Reuters: miljardenboete voor Bayers Roundup in Pennsylvania

Door ABM Financial News op 29 januari 2024 10:28 | Views: 7.767

Reuters: miljardenboete voor Bayers Roundup in Pennsylvania
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Bayer moet 2,25 miljard dollar betalen aan een gedupeerde in Pennsylvania die kanker zou hebben gekregen van Bayers onkruidverdelger Roundup. Dit meldde persbureau Reuters.

Het persbureau baseert zich op de advocaten van de eiser. Volgens een jury in een rechtbank in Philadelphia werd de persoon ziek door het gebruik van Roundup in zijn tuin gedurende meerdere jaren.

Bayer zou tegen Reuters hebben gezegd dat het vonnis in strijd is met een overweldigende hoeveelheid wetenschappelijk bewijs en wereldwijde evaluaties door toezichthouders en wetenschappers en wil daarom in beroep gaan.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
Jochie1962
0
2.25 miljard voor 1 persoon !!!

En er staat een hele rij personen klaar om te incasseren .... einde Bayer ?
wasc49@hotmail.com
0
Het is wel eerst goedgekeurd door verschillende instanties, zijn er meerdere gevallen dan akkoord maar moeten de keuringsdiensten mee verantwoordelijk gesteld worden.Als de Amerikanen een Europees bedrijf kunnen nekken doen ze het.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.