Royal Dutch Shell « Terug naar discussie overzicht

Uitstappen? Is het echt never sell Shell?

Littletycoon
0
quote:

Turbocharger schreef op 19 april 2020 23:37:

[...]

Beste Chagall.

Vindt je het erg dat ik van mening ben, dat er met mensen die Trump zonder enige onderbouwing uitmaken voor idioot, geen 'gesprek' mogelijk is?

Ten eerste is het totaal irrelevant wat jij of ik van Trump vinden. De man is president van de Verenigde Staten van Amerika. Like it or not.

Als je even de moeite neemt om je te verdiepen in de ontstaansgeschiedenis van de Verenigde Staten van Amerika, zul je zien dat de 'founding fathers' de grondleggers een grondwet hebben opgesteld. The Constitution'.

De rechten die daarin worden toegekend gelden voor alle Amerikanen. Geen wet, maar ook geen door bv een goeverneur opgelegde naatregel kan en mag niet in strijd zijn met de Constitution.

Nergens staat in die Constitution en de daaraan gekoppelde Bill of Rights dat de grondwettelijke vrijheden en rechten alleen gelden als er geen oorlog of 'crisis' is.

Dat mensen doodgaan is onlosmakelijk verbonden met het leven. Wie levend wordt geboren, sterft, vroeg of laat.

Jaarlijks sterven er in Amerika tussen de 23.000 en 69.000 mensen aan de 'gewone griep'. Overigens ook een corona-virus.

Leg mij en alle forumleden even uit wat het totaal lamleggen en ten gronde richten van de Amerikaanse economie om het leven van veelal zieke bejaarden met een paar weken of maanden te rekken rechtvaardigt.

Oh ja, en leg dan ook even uit, waarom dat dan niet gerechtvaardigd is, als het de 'gewone' griep betreft die jaarlijks vele tienduizenden dodelijke slachtoffers maakt. De meesten ook bejaard met onderliggende aandoeningen.

Tussen haakjes, is dat nu erg moeilijk, zo'n spagaat maken?

Kan dit op een ander forum? Ik ben op zoek naar onzin posts over shell, niet over onzin posts Corona :)
Oil Bear 130
0
De oliehandel is zojuist weer begonnen. Olie gaat geheel door het putje. Shell zal weer een stuk lager openen. Ik denk dat het PIF van de Saudi's zich schromelijk vergist heeft met zijn doorzichtige strategie om gebruik te maken van de eerder door SA zelf afgekondigde productieverhoging (dat was meerdere weken geleden, nadat de Russen waar weggelopen uit OPEC+) om aandelen Shell 'goedkoop' in te kopen.
Eikels2
0
Trump.....zelden zo'n slechte vul zelf maar in gezien. Nu graag weer Shell items aub.
drentenier
0
Nu is gewone griep, influenza, ineens ook een coronavirus, wat niet waar is, om een punt te maken dat de 2 ongeveer hetzelfde zijn, wat ze dus niet zijn.
En dat alles in mijn favoriete olie draadje waarin ik zelf plechtig heb beloofd geen biologieles meer te geven. Om spontaan grijze haren van te krijgen. Maar dat deert niet, ik word toch eerder kaal.
Het belooft weer een interessante beursweek te worden. Succes allen!
matad
1
quote:

Turbocharger schreef op 19 april 2020 21:11:

[...]

Dank je matad.

Mijn ouders en en/of grootouders zullen nooit corona krijgen, wat die vertoeven allen reeds lang op de eeuwige jachtvelden.

Trump is idd niet de idioot waarvoor velen hem houden.

De miljoenen Amerikanen die noodgedwongen in lockdown thuis zitten, hebben nu tijd zat om de dagelijkse corona persconferenties van Yrump iedere dag live te volgen.

En ook de vragen van de pers te horen en de antwoorden die Trump daarop voor de vuist eeg geeft.

En dan zien ze de volgende dag hoe de pers de antwoorden van Trump verdrasit of uit zijn verband rukt.

En dat heeft veel Amerikanen wakker geschud en de ogen geopend.

Het gaat mij en mijn vrouw meer dsn goed. We vertoeven in de Alpen, ver weg van Corona. De kans op besmetting is werkelijk nihil. Benzine kost 0.984. Maar ik hoop dat we snel weer €1,25 moeten afrekenen hier!

Van de zomer, als je he in Nederland weer vrij kan bewegen gaan we weer terug.

En blijft het skecht in Nederland, blijven we gewoon hier. Gaan we zomer 2021 weer naar Nederland.

We zullen alleen het strsnd en de heerlijke verse vis wel erg missen!

Het ga je goed, blijf gezond.

Dat wens ik niet alleen jou, maar alle forumleden hier.
Beste,

U noemt Trump geen idioot maar dat vind je natuurlijk wel van iemand die het duidelijke sarcasme in mijn post nog niet eens begrijpt?
Ik heb het grootste respect voor al die mensen die het lijden van mensen die aan corona lijden verzachten. Vooral de zorg en dan de mensen die de eenzaamheid in de bejaardenhuizen verzachten. Degenen die boodschappen doen voor senioren thuis, geld inzamelen en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Uw tendentieuze posts zijn gespeend van elke vorm van naastenliefde en menselijkheid.
Wat ben ik blij dat ik in Nederland woon en niet in de V.S.
Hier zie ik mensen die zich bekommeren om de zieken terwijl ik in de V.S. een stelletje vlaggen zwaaiende idioten rond zie rijden in SUV´s en het verdomd hebben om te zorgen voor een behoorlijk zorgstelsel iets waar wij wel voor gezorgd hebben.
En blijft u vooral in de Alpen en ga daar eerst eens een cursus Nederlands leren voordat u doorgaat om hier allerlei onzin uit te kramen.

Groet.

[verwijderd]
0
quote:

Turbocharger schreef op 20 april 2020 00:17:

www.foxnews.com/science/third-blood-s...

Ruim 30%......
Fox News verspreidt nog meer fake news dan meneer Trump.....
joostUSA
0
Volgens mij kan dit wel eens een belangrijke week worden. Ik twijfel serieus wat ik met mijn Shell aandelen ga doen, GAK 14,2. Ik krijg het gevoel dat we dit binnenkort wel weer gaan opzoeken.
Succes iedereen
marcvanutrecht
0
quote:

joostUSA schreef op 20 april 2020 07:31:

Volgens mij kan dit wel eens een belangrijke week worden. Ik twijfel serieus wat ik met mijn Shell aandelen ga doen, GAK 14,2. Ik krijg het gevoel dat we dit binnenkort wel weer gaan opzoeken.
Succes iedereen
Wat is uw probleem precies? Lekker bijkopen zou ik zeggen en op de plank leggen.
ischav2
2
WTI race naar 10$? Gisteren docu gezien over Texas: shaledrillers zijn gewoon criminals. Laat ze maar naar de verdommenis gaan. Heel slechte business en niet levensvatbaar bij deze prijzen. Allemaal Trumpstemmers.....
Bij uitval shale gaat de olie en gasprijs op termijn weer omhoog en dar is uiteindelijk goed voor Shell.
Zelf uitgestapt boven de 17 EUR.
HD_Erik
0
Gaat goed met de Olies jongens.
Hoop dat jullie die handel vrijdag mooi verkocht hebben.

finance.yahoo.com/quote/CL=F?p=CL=F

Ik pik ze wel weer op onder de 9e!
[verwijderd]
0
Zo echt wel. Misschien een idee om drinkwater als grondstof op de markt te gooien. Dat stijgt dan denk ik wel:-)
The Sheep of Wallstreet
0
Olie 18 procent in de min , Shell opnieuw plus 5 procent? Alles is mogelijk met dit aandeel
tjongejonge
1
Philips cijfers....tjongejonge zeg..
Olie min 25%....onder $15 dollar...tjongejonge..

Beurzen moeten nu wel flink omhoog schieten want hoe slechter het nieuws hoe beter, haha! ;-)

patrick 22
0
De ongekende vraaguitval door het corona-virus leidde vrijdag wel tot een nieuw dieptepunt voor de olieprijzen. Op een settlement van 18,27 dollar werd een vat West Texas Intermediate (WTI) liefst 8,1 procent goedkoper. Op weekbasis verloor de olieprijs bijna 20 procent aan waarde.

Analist Robbie Fraser van Schneider Electric wees erop dat de markt zwaar onder druk staat, gezien de steeds heviger wordende contango, waarbij de prijzen op termijn hoger zijn dan de huidige olieprijs.

Volgens marktstrateeg Ole Hansen van Saxo Bank onderstreept dit een gebrek aan opslagcapaciteit en een markt met een gigantisch overaanbod waar de productie moet worden teruggeschroefd omdat er anders geen opslag meer is.

Vanochtend in de Aziatische handel daalde de WTI met maar liefst 17 procent verder. De Europese Brent future noteerde evenwel slechts 2 procent lager. Analisten op zakenzender CNBC verklaarden het verschil in prijsdaling van WTI en Brent door te wijzen op de expiratie van de Amerikaanse olie-futures morgen, hetgeen tot hevige schommelingen in de future leidt. Volgens energie-econoom Hans van Cleef van ABN AMRO lopen de prijzen uiteen omdat de productiebeperkingen van de OPEC vooral vertaald worden naar Brent, en de WTI eerst een sterkere daling van de Amerikaanse productie nodig heeft om te stijgen.

200.031 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 ... 9998 9999 10000 10001 10002 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:39
Koers 34,040
Verschil +0,025 (+0,07%)
Hoog 34,270
Laag 33,845
Volume 5.672.494
Volume gemiddeld 7.505.512
Volume gisteren 5.309.503

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront