Bever « Terug naar discussie overzicht

Opleving?

5 Posts
Beate
0
aandeelhouders Libertel, die door Vodafoon worden uitgerookt gaan ca. 50% meer voor hun aandelen krijgen. Gaat dat ook met aandeelhouders Bever gebeuren?

Groetjes,
Beate
[verwijderd]
0
Hi Beate,bod op €4,95 maar zoals je weet komt er nog een nieuw bod overheen.
Ik denk dat €5,50 haalbaar is.

8 aug 2006, 18:46 uur
AMSTERDAM (Dow Jones)--Beauchamp Beheer verwacht het voorgenomen overnamebod op Bever Holding voor 25 augustus 2006 uit te brengen. Dat meldt het voormalig hoekmansbedrijf Bever dinsdag nabeurs. Eerder werd al duidelijk dat Beauchamp voornemens was het bod op Bever in augustus definitief uit te brengen.

Beauchamp Beheer maakte op 2 juni bekend een bod te willen doen op Bever Beheer. Meerderheidsaandeelhouder Zibafes, het beleggingsvehikel van Bever-topman Rob Zieck, gaf direct al aan zijn belang van 84,9% 'onherroepelijk' aan te melden als het bod daadwerkelijk wordt uitgebracht.

Beauchamp Beheer is de investeringsmaatschappij van Evert van den Brandhof, een van de oprichters van Curvalue, dat vorig jaar werd overgenomen door Van der Moolen.

Bever meldt verder dinsdag dat de voorbereidingen van het voorgenomen openbaar bod door Beauchamp Beheer op alle aandelen Bever Holding tegen een prijs in contanten van EUR4,94 per aandeel voorspoedig verlopen.

Het bedrijf zegt dat naar verwachting Beauchamp Beheer in de week van 14 augustus over de in het biedingsbericht op te nemen informatie beschikken. Ook zal naar verwachting in de week van 14 augustus de raad van commissarissen van Bever Holding bijeenkomen.

maz.zack©
Beate
0
Hi Zack, lang niet meer van je gehoord. Op het Oranjewoudforum zie ik niets meer van je. Ben je uit dat fonds gestapt? Ik verwacht dat Gerard Sanderink nog wel wat vuurwerk zal laten zien.

Wat Bever betreft is het duidelijk dat het bod van 4,95 slechts een eerste schot voor de boeg is. Zieck is als voormalig hoekman slim genoeg er nog meer uit te halen. Trouwens de liquide middelen van Bever moeten met de kennis en ervaring van Zieck de laatste maanden wel goed belegd zijn geweest. Dan zit er misschien nog meer in het vat!

Groetjes,
Beate
[verwijderd]
0
Wat gebeurt er als je straks je aandelen niet aanmeld voor de overname? De overnemende partij heeft aangegeven dat ze activa willen pompen in Bever om zodoende andere activiteiten te ontplooien. Dus opzich hebben ze niet 100% van de aandelen nodig, omdat ze natuurlijk de beursnotering willen houden.

mvg

Arjan
Beate
0
ik weet dat ok niet. Anderzijds kan de waarde van deze aandelen naturlijk niet dalen als Beaufort goede dingen met het bedrijf doet. Dus blijf ik gewoon zitten en meld ik niets aan.

Groet,
Beate
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 16:30
Koers 2,460
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 824
Volume gisteren 598

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront