Orange Belgium « Terug naar discussie overzicht

Forum Orange Belgium geopend

225 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
voda
0
Advies van J.P. Morgan over Orange Belgium
Beurshuis J.P. Morgan
Aandeel Orange Belgium
Datum 16 februari 2022
Advies Neutraal
Koersdoel 27,00 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 16 februari 2022 hebben de analisten van J.P. Morgan hun beleggingsadvies voor Orange Belgium (OBEL; ISIN: BE0003735496) herhaald. Het advies van J.P. Morgan voor Orange Belgium blijft "neutraal".

De analisten behouden hun koersdoel van 27,00 EUR.

Op 11 februari 2022 publiceerde Orange Belgium zijn jaarresultaten.
FORT1944
0
quote:

voda schreef op 16 februari 2022 16:55:

Advies van J.P. Morgan over Orange Belgium
Beurshuis J.P. Morgan
Aandeel Orange Belgium
Datum 16 februari 2022
Advies Neutraal
Koersdoel 27,00 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 16 februari 2022 hebben de analisten van J.P. Morgan hun beleggingsadvies voor Orange Belgium (OBEL; ISIN: BE0003735496) herhaald. Het advies van J.P. Morgan voor Orange Belgium blijft "neutraal".

De analisten behouden hun koersdoel van 27,00 EUR.

Op 11 februari 2022 publiceerde Orange Belgium zijn jaarresultaten.
DAAR zal OR
FORT1944
0
quote:

FORT1944 schreef op 16 februari 2022 18:49:

[...]DAAR zal OR
daar zal ORANGE FRANCE wel rekening moeten houden bij hun volgende bod , die 19.50€ werd niet gesmaakt , intussen hebben ze VOO wel gekocht en wij betalen mee met de inlevering van ons dividend , Het kan alleen maar beter worden en elke verkoper geeft NU een leuk cadeau aan de FRANSEN die vermoedelijk terug gaan bieden in april/mei op de resterende aandelen want ze willen alleen de baas spelen in hun BELGISCHE DOCHTER ;
voda
0
Credit Suisse: lager koersdoel Telenet, hoger koersdoel OBEL

Credit Suisse maakt een roundup van het Belgische resultatenseizoen bij de telecomoperatoren, nu achtereenvolgens Telenet, Orange Belgium en Proximus hun rapport over 2021 gepubliceerd hebben.

Dit zijn de adviezen:

Telenet TNET -1,03% (kopen, koersdoel van 52 naar 42,4 euro)
Orange Belgium OBEL -1,23% (houden, koersdoel van 20 naar 22 euro)
Proximus PROX -2,84% (verkopen, koersdoel op 16 euro)

Over Telenet zegt analist Ben Lyons het volgende: 'De waarschuwing voor de investeringen in 2022 was duidelijk teleurstellend. In mobilofonie was er beterschap, maar hinkt Telenet duidelijk achterop bij de rivalen'. Lyons hoopt in de lente meer informatie te krijgen over de plannen met Fluvius voor de investeringen in het netwerk én de plannen rond het zendmastenpark.

Voor Proximus blijft Lyons niet te vermurwen met het verkoopadvies. 'De binnenlandse activiteiten tekenden wel 2 procent omzetgroei af, maar de kosten zijn een duidelijke kopwind met 4 procent minder bedrijfswinst in het vierde kwartaal'.

www.tijd.be/markten-live/live-blog/ol...
voda
0
Advies van HSBC over Orange Belgium
Beurshuis HSBC
Aandeel Orange Belgium
Datum 06 april 2022
Advies Houden
Koersdoel 21,00 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 6 april 2022 hebben de analisten van HSBC hun beleggingsadvies voor Orange Belgium (OBEL; ISIN: BE0003735496) verlaagd van "kopen" naar "houden".

Het koersdoel wordt door HSBC verlaagd van 23,00 EUR naar 21,00 EUR.

Op 11 februari 2022 publiceerde Orange Belgium zijn jaarresultaten.
voda
0
Advies van Jefferies over Orange Belgium
Beurshuis Jefferies
Aandeel Orange Belgium
Datum 07 april 2022
Advies Houden
Koersdoel 19,80 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 7 april 2022 hebben de analisten van Jefferies hun beleggingsadvies voor Orange Belgium (OBEL; ISIN: BE0003735496) herhaald. Het advies van Jefferies voor Orange Belgium blijft "houden".

Het koersdoel wordt door de analisten verhoogd van 19,50 EUR naar 19,80 EUR.

Op 11 februari 2022 publiceerde Orange Belgium zijn jaarresultaten.
Buschuitje
0
Het aandeel is flink gezakt en op 22 mei 2022 mag Orange Fr. weer n bod uitbrengen zonder verplichtingen! Ben bang dat ze de koers omlaag drukken om zodoende een bod van 24.00 euro neer te leggen zodat iedereen wel toehapt! Ik blijf het een mooi aandeel vinden en koop weer wat bij en ben benieuwd wat er eind mei gebeurd?.. succes
voda
0
PERSBERICHT: Orange Belgium verkrijgt het maximum van het beschikbare 5G-spectrum bij de veiling waardoor het een uitstekende dekking en capaciteit kan bieden voor toekomstige 5G-diensten
Persbericht

Brussel, 21 juni 2022

Orange Belgium verkrijgt het maximum van het beschikbare 5G-spectrum bij de veiling waardoor het een uitstekende dekking en capaciteit kan bieden voor toekomstige 5G-diensten.

Voorts kondigt de operator de geleidelijke afbouw van de 3G-diensten vanaf medio 2023 aan.

In de hoofdfase van de door het BIPT georganiseerde veiling van het mobiel spectrum heeft Orange Belgium het maximum van de nieuwe 5G-frequentiebanden die geveild werden verkregen: 20 MHz in de 700 MHz-band en 100 MHz in de 3,6 GHz-band. In totaal verwerft Orange Belgium zo 200 MHz aan spectrum, voor een eenmalige licentievergoeding van 322 miljoen euro.

Orange Belgium bevestigt ook het begin van de geleidelijke afbouw van zijn 3G-technologie vanaf midden 2023. Het optimaliseert zo het gebruik van zijn spectrum met veiligere, veerkrachtigere, energie-efficiëntere en modernere technologieën.

Een hoogwaardige 5G-netwerkdekking en -capaciteit

Aan het einde van deze veilingfase zal Orange Belgium beschikken over de gebruiksrechten van het spectrum voor 2X10 MHz in de 700 MHz-band, 2X10 MHz in de 900 MHz-band, 2X15 MHz in de 1800 MHz-band, 2X15 MHz in de 2100 MHz-band, en 100 MHz in de 3,6 GHz-band. Het totale bedrag van de eenmalige licentievergoeding bedraagt 322 miljoen euro voor een periode van 20 jaar.

Het bijkomende spectrum, het maximum voor nieuwe 5G-frequenties, zal Orange Belgium in staat stellen om een hoogwaardige dekking te bieden in combinatie met een hoge capaciteit van zijn ultramoderne mobiele netwerk voor zijn residentiële en zakelijke klanten. Het spectrum dat tijdens de veiling werd verkregen, laat Orange Belgium toe om zijn 5G-ambities waar te maken en tegelijk optimale 4G-diensten te garanderen.

In de volgende fases van de veiling zal de exacte positionering van de verkregen frequentiebanden nog bepaald worden. Daarna zal een bijkomende veiling plaatsvinden voor de 1400 MHz-band.

Naar een duurzamer en efficiënter netwerk

Om de efficiëntie van zijn spectrumgebruik verder te optimaliseren, zal Orange Belgium ook beginnen met het uitfaseren van de 3G-technologie op zijn netwerk vanaf medio 2023. In 2025 stopt het dan definitief met 3G. De 2G-technologie van Orange Belgium wordt voortgezet tot eind 2028. Orange Belgium garandeert de continuïteit van zijn 4G-technologie die bijna 100% van de Belgische bevolking dekt.

De afbouw van traditionele technologieën zoals 3G en 2G is een opportuniteit voor Orange Belgium om zijn klanten efficiëntere en duurzamere ervaringen met toegevoegde waarde aan te bieden.

Slechts een zeer klein aantal residentiële klanten van Orange Belgium gebruikt nog een telefoon die in 2025 geen 4G of 5G zal ondersteunen. Die klanten hebben mogelijk hulp nodig bij het migreren en Orange Belgium zal hen daarbij van nabij begeleiden. Voor IoT-klanten zullen migratiepaden gecreëerd worden en een vlotte overgang bewerkstelligd. Orange Belgium beschikt nog over verschillende complementaire technologieën: 4G LTE-M en NB-IoT, 5G.

Xavier Pichon, CEO van Orange Belgium, licht toe: "Het verkregen spectrum zal ons in staat stellen onze 5G-ambities te verwezenlijken en innovatieve en toekomstgerichte technologieën uit te rollen om onze klanten op een efficiënte en duurzame manier de beste ervaring te blijven bieden. 4G- en 5G-technologieën bieden een ongeëvenaarde klantenervaring op het vlak van spraakkwaliteit, dataprestaties, CO(2) -emissiereductie, IoT-mogelijkheden en binnenkort ook in termen van 5G-dekking. Als telecomoperator van de volgende generatie maken we van deze gelegenheid gebruik om ons netwerkbeheer te optimaliseren. We laten het evolueren naar veiligere, veerkrachtigere, energie-efficiëntere en modernere technologieën, namelijk 4G en 5G, die nu in de meeste Europese landen operationeel zijn. Zo blijven we trouw aan onze prioriteit: de klantervaring."

Stefan Slavnicu, Chief Network Officer van Orange Belgium, die verantwoordelijk is voor het project, voegt hieraan toe: "Door de 3G-technologie uit te faseren, ontdoen we ons van verouderde apparatuur die veel elektriciteit, ruimte en menselijke energie verbruikt bij het onderhoud. 3G-data maken nu minder dan 2% uit van het totale dataverkeer op het netwerk. Met deze evolutie zullen wij softwarerijke, veerkrachtige en geautomatiseerde netwerken hebben, die klaar zijn voor toekomstige evoluties. Door dit ruim op voorhand te plannen, beperken we de impact op onze klanten, en uiteindelijk op de planeet, door netwerkapparatuur te recycleren en mobiele toestellen opnieuw op te knappen, en door de nieuwste generatie van ecologisch ontworpen handsets op de markt te brengen."

#OrangeAdvancedTech #OrangeAhead #TheFutureIsOursToMake

Over Orange Belgium

Orange Belgium is een van de meest toonaangevende telecombedrijven op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via het dochterbedrijf Orange Communications Luxembourg.

Als convergente speler levert het connectiviteitsdiensten van de nieuwste generatie aan particulieren via multi-gigabits mobiele, kabel- en optische vezelnetwerken, inclusief aanbiedingen die gebaseerd zijn op het Internet of Things. Zijn ultraperformante mobiele netwerk beschikt over de technologie en over de nodige permanente investeringen om de lancering van 5G voor te bereiden. Als verantwoord bedrijf spant Orange Belgium zich bovendien in om zijn milieuvoetafdruk te verkleinen en duurzame en inclusieve praktijken aan te moedigen op het gebied van digitalisering.

Orange Belgium is een dochterbedrijf van de Orange Groep, een van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele telefonie en internet en een van 's werelds belangrijkste leveranciers van telecomdiensten aan bedrijven.

Orange Belgium staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie, ga naar: corporate.orange.be, www.orange.be of volg ons op Twitter: @pressOrangeBe.

Perscontact

Annelore Marynissen -- annelore.marynissen@orange.com +32 (0)479 016 058

press@orange.be www.globenewswire.com/Tracker?data=Bi...
[verwijderd]
0
JPMorgan Research heeft de koersdoelen voor de Belgische telecomaandelen verlaagd, van 42,00 naar 25,00 euro voor Telenet, van 20,50 naar 18,00 euro voor Proximus en van 27,00 naar 22,00 euro voor Orange Belgium. Het advies voor Telenet blijft Overwogen en voor de andere twee aandelen Neutraal. Het aandeel Proximus laat 0,9 procent liggen, Telenet 2,8 procent en Orange Belgium 0,8 procent.
voda
1
PERSBERICHT: Orange Belgium zegt THANK YOU aan zijn klanten die via het getrouwheidsprogramma Orange Thank You EUR 265.444 hebben ingezameld voor Belgische goede doelen
Persbericht

Brussel, 18 juli 2022

Orange Belgium zegt THANK YOU aan zijn klanten die via het getrouwheidsprogramma Orange Thank You EUR 265.444 hebben ingezameld voor Belgische goede doelen. Ook voert het zijn inspanningen op om de digitale kloof en de klimaatimpact verder te verkleinen.

In mei 2022 heeft Orange Belgium zijn getrouwheidsprogramma Orange Thank You uitgebreid: klanten krijgen voortaan de mogelijkheid om de waarde van de getrouwheidscadeaus te schenken aan organisaties die duurzame praktijken steunen en digitale en sociale inclusie promoten. Dankzij die campagne is er in totaal EUR 265.444 opgehaald. Het geld ging naar de lokale goede doelen Natuurpunt, Natagora en ToekomstATELIERdelAvenir (TADA). In de tussentijd mocht Orange Belgium ook voor het negende jaar op rij het CO2Neutral-label in ontvangst nemen.

Orange Belgium beloont al jarenlang trouwe klanten of feliciteert hen met bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen. Dankzij het Orange Thank You-programma kunnen ze kiezen voor extra data, kortingen op goederen of diensten, en nog veel meer. In mei 2022 heeft Orange Belgium voor het eerst de mogelijkheid geboden om getrouwheidscadeaus te ruilen voor een donatie van EUR 2 aan een organisatie die zich inspant voor het milieu of voor digitale en sociale inclusie. Voor zijn programma werkt Orange Belgium nauw samen met vertrouwde partners zoals Natuurpunt en Natagora voor het milieu, en met ToekomstATELIERdelAvenir (TADA) voor digitale en sociale inclusie.

Een kwart miljoen opgehaald: 132.722 klanten hielpen ruim EUR 250.000 in te zamelen

In amper twee maanden tijd besliste één op de vijf Orange Belgium-klanten die de kans kregen om hun getrouwheidscadeaus in te ruilen, om een bedrag te schenken aan een goed doel. Zo hielpen al 132.722 klanten om ruim EUR 250.000 in te zamelen. EUR 63.078 werd gedoneerd aan TADA, EUR 83.834 aan Natuurpunt en EUR 118.532 aan Natagora.

Dankzij die donaties zal Natuurpunt een nieuw bos van ruim 37 hectare aanleggen (= 6 voetbalvelden). Natagora koopt met de opbrengst een nieuw reservaat in Lahage. TADA begeleidt sociaal kwetsbare jongeren door tablets en educatieve apparatuur te kopen, door bezoeken aan wetenschappelijke of technologische sites te financieren... Allemaal om deze kinderen van 9 tot 12 jaar sociaal beter te integreren.

Tegelijkertijd werkt Orange Belgium voor datzelfde doel ook samen met TechiesLab. Bedoeling is dat iedereen gebruik kan maken van de mogelijkheden die door nieuwe technologieën worden aangereikt en om dankzij digitalisering gelijke kansen te bevorderen. In het kader van dit partnerschap wordt EUR 32.500 geïnvesteerd om een cursus van 4 weekends te organiseren voor sociaal achtergestelde jongeren in instellingen. Zij kunnen er kennismaken met technologische tools en boeiende projecten van digitale creaties.

Ontvangst van het CO2Neutral-label voor het negende jaar op rij

Boven op deze investeringen in Natuurpunt en Natagora mocht Orange Belgium voor het negende opeenvolgende jaar het CO2Logic-label in ontvangst nemen voor andere inspanningen om zijn ecologische voetafdruk te verminderen, het bewijs dat Orange Belgium zijn lokale en wereldwijde impact op het klimaat actief berekent, vermindert en compenseert. Het is een tussenstap, die perfect aansluit bij Engage 2025, het strategische plan van de Orange Groep, en een langetermijnverbintenis om tegen 2040 netto koolstofneutraal te zijn. Het CO2Logic-label wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die ernstige klimaatinspanningen leveren. Het label wordt gevalideerd en gecontroleerd door Vinçotte.

Het terugschroeven van zijn ecologische voetafdruk is voor Orange Belgium een prioriteit. Het focust niet alleen op zijn directe CO2-uitstoot, maar gaat ook op zoek naar manieren om zijn indirecte uitstoot te verminderen, door samen te werken met partners en leveranciers die dezelfde overtuigingen delen. Die partners worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun duurzaamheidsbeleid. De postbezorging is bijvoorbeeld CO2-neutraal door de samenwerking met bpost.

Isabelle Vanden Eede, Chief Brand, Communication & CSR bij Orange Belgium: "Dit is fantastisch nieuws. Het doet ons enorm veel plezier dat zoveel klanten beslist hebben om hun getrouwheidscadeaus om te zetten in een donatie in plaats van een voordeel voor zichzelf. We vinden het een hele eer dat we kunnen samenwerken met belangrijke organisaties die onze waarden delen. We zullen blijven investeren in manieren om onze klimaatimpact te verminderen en om sociale en digitale inclusie te bevorderen. Maar nu willen we in de eerste plaats graag onze klanten en onze waardevolle partners bedanken."

Over Orange Belgium

Orange Belgium is een toonaangevende telecommunicatieoperator op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg.

Als convergente speler biedt het connectiviteitsdiensten van de volgende generatie aan particuliere en zakelijke klanten via mobiele, kabel- en glasvezelnetwerken met multi-gigabitsnelheden, evenals IoT-diensten. Zijn hoogperformante mobiele netwerk is uitgerust met de nieuwste technologie en als voorbereiding op de komst van 5G wordt er continu in dit netwerk geïnvesteerd. Als verantwoorde operator investeert Orange Belgium ook in het terugdringen van zijn ecologische voetafdruk en om duurzame en inclusieve digitale praktijken te promoten.

Orange Belgium is een dochteronderneming van de Orange-groep, een van de toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele telefonie en internetdiensten, en wereldleider in telecommunicatiediensten voor bedrijven.

Orange Belgium is genoteerd aan de beurs van Brussel (OBEL).

Surf voor meer informatie naar: corporate.orange.be, www.orange.be/ www.globenewswire.com/Tracker?data=Ur... www.orange.be of volg ons op Twitter:

@pressOrangeBe.

Perscontact

Annelore Marynissen -- annelore.marynissen@orange.com +32 (0)479 016 058

press@orange.be
voda
0
PERSBERICHT: Financiële prestaties houden goed stand ondanks macro-economische context en nationale concurrentieomgeving
Persbericht

Embargo tot 22 juli 2022 om 7.00 u.

Gereglementeerde informatie -- Voorwetenschap

Financiële informatie voor het eerste halfjaar van 2022

Financiële prestaties houden goed stand ondanks macro-economische context en nationale concurrentieomgeving

-- Aantal mobiele postpaidklanten +3,5% j-o-j / Aantal kabelklanten +13,9%
j-o-j

-- Omzet in HJ1 +3,3% j-o-j / Omzet uit retaildiensten in HJ1: +6,4% j-o-j

-- EBITDAaL in HJ1 +3,5% j-o-j
Operationele hoogtepunten in H1

-- De commerciële prestaties zijn positief gebleven, vooral in het
postpaidsegment, ondanks de beperkte groei van de markt in vergelijking
met vorig jaar in een competitieve nationale context.

-- Dankzij het succes van de Go-portefeuille en de effectiviteit van de "Go
Extreme Special Edition"-promotie, alsook van de hey! portefeuille kwamen
er 33.000 nieuwe mobiele postpaidklanten bij, en steeg het totale aantal
abonnees tot 2,8 miljoen (+3,5% j-o-j).

-- Het aantal kabelklanten steeg met 22 duizend tot 417 duizend klanten
(+13,9% j-o-j), in een context van het einde van de corona boost.

-- De ARPO uit convergente b2c-aanbiedingen daalde met 0,6% j-o-j tot 73,2
euro, wat voornamelijk wordt verklaard door de kortingen op mobiele
tariefplannen en door het steeds grotere aantal Love Duo-klanten.

-- De ARPO uit abonnementen met alleen mobiele diensten steeg met 1,5% j-o-j
tot 19,9 euro, voornamelijk door de toegenomen roaming van klanten.

Operationele kerncijfers van Orange Belgium
HJ1 2021 HJ1 2022 Variatie
Klanten met een mobiel abonnement (in '000) 2 681 2 775 3,5%
nettotoevoegingen (in '000) 41 33 -19,7%
ARPO uit abonnementen met alleen mobiele
diensten (EUR per maand) 19,6 19,9 1,5%
Kabelklanten (in '000) 366 417 13,9%
nettotoevoegingen (in '000) 41 22 -44,9%
ARPO uit convergente b2c-aanbiedingen (EUR
per maand) 73,6 73,2 -0,6%


Financiële hoogtepunten in H1

-- De omzet steeg met 3,3% tot 677,3 miljoen euro, ondanks het verlies van
de omzet van Mobile Vikings vanaf Kw2 2022. De omzet uit retaildiensten
bleef met 6,4% groeien, voornamelijk dankzij de hogere omzet uit
convergente diensten (+13,0% j-o-j)

-- De EBITDAaL steeg met 3,5% j-o-j tot 166,8 miljoen euro, voornamelijk
door de hogere omzet uit retaildiensten, gesteund door een effectieve
kostenbeheersing, ondanks de steeds grotere druk als gevolg van de
macro-economische context. De EBITDAaL-marge bleef stabiel op 24,6%.

-- De eCapex stegen met 5,8% j-o-j tot 86,0 miljoen euro, voornamelijk door
de versnelde implementatie van het gedeelde netwerk met Proximus en de
uitrol van 5G.

Orange Belgium Group: key financial figures

in miljoen euro HJ1 2021 HJ1 2022 Variatie
Omzet 655,9 677,3 3,3%
Omzet uit retaildiensten 460,8 490,5 6,4%

EBITDAaL 161,2 166,8 3,5%
marge als % van de omzet 24,6% 24,6% 6 bp
eCapex(1) -81,3 -86,0 5,8%
Operationele kasstroom(2) 79,9 80,8 1,2%

Netto financiële schuld 124,4 65,3

1. De eCapex omvatten geen licentievergoedingen. In HJ1 2021 betaalde Orange
Belgium 10,9 miljoen euro aan licentievergoedingen. In HJ1 2022 betaalde
Orange Belgium 10,9 miljoen euro aan licentievergoedingen.

2. Operationele kasstroom gedefinieerd als EBITDAaL - eCapex, zonder
licentievergoedingen
Xavier Pichon, Chief Executive Officer:

De gebeurtenissen in de wereld tijdens de eerste helft van het jaar hebben een grote impact gehad op de macro-economische situatie, met een ongeziene inflatie en stijgende energiekosten. Daarnaast stellen we vast dat de markt vertraagt in een klimaat van nationale concurrentie met minder marktbewegingen. Toch is Orange Belgium erin geslaagd om positieve commerciële resultaten te behalen. We hebben onze positie in het mobiele segment geconsolideerd en ons marktaandeel voor breedband uitgebreid. Daaruit blijkt dat de onderneming goed heeft standgehouden.

Sinds de spectrumveiling in juni beschikken we over het maximum aan belangrijk beschikbaar 5G-spectrum. Dankzij dat spectrum zullen we een 5G-netwerk met multigigabitsnelheden en een uitstekende dekking en capaciteit kunnen uitrollen. In combinatie met de uitschakeling van 3G en later 2G zal het spectrum zo optimaal kunnen worden gebruikt, en zullen er optimale diensten aan de klant kunnen worden aangeboden. Daarnaast hebben we het 5G-netwerk tijdens het halfjaar al opengesteld voor onze postpaidklanten, en hebben we aangekondigd dat er in het centrum van Luik een tweede 5G Lab wordt geopend. Door de opening van het Orange Digital Center in Brussel, dat gratis toegankelijk is voor iedereen die wil bijleren, blijven we trouw aan ons streven om een geëngageerde en verantwoorde operator te zijn.

Antoine Chouc, Chief Financial Officer:

We zijn er alweer in geslaagd om solide financiële resultaten te behalen, zowel wat de omzet als wat de EBITDAaL betreft. Ondanks het verlies van Mobile Vikings vertoont onze omzet in de eerste helft van het jaar een stijging. De groei is voornamelijk te danken aan de positieve commerciële resultaten en de herziening van onze vaste en mobiele tariefplannen.

In een context van macro-economische onzekerheden, met een stijgende inflatie en hogere energiekosten, zijn we erin geslaagd onze kosten te beheersen. Indirecte kosten zijn minder snel gestegen dan de inflatie over dezelfde periode. Daardoor lag onze EBITDAaL 3,5% hoger dan in de eerste helft van vorig jaar.

We blijven voorzichtig optimistisch en bevestigen onze vooruitzichten voor 2022: een lage ééncijferige omzetgroei, een EBITDAaL tussen 350 miljoen euro en 370 miljoen euro, en eCapex tussen 210 miljoen euro en 230 miljoen euro.

Bijlage

-- NL_OBEL S1 2022
ml-eu.globenewswire.com/Resource/Down...
voda
0
Advies van KBC Securities over Orange Belgium
Beurshuis KBC Securities
Aandeel Orange Belgium
Datum 22 juli 2022
Advies Houden
Koersdoel 22,00 EUR

Detail advies
BRUSSEL (Trivano.com) - Op 22 juli 2022 hebben de analisten van KBC Securities hun beleggingsadvies voor Orange Belgium (OBEL; ISIN: BE0003735496) herhaald. Het advies van KBC Securities voor Orange Belgium blijft "houden".

De analisten behouden hun koersdoel van 22,00 EUR.

Op 11 februari 2022 publiceerde Orange Belgium zijn jaarresultaten.
voda
0
Advies van J.P. Morgan over Orange Belgium
Beurshuis J.P. Morgan
Aandeel Orange Belgium
Datum 05 oktober 2022
Advies Neutraal
Koersdoel 19,50 EUR

Detail advies
(Trivano.com) - Op 5 oktober 2022 hebben de analisten van J.P. Morgan hun beleggingsadvies voor Orange Belgium (OBEL; ISIN: BE0003735496) herhaald. Het advies van J.P. Morgan voor Orange Belgium blijft "neutraal".

Het koersdoel wordt door J.P. Morgan verlaagd van 22,00 EUR naar 19,50 EUR.

Op 11 februari 2022 publiceerde Orange Belgium zijn jaarresultaten.
voda
0
PERSBERICHT: Orange Belgium nodigt investeerders en analisten uit om deel te nemen aan een online web conferentie op 10 februari 2023 n.a.v. de resultaten van de tweede jaarhelft en het volledige jaar van 2022

De Orange Belgium Groep zal zijn resultaten voor de tweede jaarhelft en het volledige jaar van 2022 publiceren op vrijdag 10 februari 2023 om 7:00 lokale tijd.

Het Investor Relations team van Orange Belgium is verheugd investeerders en analisten uit te nodigen voor een online web en/of audio conferentie naar aanleiding van de financiële resultaten. De conferentie zal worden voorgezeten door:

-- Xavier Pichon, CEO

-- Antoine Chouc, CFO

-- Koen Van Mol, Director Corporate Strategy & Investor Relations
De conferentie start om 14:00 lokale tijd (1:00 UK / 08:00 EST). Om toegang te krijgen tot de online web conferentie, gelieve U te registreren via de volgende link: www.globenewswire.com/Tracker?data=GN... Orange Belgium H2 2022 results

Wenst U enkel aan de audio conferentie deel te nemen, gelieve U te registreren via dezelfde link, waar U alle details zal vinden.

De opgenomen sessie zal beschikbaar zijn na de conference call en kan worden gedownload van de Orange Belgium website via onderstaande website-link.

Het persbericht over de tweede jaarhelft van 2022 en de resultaten toolkit zullen beschikbaar zijn op vrijdag10 februari 2023 op de financiële sectie van de bedrijfswebsite: www.globenewswire.com/Tracker?data=6N... Financiële resultaten.

Over Orange Belgium

Orange Belgium is een toonaangevende telecommunicatieoperator op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochteronderneming Orange Communications Luxembourg.

Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformante mobiele netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 5G technologie, waar we voortdurend in blijven investeren.

Orange Belgium is een filiaal van de Orange-groep, een van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele telefonie en internetdiensten en een van de wereldleiders in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven. Orange Belgium staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be, www.orange.be of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Contact investeerders

Koen Van Mol - koen.vanmol@orange.com www.globenewswire.com/Tracker?data=Z3... - +32 (0) 495 55 14 99

www.globenewswire.com/Tracker?data=sx... orange.telemak.media/hy2022/

ir@orange.be www.globenewswire.com/Tracker?data=y0...

Perscontact

Annelore Marynissen - annelore.marynissen@orange.com - +32 (0) 479 016 058

Younes Al Bouchouari - younes.albouchouari@orange.be - +32 (0) 477 69 87 73

press@orange.be

Bijlage

-- Uitnodiging HF2_2022
ml-eu.globenewswire.com/Resource/Down...
voda
0
PERSBERICHT: Orange Belgium en Telenet ondertekenen twee commerciële wholesaleovereenkomsten die toegang bieden tot elkaars hybride glasvezelcoax- en fiber-to-the-home netwerken

Persbericht

Brussel, 30 januari 2023

Gereglementeerde informatie -- Voorwetenschap

Orange Belgium en Telenet ondertekenen twee commerciële wholesaleovereenkomsten die toegang bieden tot elkaars hybride glasvezelcoax- en fiber-to-the-home netwerken

Orange Belgium en Telenet hebben twee commerciële wholesaleovereenkomsten voor vaste verbindingen ondertekend, waarvan de inwerkingtreding afhankelijk is van de voltooiing van de transactie in verband met de verwerving van 75% min één aandeel van VOO door Orange Belgium. De overeenkomsten bieden toegang tot elkaars vaste netwerken voor een periode van 15 jaar en bestrijken zowel de huidige hybride glasvezelcoax- als de toekomstige Fiber-to-the-Home technologieën in beide netwerkgebieden. Orange Belgium gelooft dat deze overeenkomsten investeringen zullen bevorderen en de klant en de concurrentie op de Belgische telecommarkt ten goede zullen komen.

Met deze overeenkomsten verzekert Orange Belgium zich van toegang tot Telenets hybride glasvezelcoaxnetwerk en tot het toekomstige Fiber-to-the-Home-netwerk van Telenet voor een periode van 15 jaar, een belangrijke factor om zijn nationale convergentiestrategie te versterken. In combinatie met zijn geavanceerde mobiele netwerk en de modernisering van het VOO-netwerk in de gewesten Wallonië en Brussel-Hoofdstad, zal Orange Belgium de vaste en mobiele multi-gigabit ervaring in het hele land democratiseren.

Bovendien zal Orange Belgium Telenet wholesaletoegang verlenen tot het hybride glasvezelcoaxnetwerk van VOO en Brutélé en tot zijn toekomstige Fiber-to-the-Home-netwerk in de regio's Wallonië en Brussel-Hoofdstad. Het zal Telenet ook verzekeren als groothandelsklant, waardoor de netwerkpenetratie en het rendement op moderniseringsinvesteringen zullen toenemen.

De inwerkingtreding van deze overeenkomsten is afhankelijk van de voltooiing van de transactie voor de verwerving van 75% min één aandeel van VOO door Orange Belgium, waarvoor met name de goedkeuring van de Europese Commissie vereist is.

Xavier Pichon, CEO van Orange Belgium, verklaart: "Het is een belangrijke stap voorwaarts in de uitrol van onze toonaangevende nationale multi-gigabitstrategie. Met de overname van VOO hebben we een ambitieus investeringsplan om het netwerk te upgraden en onze klanten multi-gigabit connectiviteit te bieden. De overeenkomst over het Telenet-netwerk vormt een aanvulling op ons vermogen om een hybride glasvezelcoax- en Fiber-to-the-Home-connectiviteit met multi-gigabit aan te bieden aan onze klanten, waar zij ook wonen. We verwelkomen Telenet ook als groothandelsklant op ons toekomstige VOO-netwerk. Deze overeenkomsten zullen de concurrentie en netwerkinvesteringen in het hele land bevorderen".

Over Orange Belgium

Orange Belgium is een van de belangrijkste telecomoperatoren op de Belgische markt, met meer dan 3 miljoen klanten, en in Luxemburg, via haar dochteronderneming Orange Communications Luxembourg.

Als convergente speler levert het bedrijf connectiviteitsdiensten van de volgende generatie aan particuliere klanten via multi-gigabits mobiele, kabel- en glasvezelnetwerken, ook met betrekking tot het Internet of Things. Zijn krachtige mobiele netwerk is uitgerust met de nieuwste technologieën en profiteert van voortdurende investeringen. Als verantwoordelijke operator investeert Orange Belgium ook om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzame en inclusieve digitale praktijken te bevorderen.

Orange Belgium is een dochteronderneming van de Orange Group, een van de belangrijkste operatoren in Europa en Afrika voor mobiele telefonie en internettoegang en wereldleider in telecommunicatiediensten voor bedrijven.

Orange Belgium is genoteerd op de beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie bekijk ook: corporate.orange.be , www.orange.be of volg ons op Twitter:

@pressOrangeBe.

Contact beleggers

Koen Van Mol - koen.vanmol@orange.com +32 (0)495 55 14 99

Perscontact

Margaux Vigneron - margaux.vigneron@orange.com +32 (0)472 22 22 09

Annelore Marynissen - annelore.marynissen@orange.com +32 (0)479 016 058

press@orange.be

Bijlage

-- 2023-01-30 Orange Belgium - Telenet NL - VFF
ml-eu.globenewswire.com/Resource/Down...
voda
0
Advies van Degroof Petercam over Orange Belgium
Beurshuis Degroof Petercam
Aandeel Orange Belgium
Datum 10 februari 2023
Advies Houden
Koersdoel 22,00 EUR

Detail advies
BRUSSEL (Trivano.com) - Op 10 februari 2023 brengen de analisten van Degroof Petercam het beleggingsadvies "houden" uit voor Orange Belgium (OBEL; ISIN: BE0003735496).

Het koersdoel wordt door de analisten vastgelegd op 22,00 EUR.
[verwijderd]
0
Citi Research geeft houdadvies voor Orange Belgium
donderdag 23 februari 2023

Citi Research geeft houdadvies voor Orange Belgium met een koersdoel van € 18,30.
[verwijderd]
0
Morgan Stanley verhoogt het houdadvies voor Orange naar kopen
dinsdag 28 maart 2023

Morgan Stanley verhoogt het koersdoel van Orange naar € 14,00 van € 13,00. Het houdadvies van woensdag 13 juli 2022 wordt vervangen door een koopadvies. Dit vorige advies heeft geresulteerd in een rendement van 0,58%.
dekeu
0
Een 2de bod van Orange France kan nu niet lang meer op zich laten wachten. Koers opnieuw op niveau als bij aankondiging 1ste bod van 22€, bij toeval evenveel als bod op telenet.
voda
0
Brussel start onderzoek naar jv-plannen Orange en MasMovil

Door ABM Financial News op maandag 3 april 2023
Views: 1.592

(ABM FN) De Europese Commissie is een onderzoek gestart naar de voorgestelde oprichting van een joint venture door Orange en MasMovel. Dit meldde de Commissie maandag nabeurs.

Door de oprichting van de joint venture zou het aantal netwerkoperators volgens de Commissie in Spanje verminderen, waardoor een innovatieve en belangrijke rivaal uitgeschakeld zou worden.

"Dit kan leiden tot hogere prijzen en een lagere kwaliteit van van telecomdiensten", redeneert de Commissie.

Daarnaast zou de transactie Orange en MasMovil in staat stellen om de toegang van virtuele operators tot wholesale mobiele netwerken te beperken, waardoor het vermogen om te concurreren zou verminderen, wat vervolgens tot hogere prijzen en een lagere kwaliteit voor klanten zou kunnen leiden.

De Commissie heeft tot 21 augustus 2023 om een besluit te nemen.

Bron: ABM Financial News
225 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 14,460
Verschil +0,260 (+1,83%)
Hoog 14,460
Laag 14,060
Volume 6.412
Volume gemiddeld 6.207
Volume gisteren 2.146

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront