Lavide vindt OOB-accountant

Door ABM Financial News op 8 januari 2024 08:31 | Views: 2.107

Lavide vindt OOB-accountant
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Lavide heeft een opdrachtbrief ontvangen van een OOB-accountant voor de controle van de jaarrekening over 2024. Dit maakte het bedrijf maandag bekend. 

De OOB-accountant heeft bevestigd de controle van de jaarrekening 2024 van Lavide te kunnen en willen uitvoeren.

Het betreft een OOB-accountant uit een andere EU-lidstaat, maar die aan de geldende registratie-eisen voldoet, aldus Lavide.

Dit accountantskantoor heeft aan Lavide meegedeeld dat zij verwacht dat de registratieprocedure bij de AFM op korte termijn zal worden afgerond. De werkzaamheden zullen worden verricht door een Nederlandse externe accountant die reeds bij de NBA en AFM is geregistreerd.

Hiermee voldoet Lavide aan de regels van Euronext, en het bedrijf verwacht dat de delisting-procedure door het beursbedrijf zal worden stopgezet.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.