Randstad « Terug naar discussie overzicht

Op 31 juli 2014 halfjaarresultaten. Kan alleen maar positief zijn!

9 Posts
Kaviaar
0
Het nieuws van de afgelopen maanden van uitzendsector ABU is alleen maar positief te noemen.

Op 8 juli 2014 schreef ABU:
De werkgelegenheid voor uitzendkrachten is de afgelopen tijd stevig verder gegroeid. Dat blijkt uit cijfers die de brancheorganisatie voor de uitzendsector ABU dinsdag heeft gepubliceerd.
En dat is weer goed voor het aandeel Randstad, wat nu in feite een koopje is.
Op 15 april lazen we:
AMSTERDAM (AFN) - De cijfers van Michael Page zijn een goede indicator van het positieve momentum in de ook voor Randstad belangrijke markten. Dat stelde SNS Securities dinsdag in een analistenrapport.
Op 15 juli 2014 lazen we:
LONDEN (AFN) - De Britse detacheerder Michael Page heeft in het tweede kwartaal de brutowinst met bijna 9 procent zien stijgen tot 137,2 miljoen pond (172 miljoen euro). Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend.

Ik verwacht goede cijfers.
voda
0
Vooruitblik: 'Resultaten Randstad verbeteren'

WOENSDAG 30 JULI 2014, 12:52 uur | 312 keer gelezen

AMSTERDAM (AFN) - Randstad heeft in het tweede kwartaal met een groeiende omzet en winst geprofiteerd van het herstel van de uitzendmarkt. Dat voorspellen analisten in een vooruitblik op de cijfers die het uitzendconcern donderdag om 7.15 uur publiceert.
De analisten voorzien in doorsnee een omzet van 4,3 miljard euro over het afgelopen kwartaal. Dat zou ruim 5 procent meer zijn dan een jaar eerder. De winst per aandeel verbeterde naar verwachting met ruim 31 procent tot 0,50 euro.

Randstad gaf bij de resultaten van het eerste kwartaal aan een langzaam herstel van de markt te zien. Daarbij keerde de groei in de VS terug, terwijl de verbetering in Europa voorzichtig aanhield. In maart vlakte de groei nog wat af, maar op basis van de resultaten in april zag het bedrijf destijds geen redenen om van een verdere verslechtering uit te gaan.

Branchegenoot USG People meldde woensdag dat de positieve trends zich in het tweede kwartaal hebben verbreed. Die lijn werd volgens het bedrijf ook in juli doorgetrokken en USG verwacht dat de positieve ontwikkelingen in de rest van het jaar aanhouden.

voda
0
Randstad conform, Nederland en VS bemoedigend, aldus ING - Market Talk

AMSTERDAM (Dow Jones)--Randstad (RAND.AE) maakt over het tweede kwartaal cijfers bekend die overeen komen met de verwachting. "Positief is de trend door het kwartaal heen in Nederland met een groei van 4% in juni en de ontwikkelingen in de VS. In Duitsland loopt de groei echter wat terug", aldus analist Marc Zwartsenburg van ING. Zijn advies luidt buy met een koersdoel van EUR56,00. Het aandeel Randstad sloot woensdag op EUR37,10. (ANS)

Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


voda
0
Randstad ziet geen groeiversnelling, VS groeit weer, Nederland groeit weer in juni
Door Andre Sterk

Van DOW JONES NIEUWSDIENST

AMSTERDAM (Dow Jones)--Randstad Holding nv (RAND.AE) ziet geen groeiversnelling, maar heeft in Nederland waar het in het tweede kwartaal stabiel bleef, in juni wel weer groei laten zien. In de Verenigde Staten staat in het tweede kwartaal weer een plus. Inkomsten uit definitieve plaatsingen van personeel gingen met 13% omhoog naar het hoogste niveau sinds het vierde kwartaal van 2008.

Dat schrijft het bedrijf donderdag voorbeurs in een persbericht met daarin de cijfers over het tweede kwartaal.

Randstad verwacht voor het derde kwartaal een gematigde stijging van de operationele kosten in verband met de gewone seizoenspatronen.

De omzetgroei van het bedrijf in juni kwam uit op 3,6%. Dat was in april nog een plus van 5,3%. De totale omzet van de groep kwam in het tweede kwartaal op EUR4,248 miljard, een groei van 4%. Van de omzet is 1,9% goed voor perm fees, oftewel vergoedingen voor definitieve plaatsingen van personeel bij opdrachtgevers. Inhouse steeg 16% in omzet in het tweede kwartaal naar EUR896,6 miljoen.

De winst voor aftrek van rente, belastingen en amortisatie van goodwill bedroeg over de verslagperiode EUR174,1 miljoen, een stijging met 19%. De bijbehorende marge kwam uit op 4,1% tegen 3,6% een jaar eerder. Analisten rekenden hier op EUR174 miljoen.

Het aandeel Randstad sloot woensdag op EUR37,10.

Door Andre Sterk; Dow Jones Nieuwsdienst; andre.sterk@wsj.com; +31-20-571 5201


[verwijderd]
0
no-sa
0
Zo, ik ben short uitgestapt, tijdelijk weliswaar, maar tot nou toe is het even mooi geweest. Succes.
bedoekt
0
[verwijderd]
0
quote:

bedoekt schreef op 5 augustus 2014 11:16:

m.iex.nl/Nieuws/ANP_ANP-050814-103/Gr...

Toch merkwaardig dat Randstad op geen enkel positief bericht stijgt...

Koers wordt structureel gedrukt
lijkt erop dat niemand het wil hebben, logisch, want het is nog steeds dalend vanaf top 49

wie zegt dat dit de eind station is?
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 46,430
Verschil +0,740 (+1,62%)
Hoog 46,720
Laag 45,990
Volume 504.059
Volume gemiddeld 443.218
Volume gisteren 690.709

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront