Signify vindt nieuwe CFO

Door ABM Financial News op 3 april 2024 09:30 | Views: 5.538

Signify vindt nieuwe CFO
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Signify heeft Zeljko Kosanovic aangesteld als vervangend financieel directeur per 1 april, als opvolger van Javier van Engelen. Dit maakte het verlichtingsbedrijf woensdagochtend bekend. 

Kosanovic kwam in 2017 bij Signify en is sinds 2021 controller. Eerder bekleedde hij al de rol van financieel directeur bij diverse bedrijven en hielp hij bij de transformatie van Schneider Electric in China, Brazilië en Europa.   

In een toelichting zei Signify tegen ABM Financial News dat de zoektocht naar een CFO met de benoeming van Kosanovic ten einde is. Later dit jaar zal Kosanovic permanent worden benoemd, aldus een woordvoerder.

Van Engelen stapte op als CFO van Signify om "andere interesses na te jagen", aldus het verlichtingsbedrijf. Inmiddels is Van Engelen de nieuwe financieel directeur van InPost, dat ook aan het Amsterdamse Damrak is genoteerd.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.