ik vind het goed nieuws dat Teunis Van Wettum nu een +5% belang heeft in Accell (na zijn recente +5% deelnemingen in Beter Bed) en ben benieuwd wekle small cap is de volgende +5% deelneming van Teunis Van Wettum………

het lijkt dat deze successfole nederlandse vastgoed miljardair op zoek is naar goede nedeerlandse small caps waarin al Darlin (een super nederlands small caps beleggingsfonds van super smallcapsbelegger Frederik van Beuningen) al zit als aandeelhouder en als het het geval was voor Beter Bed, het lijkt dat Darlin gaat voor de +5% belangen van Teunis Van Wettum zorgen, dus zou ik verwachten dat de volgende +5% deelneming van Teunis Van Wettum kan ook in Sligro, TKH, Macintosh, Grontmij, etc. zijn (Darlin zit al in TKH, Macintosh, Beter Bed, Sligro, Accell, Grontmij, Kendrion, ICT en Nedap).

Laten we wachten op de KW3 cijfers (het weer was goed in the zomer:))…………….

Teunis van Wettum meldt belang 5,10% in Accell - Wft
29-10-2010 9:07
AMSTERDAM (Dow Jones)–Teunis van Wettum heeft een belang van 5,10% in Accell Group nv. Dat blijkt vrijdag uit een melding in het kader van de Wet op het financiele toezicht (Wft).
De meldingsplicht is ontstaan op 27 oktober 2010. Het belang wordt middellijk reeel gehouden via Belegging- en Exploitatiemaatschappij De Engh bv en bestaat uit 525.677 gewone aandelen. Het stemrecht bedraagt 5,10%.
Het betreft de eerste belangenmelding van Van Wettum inzake Accell Group.