Apple « Terug naar discussie overzicht

Apple forum geopend

305 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 15 16 » | Laatste
voda
0
Apple-topman Tim Cook brengt verrassingsbezoek aan China
1 uur geleden in FINANCIEEL

CHENGDU (ANP/AFP) - Tim Cook, de topman van het Amerikaanse techconcern Apple, heeft deze week een verrassingsbezoek gebracht aan China. In een bericht op zijn account op het Chinese socialemediaplatform Weibo zei Cook dat hij de Taikoo Li-winkel van Apple in de stad Chengdu heeft bezocht en daar jonge spelers van het spel Honour of Kings heeft ontmoet.

Honour of Kings, uitgegeven door het Chinese internet- en gamebedrijf Tencent, is een van ’s werelds meest gespeelde mobiele games. „Honour of Kings begon hier in Chengdu en is nu een wereldwijd fenomeen in de App Store”, zei Cook.

Voor meer, zie link:

www.telegraaf.nl/financieel/159384003...
voda
0
Apple verkoopt meer iPhones

Door ABM Financial News op donderdag 2 november 2023
Views: 4.617

(ABM FN-Dow Jones) Apple heeft het afgelopen kwartaal meer iPhones verkocht, terwijl de omzet licht daalde.

"Apple is verheugd dat we vandaag een recordomzet voor iPhone in het septemberkwartaal kunnen melden en een omzetrecord aller tijden voor Services", aldus Tim Cook, CEO van Apple. "We gaan nu met onze sterkste productreeks ooit het vakantieseizoen in, inclusief de iPhone 15-reeks", aldus de topman.

De totale omzet kwam in het vierde kwartaal uit op 89,5 miljard dollar, tegenover 90,1 miljard dollar in dezelfde periode een jaar eerder. Door FactSet geraadpleegde analisten rekenden op een omzet van 89,3 miljard dollar.

In de Americas steeg de omzet, in de overige regio's, inclusief China, was sprake van een omzetdaling.

De helft van de totale omzet kwam uit de verkoop van iPhones. Apple verkocht voor 43,8 miljard dollar aan toestellen, gelijk aan de analistenverwachting. In het vierde kwartaal van vorig jaar verkocht Apple voor 42,6 miljard dollar aan iPhones.

Aan het eind van de afgelopen verslagperiode lanceerde Apple de iPhone 15.

De omzet uit diensten steeg in het vierde kwartaal naar 22,3 miljard dollar, van 19,2 miljard dollar een jaar eerder. Hier rekende de markt op 21,4 miljard dollar.

De verkoop van iPads daalde het afgelopen kwartaal van 7,2 miljard tot circa 6,4 miljard dollar, waar analisten rekenden op 6,2 miljard dollar.

De opbrengsten uit Mac-computers kwamen uit op 7,6 miljard dollar, van 11,5 miljard dollar een jaar geleden en onder de verwachting van 8,5 miljard dollar.

Bij wearables, home en accessoires daalden de opbrengsten van 9,7 miljard naar 9,3 miljard dollar, waar analisten rekenden op 9,5 miljard dollar.

De nettowinst kwam afgelopen kwartaal uit op bijna 23 miljard dollar, van 20,7 miljard dollar een jaar eerder. De winst per aandeel van 1,46 dollar was beter dan de 1,39 dollar die werd voorspeld door analisten. In het vierde kwartaal van vorig jaar kwam de winst per aandeel uit op 1,29 dollar.

In de nabeurshandel daalde het aandeel Apple donderdag bijna een procent na een plus van 2 procent in de reguliere sessie.

Bron: ABM Financial News
B.Loper
0
Apple indicated on Thursday that it doesn’t expect revenue growth in the December quarter, which is the busiest time of the year.
voda
0
’Apple-medeoprichter Steve Wozniak ligt in ziekenhuis bij Mexico-Stad’
23 min geleden in FINANCIEEL

MEXICO-STAD (ANP/BLOOMBERG) - Steve Wozniak die samen met Steve Jobs Apple heeft opgericht, ligt in een ziekenhuis in Mexico-Stad nadat hij onwel is geworden. Dat schrijven verschillende media.

Volgens een Mexicaanse krant heeft de 73-jarige Wozniak een beroerte gehad, maar is hij in een stabiele toestand.

Nieuwssite TMZ stelt dat Wozniak onwel werd na een toespraak op het World Business Forum in de Mexicaanse hoofdstad. Mensen uit zijn team zouden nu op bezoek gaan om te kijken of Wozniak naar de Verenigde Staten moet voor verdere behandeling.

Voor meer, zie link:

www.telegraaf.nl/financieel/107310847...
voda
0
Winst Foxconn stijgt ondanks lagere omzet

Hogere marge leidt tot meevallend resultaat.

(ABM FN-Dow Jones) Foxconn heeft meer winst geboekt dankzij hogere marges, hoewel de omzet uit consumentenelektronica en cloud- en netwerkapparatuur daalde. Dat bleek dinsdag uit de kwartaalcijfers van de fabrikant over het derde kwartaal.

De fabrikant uit Taiwan, formeel genaamd Hon Hai Precision Industry, meldde een winstgroei van 11 procent, naar 43,1 miljard nieuwe Taiwanese dollar, of omgerekend 1,3 miljard Amerikaanse dollar. Analisten rekenden volgens een peiling door SP Global Markets op een lagere winst van 34,9 miljard Taiwanese dollar.

De omzet daalde met 12 procent tot 1,54 biljoen Taiwanese dollar. Dit kwam door een lagere vraag naar pc's en producten voor cloud- en netwerkdiensten. Ook kwam dit deels doordat er vorig jaar relatief veel vraag was naar consumentenelektronica.

De operationele winstmarge steeg evenwel van 2,78 procent een jaar eerder naar 2,99 procent. Vergeleken met het voorgaande kwartaal was de stijging nog sterker: toen was de marge 2,37 procent.

Foxconn is bekend omdat het bedrijf iPhones van Apple in elkaar zet. Het bedrijf denkt dat het vierde kwartaal beter zal gaan bij de consumentenelektronica, dan het derde. Maar zo goed als het vierde kwartaal vorig jaar zal het niet zijn, waarschuwde het bedrijf.

In oktober daalde de omzet met 4,6 procent, meldde Foxconn.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
’Industriereus Tata maakt werk van bouw grote iPhone-fabriek in India’
Aangepast: 1 min geleden 2 min geleden in FINANCIEEL

MUMBAI (ANP) - Het Indiase industriële concern Tata Group gaat een nieuwe fabriek bouwen om een groter deel van de iPhone-productie naar India te halen, melden bronnen aan persbureau Bloomberg.

De twee megabedrijven werken al langer samen om de productie van China naar India te verplaatsen. Zo heeft Tata, ook het moederbedrijf van de staalfabriek in IJmuiden, al een relatief kleine productielocatie in de zuidelijke Indiase provincie Karnataka.

Voor meer, zie link:

www.telegraaf.nl/financieel/144541034...
voda
0
Bloomberg: Europese boete dreigt voor Apple om Spotify-kwestie
ANP/BLOOMBERG

10 min geleden in FINANCIEEL

Brussel Apple dreigt binnenkort een grote boete van de Europese Commissie te krijgen. Ook moet het Amerikaanse techconcern waarschijnlijk stoppen met bepaalde beperkingen voor muziekdiensten als Spotify.

Dat meldt persbureau Bloomberg dat zich baseert op ingewijden. Toezichthouders in Brussel zouden momenteel de laatste hand leggen aan de strafmaatregelen. Het gaat om een zaak die al jaren speelt. Apple eist namelijk dat makers van apps in de App Store gebruikmaken van het eigen betalingssysteem van het techbedrijf. Ook verlangt Apple over iedere transactie een commissie tot 30%. Dus over elk abonnement dat een Apple-gebruiker bij Spotify afsluit moet het Zweedse bedrijf commissie betalen aan Apple. Spotify had daarover geklaagd.

Voor meer, zie link:

www.telegraaf.nl/financieel/172289712...
voda
0
Apple stopt mogelijk met verkoop Apple Watch

Door ABM Financial News op maandag 18 december 2023
Views: 7.405

(ABM FN-Dow Jones) Aandelen van Apple staan maandag onder druk nadat The Wall Street Journal meldde dat de technologiereus de verkoop van de Apple Watch wil stopzetten in een preventieve zet om te voldoen aan een Amerikaans importverbod met betrekking tot het gebruik van bloedzuurstofsensoren.

Het verbod, dat onder meer zou gelden voor de Apple Watch 9 en Apple Watch Ultra 2, komt er nadat de U.S. International Trade Commission heeft vastgesteld dat Apple patenten heeft geschonden in de meeste nieuwe modellen van zijn smartwatches sinds 2020, schreef de zakenkrant.

Apple reageerde niet direct op een verzoek om commentaar tegenover The Wall Street Journal. Het bedrijf zou de verkoopstop willen doorzetten hoewel men het niet eens is met de bevindingen van de handelscommissie en juridische stappen worden overwogen.

De Amerikaanse handelscommissie stelde in oktober vast dat Apple inbreuk had gepleegd op de patenten van medisch-technologisch bedrijf Masimo Corp met betrekking tot het meten van het zuurstofgehalte in het bloed. Dat leidde ertoe dat de commissie een bevel uitvaardigde om de import van bepaalde Apple Watches te verbieden.

De regering Biden heeft 60 dagen de tijd om de beslissing van de handelscommissie te herroepen.

De aandelen van Masimo stegen maandag met ruim 5 procent. Apple leverde ruim een half procent in.

Bron: ABM Financial News
voda
0
Personeel Apple-keten Amac botst met directie over terugkeer zondagstoeslag
50 min geleden in FINANCIEEL

UTRECHT (ANP) - Werknemers van de Nederlandse keten voor Apple-producten Amac dreigen actie te gaan voeren op de zondag voor kerstmis, een van de drukste winkeldagen van het jaar. Zij willen dat de directie de zondagstoeslag weer invoert. De directie voelt daar niets voor.

Amac-werknemers kregen altijd 150 procent van hun loon uitbetaald voor het werken op zondag. Maar afgelopen zomer schafte Amac die regeling af. FNV eist dat de toeslag terugkeert en heeft de directie daarvoor tot zaterdag de tijd gegeven. Zo niet, dan volgen zondag acties.

Voor meer, zie link:

www.telegraaf.nl/financieel/882705518...
voda
0
Apple mag nieuwste smartwatches weer in de winkels verkopen
28-dec-2023 07:59

Betreft Apple Watch 9 en Apple Watch Ultra 2.

(ABM FN) Apple mag zijn nieuwste smartwatches weer in de winkels en online verkopen, nadat een importverbod op de horloges tijdelijk werd opgeheven. Dit maakte het bedrijf donderdagmorgen bekend.

Er werd door de Amerikaanse FTC een importverbod opgelegd aan Apple voor de nieuwste smartwatches, vanwege een patentgeschil. Apple tekende een bezwaar aan en dat werd ingewilligd. Apple heeft een software-update beloofd waarmee het de betreffende patenten niet zal schenden. Dit betekent dat de Apple Watch Series 9 en Apple Watch Ultra 2, naast andere nieuwere modellen, weer verkocht mogen worden.

Rond 12 januari wordt besloten of de door Apple getroffen maatregel voldoende is om het patentgeschil op te lossen.

Door: ABM Financial News.

pers@abmfn.be

Redactie: +32(0)78 486 481
voda
0
Beursblik: Barclays zet Apple op de verkooplijst
02-jan-2024 15:14

Koersdoel verlaagd naar 160 dollar

(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft dinsdag het aandeel Apple op de verkooplijst gezet en het koersdoel verlaagd van 161 naar 160 dollar. Dit bleek uit een rapport van analist Tim Long van de Britse zakenbank.

In het rapport zei Long dat de verkoop van Apple's iPhone 15 tegenviel en dat dit voor de iPhone 16 niet veel beter lijkt te worden.

Bovendien blijven de verkopen van andere producten zwak en zal de omzet uit diensten dit jaar waarschijnlijk niet meer dan 10 procent groeien, aldus Long

"We verwachten een terugval na een jaar waarin de meeste kwartalen tegenvielen en het aandeel toch bovengemiddeld presteerde", aldus Long.

Het aandeel Apple zal dinsdag naar verwachting 2,3 procent lager openen op 188,10 dollar.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Omzet Foxconn onder druk
05-jan-2024 13:33

Belangrijke toeleverancier van Apple.

(ABM FN-Dow Jones) Foxconn heeft in december minder omzet behaald. Dat bleek vrijdag uit de maandcijfers van de belangrijke toeleverancier van Apple.

De fabrikant uit Taiwan, formeel genaamd Hon Hai Precision Industry, meldde een omzetdaling van bijna 27 procent op jaarbasis, en op maandbasis daalde de omzet met meer dan 29 procent, tot 460 miljard Taiwanese dollar.

December is daarmee de tweede maand op rij dat de omzet van Foxconn daalde. In november daalde de omzet met 12,3 procent op maandbasis.

In heel 2023 bedroeg de omzet 6,2 biljoen dollar, een daling van 7,0 procent in vergelijking tot 2022.

Apple lijkt vrijdag 0,6 procent lager te openen. De afgelopen dagen stond het aandeel al flink onder druk.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
0 ” Quote Reager
voda
0
EU straft concern voor misbruiken marktmacht
’Boete voor Apple van half miljard euro op komst’
ONZE FINANCIËLE REDACTIE

Aangepast: Gisteren, 14:14 Gisteren, 14:09 in FINANCIEEL

Apple krijgt binnenkort een boete van ongeveer een half miljard euro. Dat meldt de Britse krant Financial Times op basis van ingewijden. Brussel zou het Amerikaanse techconcern willen straffen voor het overtreden van de concurrentieregels.

Amsterdam

Het is voor het eerst zijn dat Apple in Europa een boete krijgt opgelegd. De schade lijkt overigens betrekkelijk mee te vallen. De Europese Commissie had het bedrijf een boete van 10% van de wereldwijde omzet op kunnen leggen. Apple boekte over het afgelopen boekjaar een omzet van iets meer dan $380 miljard.

Voor meer, zie link:

www.telegraaf.nl/financieel/167296170...
voda
0
’Apple stopt met ontwikkeling van eigen auto’
Aangepast: 3 uur geleden Vandaag, 07:17 in FINANCIEEL

CUPERTINO (ANP/BLOOMBERG) - Apple stopt met het ontwikkelen van een eigen auto. Dat melden bronnen aan persbureau Bloomberg. Daarmee komt er een einde aan een jarenlang project van het Amerikaanse techconcern dat omstreeks 2014 begon.

Veel medewerkers uit het team dat werkte aan de ’Apple Car’ worden overgeheveld naar de divisie voor kunstmatige intelligentie (AI) binnen het bedrijf.

Voor meer, zie link:

www.telegraaf.nl/financieel/925846336...
voda
0
Europese miljardenboete voor Apple
04-mrt-2024 13:23

Techreus moet 1,8 miljard betalen vanwege machtsmisbruik.

(ABM FN-Dow Jones) De Europese Commissie heeft Apple een boete opgelegd van meer dan 1,8 miljard euro voor het misbruiken van zijn machtspositie op de markt voor de distributie van muziekstreaming-apps aan iPhone- en iPad-gebruikers via haar App Store. Dit maakte de toezichthouder van de Europese Unie maandagmiddag bekend.

De Commissie stelde met name vast dat Apple beperkingen toepaste op app-ontwikkelaars die hen beletten iOS-gebruikers te informeren over alternatieve en goedkopere muziekabonnementsdiensten die buiten de App Store beschikbaar zijn.

"Dit is illegaal volgens de mededingingsregels van de EU", zei de Commissie in een toelichting.

Het gedrag van Apple, dat bijna tien jaar heeft geduurd, kan ertoe hebben geleid dat veel iOS-gebruikers aanzienlijk hogere prijzen betaalden voor hun muziekabonnementen vanwege de hoge commissie die Apple ontwikkelaars oplegde en die werden doorberekend aan consumenten in de vorm van hogere abonnementsprijzen voor dezelfde dienst in de Apple App Store.

De boete van 1,8 miljard euro is volgens de Commissie proportioneel, gezien de wereldwijde inkomsten van Apple en ook noodzakelijk om een "afschrikkende werking te hebben."

De Commissie heeft Apple ook opgedragen de verboden regels te verwijderen en deze in de toekomst niet opnieuw in te zetten.

Het aandeel Apple noteerde maandag in de voorbeurshandel op Wall Street tot een procent lager.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Update: Europese miljardenboete voor Apple
04-mrt-2024 13:44

Techreus moet 1,8 miljard betalen vanwege machtsmisbruik.

(ABM FN-Dow Jones) De Europese Commissie heeft Apple een boete opgelegd van meer dan 1,8 miljard euro voor het misbruiken van zijn machtspositie op de markt voor de distributie van muziekstreaming-apps aan iPhone- en iPad-gebruikers via haar App Store. Dit maakte de toezichthouder van de Europese Unie maandagmiddag bekend.

De Commissie stelde met name vast dat Apple beperkingen toepaste op app-ontwikkelaars die hen beletten iOS-gebruikers te informeren over alternatieve en goedkopere muziekabonnementsdiensten die buiten de App Store beschikbaar zijn.

"Dit is illegaal volgens de mededingingsregels van de EU", zei de Commissie in een toelichting.

Apple liet in een verklaring weten dat het van plan is om in beroep te gaan tegen het besluit, dat naar eigen zeggen is genomen "ondanks het feit dat de Commissie geen geloofwaardig bewijs van schade voor de consument heeft gevonden".

Het gedrag van Apple, dat bijna tien jaar heeft geduurd, kan ertoe hebben geleid dat veel iOS-gebruikers aanzienlijk hogere prijzen betaalden voor hun muziekabonnementen vanwege de hoge commissie die Apple ontwikkelaars oplegde en die werden doorberekend aan consumenten in de vorm van hogere abonnementsprijzen voor dezelfde dienst in de Apple App Store.

De boete van 1,8 miljard euro is volgens de Commissie proportioneel, gezien de wereldwijde inkomsten van Apple en ook noodzakelijk om een "afschrikkende werking te hebben."

De Commissie heeft Apple ook opgedragen de verboden regels te verwijderen en deze in de toekomst niet opnieuw in te zetten.

"De beslissing van vandaag laat zien dat het mededingingsrecht nog steeds een zeer krachtige basis vormt om illegaal gedrag van bedrijven als Apple aan te pakken ten gunste van consumenten", zei eurocommissaris voor mededinging Margrethe Vestager maandag in een reactie.

"Het is nu van fundamenteel belang om bedrijven als Apple verantwoordelijk te houden voor hun schendingen van de EU-wetgeving", aldus Vestager.

Het aandeel Apple noteerde maandag in de voorbeurshandel op Wall Street tot een procent lager.

Update: om reacties Apple en Vestager toe te voegen

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Apple verkoopt veel minder iPhones in China
05-mrt-2024 13:36

Huawei wint steeds meer marktaandeel.

(ABM FN-Dow Jones) De verkoop van iPhones van Apple in China is in de eerste zes weken van het jaar gedaald, als gevolg van de sterke concurrentie en prijsdruk, zo bleek dinsdag uit de nieuwe gegevens van onderzoeksbureau Counterpoint.

De iPhone-verkopen daalden met 24 procent op jaarbasis, waardoor de Amerikaanse technologiegigant op de vierde plaats belandde wat betreft marktaandeel in de grootste smartphonemarkt ter wereld.

De omzet van de Chinese rivaal Huawei steeg juist met 64 procent op jaarbasis, vooral dankzij de vraag naar zijn Mate 60-serie. Huawei belandde op de tweede plaats met een marktaandeel van 17 procent, tegen 9 procent een jaar eerder.

Vivo, een andere Chinese concurrent, nam de eerste plaats in qua marktaandeel, zo bleek uit de gegevens.

Counterpoint-analist Mengmeng Zhang zei dat Apple naast de wederopstanding van Huawei ook te kampen had met "zeer concurrerende prijzen" van OPPO, Vivo en Xiaomi. Consumenten lijken iPhones langer te houden voordat ze upgraden, vanwege het gebrek aan bijzondere functies in nieuwere modellen, voegde de analist eraan toe.

Ivan Lam van Counterpoint voegde eraan toe dat Apple op de korte termijn misschien nog wel wat voordeel heeft, wijzend op de recente promoties van het bedrijf in de aanloop naar Internationale Vrouwendag.

De totale smartphoneverkoop in China daalde in de eerste zes weken van het jaar met 7 procent op jaarbasis, omdat OPPO en Vivo achterbleven in de prestaties, aldus Counterpoint. Het onderzoeksbureau verwacht dat de algehele groei van de smartphoneverkoop in China in het eerste kwartaal van 2024 laag zal blijven, te midden van gematigde consumentenbestedingen en minder nieuwe producten.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Media: Apple wil Google's Gemini AI mogelijk licenseren
18-mrt-2024 13:40

Voor gebruik in iPhones volgens Bloomberg.

(ABM FN-Dow Jones) Apple is in gesprek met Google-moeder Alphabet over het verlenen van een licentie op zijn "Gemini" trainingsmodel voor kunstmatige intelligentie voor gebruik in iPhones. Dit meldde persbureau Bloomberg maandag op basis van informatie van ingewijden.

Apple heeft onlangs ook gesprekken gevoerd met OpenAI en heeft overwogen om het model van OpenAI te gebruiken, zeiden de bronnen tegen Bloomberg. Microsoft is de grootste investeerder in Open AI.

Aandelen van Alphabet stegen in de voorbeurshandel 5 procent, Apple won een procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Amerikaanse justitie klaagt Apple aan
21-mrt-2024 16:12

Voor overtreden mededingingsregels.

(ABM FN-Dow Jones) Het Amerikaanse ministerie van Justitie en zestien procureurs-generaal hebben Apple donderdag aangeklaagd, omdat de iPhone-maker de mededingingsregels heeft overtreden door te voorkomen dat rivalen concurrerende producten aan zijn klanten kon aanbieden. Dit meldden de Wall Street Journal en Bloomberg donderdag.

In de rechtszaak wordt Apple ervan beschuldigd zijn dominante positie op de markt voor smartphones en aanverwante applicaties te gebruiken om te voorkomen dat klanten van telefoon wisselen of niet-Apple-producten gebruiken in combinatie met de iPhone.

Apple liet in een verklaring weten dat de rechtszaak "een bedreiging vormt voor wie we zijn en voor de principes die Apple producten onderscheiden in een sterk concurrerende markt" en dat een succesvolle rechtszaak "ons vermogen om het soort technologie te maken dat mensen van Apple verwachten - waarbij hardware, software en diensten elkaar versterken - in de weg zou staan".

Volgens Apple schept dit een gevaarlijk precedent, waarbij de overheid de macht zou krijgen om zich te bemoeien met "het ontwerpen van de technologie van mensen", volgens de techreus.

"Wij zijn van mening dat deze rechtszaak op grond van de feiten en de wet onjuist is, en we zullen ons er krachtig tegen verdedigen."

Het ministerie van Justitie in de VS organiseert later op de dag een persconferentie om de aanklacht formeel bekend te maken.

Juridisch zit het Apple de laatste tijd niet mee. Eerder deze maand kreeg het bedrijf een boete opgelegd van meer dan 1,8 miljard euro van de Europese Commissie voor het misbruiken van zijn machtspositie op de markt voor de distributie van muziekstreaming-apps aan iPhone- en iPad-gebruikers via haar App Store.

Aandelen Apple noteerden donderdag 3,5 procent lager.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
CYFER
0
Ok,
Nico dit
Nico dat
In het webinar van LYNX van de week
Ging NICO ZWAAR in de Put's
305 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 15 16 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 22:00
Koers 169,300
Verschil -0,590 (-0,35%)
Hoog 171,340
Laag 169,180
Volume 44.838.354
Volume gemiddeld 61.352.964
Volume gisteren 68.149.377

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront