Heijmans « Terug naar discussie overzicht

Heijmans - November 2016

2.466 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 120 121 122 123 124 » | Laatste
Gordon gekko
0
quote:

Fresh'n Bright schreef op 18 november 2016 11:54:

[...]

Met winstmarges worden verliezen niet gecompenseerd, er is ook nog zoiets als risico-opslag.
goed lezen dat zeg ik ook niet
Nice guy
0
Waarom dat we op deze belachelijke koers staan is omdat het vertrouwen gewoon weg is.
Hoe kun je als beursgenoteerd bedrijf tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers nou zeggen dat je geen outlook kan geven maar dat er hard aan wordt gewerkt... Gewoonweg belachelijk en respectloos naar je kapitaalverstrekkers (aandeelhouders) die daardoor vervolgens nog een keer gestraft worden doordat de markt het vertrouwen verliest en de koers in elkaar klapt.
Zoals eerder aangegeven ben ik op 2-11 meteen uitgestapt omdat ik hier geen vertrouwen meer in heb. Er zijn genoeg andere aandelen waar het management de zaken wel op orde heeft!
Nuchtere Kijk Op
0
Dit schreef Heijmans (CEO) in het halfjaar bericht 2016 van 17-8-16:

Kopie: "Intussen blijven we zwaar inzetten op verdere verbetering van onze kernprocessen om te zorgen dat we slechte projecten gecontroleerd kunnen uitfaseren en dat de rest van onze activiteiten met gezonde marges draait. Met deze aanpak verwachten we het jaar met een positief onderliggend operationeel resultaat af te sluiten.”

"een positief onderliggend operationeel resultaat"? De problemen waren al bekend, de banken denk ik nog wat minder goed voorgelicht of ze geloofden nog dat Heijmans er zonder reserveringen mee weg zou gaan komen. We hebben in de update van Q3 kunnen lezen dat Heijmans slechts 1 kwartaal later ineens hier anders over bericht en ineens ook GEEN outlook meer gaf. Werk en betalingen worden/werden stop gezet en de situatie voor banken en AH verslechterd snel, terwijl de problemen al lang bekent waren. Je zal op positieve uitspraken na 17-8 maar aandelen gekocht hebben pfff. Riekt dit niet naar ...... mismanagement, valse voorlichting? enz. Is de VEB al bezig met een zaak tegen Heijmans omtrent b.v. deze publicaties?

Dit schrijft Heijmans ook in het bericht van 17-8:
"Herstel van winstgevendheid, en daaraan gerelateerd het verbeteren van de operationele kasstroom, is nodig om de financieringspositie structureel te verbeteren."

Herstel van winstgevendheid, lijkt mij dus een probleem met wat ik inschat juist extra verliezen i.v.m. lopende te verwachten tegenslagen/verschillen met opdrachtgevers die ooit gaan doortellen en geboekt moeten worden, waar NIETS voor is gereserveerd. Dus het kan volgens mij maar 1 kant op gaan, mede omdat met het binnenhalen van nieuwe opdrachten Heijmans nu ook niet in een luxe positie zit.

Er moet gewoon veel nieuw geld in dit bedrijf, de banken willen naar wat ik aanneem hun bankconvenanten niet weer verruimen, en dus kan het bijna niet anders gaan lopen, dat de zittende AH het gelach gaan betalen.

En aandelen kopen in een bedrijf waar het management zulke statements maakt, opstapt en nu zwijgt/wacht enz. Dat schept niet bepaald vertrouwen en duidt zeker niet op hun gelijk.

Ik zie het helaas somber in, en hoe langer alles duurt, des te risicovoller wordt het.

Drs P.
0
Einde verhaal, verkoop nu je nog kunt, deze niveau's zullen binnen een paar weken heel ver weg zijn op naar de 3XX en waarschijnlijk zoals bij BN op naar penny stock!
Machiavelli
0
Krakkkkkkk!!! Volgende week onder de €4,- emissie komt er aan, of een Imtech gevalletje, op naar Pennystock!!!
Aciera
0
quote:

Adamz schreef op 18 november 2016 11:59:

[...]

Te veel is inderdaad niet goed. Maar naar Bam vandaag wijzen is ook niet goed. Je moet kijken naar een half jaar tot een jaar eerder. Toen was Bam hetzelfde als Heijmans nu. Al hoeft dat niets te zeggen natuurlijk. Maar de overeenkomsten zijn wel opmerkelijk.
Zo'n 2 jaar geleden was BAM minder dan €2,= waard op de beurs. Ik zat er fors in, en heb toen nogmaals mijn portefeuille uitgebreid. Een half jaa later spoot de koers omhoog in een paar dagen tijd, waardoor ik een zeer leuke winst kon bijschrijven.
Ik zie nu zo'n zelfde scenario bij Heijmans. Dit zijn voor mij bijkoop momenten. Ik wil mijn verlies nu niet nemen (eenmaal genomen verlies is ook echt verlies). Ik zie dit als bijkoop momenten, en hoop dat er volgend jaar een BAM scenario optreedt.

Wat eten we vanavond ?
Hans_K
0
Ben bang dat dit toch een claimemissie gaat worden. Maar, ... dat biedt dan ook weer kansen!
rapnif
0
quote:

Nuchtere Kijk Op schreef op 18 november 2016 12:30:

Er moet gewoon veel nieuw geld in dit bedrijf, de banken willen naar wat ik aanneem hun bankconvenanten niet weer verruimen, en dus kan het bijna niet anders gaan lopen, dat de zittende AH het gelach gaan betalen.

wel geestig, maar bedoeld wordt denk ik 'gelag'
nuperman
0
En ik ben toch ingestapt - een plukje aandelen tegen 4.7E...en evenveel put opties geschreven (juni17@4.8E - premie 1.1).
Als opties uitgeoefend worden...is mijn aankoop gemiddeld 4.2E/a.

Bij eventuele emissie do ik mee.
Ik beschouw het als een high risc play - net als AM eerder dit jaar.
Over 1 jaar kan alle kanten op: of its gone...of verdubbeld.
Diegy
0
Kijk naar de koers van Arcelor ook naar benden gestampt. Als je toen was ingestapt op dieptepunt dan had je je geld meer dan verdubbelt.
Machiavelli
0
In de wandelgangen is men in paniek, banken beginnen zenuwachtig te worden, convenanten zijn fors in gevaar!! Zie de koers All Time Lowwww!
tradersonly
0
webcache.googleusercontent.com/search...
oud artikel maar duidt wel op het risico wat er toen was ten tijde van de aanbesteding. Regels zijn nu ten positieve gewijzigd.
Diegy
0
quote:

shorterman schreef op 18 november 2016 11:55:

De koers van dit in principe gezonde bedrijf wordt bewust naar beneden gestuurd, omdat waarschijnlijk al is afgesproken, dat een ander bedrijf Heijmans moet gaan overnemen. Dat is de enige verklaring voor deze daling. We zullen dan hetzelfde beeld gaan zien als bij Delta Lloyd. Vandaar kan de daling nu zeer fors zijn. Bij Delta Lloyd gingen we ook onder de 3 euro, een belachelijke koers voor zo'n uitstekend bedrijf, maar de shorters weten precies hoe dit moet. Er is dus geen ontkomen aan.
Dat kan ook heel goed. Koers bewust naar beneden stampen en dan maandag voorbeurs ineens een bod.
Machiavelli
0
Machiavelli
0
Die 10K turbo's op 4.63 gaan ze er nog wel uit rammen, ik zie dat de shorts fors zijn uitgebreid, meer shorts dan turbo's of boosters, heel slecht teken!!!!
[verwijderd]
0
quote:

Aphrodite01 schreef op 18 november 2016 13:17:

Die 10K turbo's op 4.63 gaan ze er nog wel uit rammen, ik zie dat de shorts fors zijn uitgebreid, meer shorts dan turbo's of boosters, heel slecht teken!!!!
10.650
ja deze worden er nog uitgetikt. Kans 95%
Diegy
1
Shorters kunnen ook zomaar ineens vanmiddag hun enorme winsten gaan nemen zo vlak voor het weekend. waardoor we een short squeeze gaan krijgen.
Machiavelli
0
Met een aanstaande claim emissie zullen de shorters juist uitbreiden, hoe meer onzekerheid hoe lagere koersen!!! Pennystock!!
[verwijderd]
1
Opvallend hoeveel wijs- en bleekneusjes er ineens op dit forum te vinden zijn.

Voor het Q3 verslag waren hier slechts een 5-tal vaste personen te vinden die LONG in Heijmans zitten / zaten.

De overige wijs- en bleekneusjes weten het hier allemaal goed te vertellen NA de Q-3 update.
Als AASGIEREN storten ze zich plots op het Heijmans forum voor hun dagvulling. En de een weet het nog beter dan de ander.

Zo, speciaal even mij aangemeld op die Forum, want ik moest het kwijt.
Die eer hebben de wijs- en bleekneusen op dit forum dan wel bereikt.

[verwijderd]
1
T HARDE - Het werk aan het viaduct A28 en de N309 in ‘t Harde is helemaal af. Rijkswaterstaat en de provincie Gelderland hebben nauw samengewerkt. Rijkswaterstaat is wegbeheerder van de A28 en de provincie van de N309.

Door de handen ineen te slaan kon de reconstructie van het viaduct sneller worden opgepakt. Aannemer Heijmans voerde deze klus uit in zeer korte tijd. Normaal duurt een groot project als dit ongeveer een jaar, Heijmans slaagde erin om de klus in 22 weken te klaren. Het verkeer kon al eerder over de vernieuwde N309 rijden.

De afgelopen twee weken zijn er nog een aantal afrondende werkzaamheden uitgevoerd. Zo heeft de gemeente Elburg op verzoek van omwonenden versneld een voetpad aangelegd vanaf de grens van de bebouwde kom naar ’t Harde.

ZO KAN HET OOK .......
2.466 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 120 121 122 123 124 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 apr 2024 17:35
Koers 17,740
Verschil +0,300 (+1,72%)
Hoog 17,860
Laag 17,460
Volume 97.958
Volume gemiddeld 116.034
Volume gisteren 73.342

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront