Nog meer krimp Duitse industrie

Door ABM Financial News op 1 juni 2023 09:58 | Views: 2.550

Nog meer krimp Duitse industrie
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De Duitse industrie is in mei nog sterker gekrompen. Dit bleek donderdag uit definitieve cijfers van S&P Global.

De inkoopmanagersindex voor de Duitse industrie daalde van 44,5 in april naar 43,2 in mei. Daarmee noteert de index op het laagste niveau in drie jaar.

Een indexstand groter dan 50 wijst op groei, terwijl minder dan 50 krimp betekent.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
Katsjinggg
0
Tja ze willen extreem groen zijn wel...en laten we wel wezen de aanvoerster en mascotte van de groene revolutie Greta Thunberg zegt zelf dat haar plannen met een krimp van de economie en industrie en welvaart van de bevolking moeten gepaard gaan om te werken...wel Duitsland is "goed op weg" om dit te bewerkstelligen!

Kees de Kort had dit reeds geduid bij de start van hun eco-dromen

(en indien men terugkijkt naar de vorige industriële revolutie was het krachtigste groen het meest giftige, dodelijkste zelfs want gebaseerd op stoffen zoals arsenicum en dit werd gebruikt in kleding, behangpapier en zelfs drank (absinthe...))
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.