieuwe aandeleninkoopprogramma van 85 miljoen aandelen. Dit programma loopt tot en met uiterlijk mei 2025. De bank sluit echter niet uit dat dit programma versneld kan worden afgewerkt gezien de koersdaling van het aandeel ArcelorMittal.

ArcelorMittal noteerde donderdag op een groen Damrak 0,2 procent lager op 24,46 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.