Ajax bereikt overeenstemming met Jordan Henderson

Door ABM Financial News op 19 januari 2024 07:26 | Views: 2.851

Ajax bereikt overeenstemming met Jordan Henderson
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Ajax heeft overeenstemming bereikt met Jordan Henderson over zijn komst naar Amsterdam. Dit maakte de Amsterdamse voetbalclub donderdagavond bekend, zonder financiële details prijs te geven. 

De middenvelder kwam het afgelopen half jaar uit voor Al-Ettifaq. Met de club uit Saoedi-Arabië bereikte de 81-voudig Engels international onlangs een akkoord over de ontbinding van zijn lopende contract.

Volgens trainer John van het Schip voldoet de 33-jarige Henderson aan het gewenste profiel van "een ervaren middenvelder met leiderschapskwaliteiten".

De transfervrije voormalige speler van Sunderland en Liverpool tekende bij Ajax een overeenkomst voor de duur van tweeëneenhalf jaar, tot en met 30 juni 2026. 

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
ebub
0
quote:

Spoorman schreef op 19 januari 2024 08:52:

Weer een hoop weg gegooid geld!
zuurpruim
Spoorman
0
quote:

ebub schreef op 19 januari 2024 09:21:

[...]zuurpruim
Totale kosten circa 20 miljoen voor een speler van 33 jaar die je nooit meer terug krijgt. Dus ja, zonde van het geld. De balans van Ajax is al behoorlijk leeg gelopen deze zomer. CL en de daar bij horende miljoenen zijn ook ver uit het zicht.

Je kan het zuur noemen, ik noem het realistisch. Succes met je Ajax aandelen.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.