Pharming wil Richard Peters als nieuwe voorzitter

Door ABM Financial News op 18 juli 2023 07:35 | Views: 11.701

Pharming wil Richard Peters als nieuwe voorzitter

(ABM FN-Dow Jones) Pharming heeft Richard Peters voorgedragen als de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur. Het betreft een niet-uitvoerende functie; Pharming heeft een 'one tier board' waarin zowel de uitvoerende als niet-uitvoerende bestuurders zitting hebben.

De benoeming geldt, na goedkeuring op een buitengewone aandeelhoudersvergadering, voor een periode van vier jaar. Tot aan de benoeming is Peters toehoorder.

Peters volgt Paul Sekhri op.

Richard Peters is momenteel niet-uitvoerend bestuurder van Kineta en Aprea Therapeutics en is de oprichter en uitvoerend voorzitter van de private onderneming TellBio. Hij is daarnaast adviseur voor Aura Biosciences.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
DeWalt
0
(ABM FN-Dow Jones) Pharming heeft Richard Peters voorgedragen als de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur. Dit maakt de biotech-onderneming dinsdag bekend.

fout!

RvC ipv RvB
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.