Bever « Terug naar discussie overzicht

het is stil.........

7 Posts
[verwijderd]
0
en... weet iemand al iets over de recente ontwikkelingen bij Bever? Zo vlak voor kerst zou een mooi overnamebod toch leuk zijn!
Beate
0
[verwijderd]
0
Je zou bijna blij worden van € 5,00. Toch zou het een teken van onvermogen zijn als dat waarheid zou worden. Vergeet niet, van alle medewerkers is of wordt nu afscheid genomen. Er zal nu dus sprake moeten zijn van relatief weinig kosten. Met een mooi kapitaal op de bank en weinig risico zou met een rendement van een paar procenten in ieder geval weer sprake moeten zijn van winst. Er zijn in ieder geval nog aftrekbare verliezen over de afgelopen jaren. Waarom deze niet eerst gebruiken en rustig afwachten tot een partij een mooi bod doet?. Ik blijf bij mijn analyse dat een bod van richting de €7,00 eigelijk mogelijk moet zijn. Ik hou mij aandeeltjes nog even vast en "hoop" dat ik in ieder geval de €5,00 waarvoor ik Bever heb aangeschaft weer terug zie vloeien.
Beate
0
Hallo Jisrael, ik ben het met je eens. Hier zit misschien nog meer in het vat. Robert Zieck is misschien geen genie, maar hij zal toch wel zo slim zijn om het geld van Bever goed te beleggen. Zelfs een blind paard verdient momenteel op de beurs. Personeel is reeds afgekocht. Kantoor is ook geregeld. Zeick kan dit verder allemaal alleen met een boekhouder. Als hij zijn salaris even overslaat (hij is rijk zat en hij kan voorbeeld nemen aan Gerard Sanderink die 1€ salaris trekt uit CKSI) dan kan het nu hard omhoog gaan. Je zou er bijna zin in krijgen om bij te kopen op de huidige koers (dat verbiedt mijn vriend me, helaas).

Groet,
Beate
[verwijderd]
0
Nou, dat hebben ze ff mooi voor elkaar! Bever staat op het punt van faillisement! Die Zieck was zo dom nog niet, want hij heeft zich snel uit de voeten gemaakt..

Thomas
Beate
0
Hoe bedoel je, Tho-Mas? Zieck is nog gewoon Voorzitter van het Bestuur en hij werkt hard aan een oplossing voor Bever.

Groet,
Beate
[verwijderd]
0
Dit bericht plukte ik bij Binck weg; lijkt me belangrijk genoeg.

Bever boekt verlies, bekijkt alternatief voor liquidatie
vrijdag 17 maart 2006 18:23

AMSTERDAM (Dow Jones)--Bever heeft over 2005 een nettoverlies geboekt van 1,3 miljoen euro tegen 3,1 miljoen euro een jaar eerder, meldt de onderneming vrijdag nabeurs.

In dit nettoverlies is een bedrag van 0,98 miljoen euro opgenomen in verband met eenmalige kosten in verband met beeindiging van bestaande dienstverbanden.

In oktober meldde Bever dat het zijn activiteiten staakt en overgaat tot liquidatie van de vennootschap. Op 18 november gaf de onderneming echter te kennen dat er een eventueel alternatief is voor liquidatie, omdat het benaderd was door partijen met interesse voor overname van de vennootschap.

Op dit moment voert het bestuur van Bever nog gesprekken met verschillende partijen. In het persbericht zegt de onderneming dat "het bestuur verwacht binnen afzienbare tijd nadere mededelingen te kunnen doen," maar tekent aan dat "het op dit moment nog onduidelijk is of overeenstemming kan worden bereikt."

Bij aankondiging van liquidatie gaf Bever aan een uitkering van 4,50 euro per aandel te verwachten.

Copyright (c) 2006 Dow Jones & Company, Inc.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 16:30
Koers 2,460
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 824
Volume gisteren 598

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront