Amarin Corporation « Terug naar discussie overzicht

Amarin forum geopend

131 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
IEX - Forummoderator
0
Amarin Corporation is a biopharmaceutical company headquartered in Bedminster, New Jersey. The company develops and markets medicines for the treatment of cardiovascular disease. Amarin develops the drug Vascepa (AMR-101) which is a prescription grade omega-3 fatty acid.

(Van Wikipedia)

Groet Henk
IEX - Forummoderator
0
In December 2007, the company acquired Ester Neurosciences Limited for 8.1 million USD. Amarin CEO Joe Zakrzewski has said that the company would like to first work on building its infrastructure out to commercialize the drug in the United States.

On July 26, 2012, their lead-candidate drug named Vascepa (AMR-101) received FDA-approval. Vascepa will also be a key competitor against GlaxoSmithKline's Lovaza.
[verwijderd]
0
forecasts: markets.ft.com/data/equities/tearshee...
stocktwits: stocktwits.com/symbol/AMRN
website: investor.amarincorp.com/index.cfm
yahoo news: finance.yahoo.com/quote/AMRN?ltr=1
reduce-it study: finance.yahoo.com/news/amarin-randomi...

Amarin continues to expect the onset of the final primary cardiovascular event to occur in the second half of 2017 with publication of trial results likely in 2018.

Buy @ 2.5-2.8
Fred is back: eindelijk :)
0
Ik lees net dat de Amarin aandeelhouders met ingehouden adem de interim results in sept afwachten.
Die kunnen vanaf vandaag elk moment komen naar het schijnt.

Aangezien de omzet explosief aan het stijgen is kan dit wel eens heel goed nieuws zijn.
Fred is back: eindelijk :)
0
We zitten nu op een koers van 2,90 usd ongeveer.

Kijken wat deze ons in de komende jaren gaat opleveren. :)
OllyNL
0
Draadje voor Amarin, handig.

Ik hoop dat we snel de 3,30 weer gaan opzoeken. Rond de 4,50 a 5 gooi ik ze er weer uit. (of op 2,3)
harrysnel
0
Hier een column van 18 januari 2013 geplaatst op IEX over Amarin. Denk dat het goed is om de koers in een wat langer termijn perspectief te plaatsen en te lezen hoe er destijds gedacht werd over dit fonds.

www.iex.nl/Column/92738/Opties-op-Ama...
Fred is back: eindelijk :)
0
Voor de goede orde.

Ik heb dit aandeel onder de aandacht gebracht toen hij op 2,20 stond een paar maanden geleden.

Ik zit er zelf (door bijkopen) nu in aan 2,40 gem.
Ricktrader
0
Week

Op weekbasis heeft Amarin een sterke beweging neergezet. Op een sterke beweging volgt over het algemeen een zwakke beweging omlaag en een vervolgbeweging in de richting van de sterke beweging. Wat je nooit weet of het een sterke of zwakke vervolgbeweging gaat worden. Dit kun je alleen maar volgen aan de hand van die beweging.

Een zwakke beweging zou leiden tot potentie omlaag terwijl een sterke beweging tot continuatie van de uptrend leidt.

Een longsignaal om te profiteren van deze opwaartse beweging vind je niet op de weekchart. Hiervoor komen de lagere timeframes in aanmerking. Deze zal ik hierna plaatsen met een korte toelichting.

Uiteraard is een gedeelte van wat ik nu plaats achteraf gelul, daar moet je even doorheen kijken. Het principe werkt gewoon.
Bijlage:
Ricktrader
0
Dag

Op dagbasis moet Amarin nu boven de huidige bodem blijven, daaronder ligt de stoploss. Naar boven toe moet de bodem van 11 augustus nog uitgenomen worden. Zolang dit niet lukt blijft het neerwaartse risico op dit timeframe bestaan. De bodem zou dan nog niet gezet zijn.

Voor de opwaartse potentie is het van belang dat op deze beweging RSI 70 gehaald gaat worden. Bij voorkeur icm een koer van 3,55. Wordt de 3,55 gehit dan is dat het teken dat de uptrend een vervolg krijgt. Een draai onder 3,55 kan inhouden dat de corrigerende beweging nog niet is afgerond.

De beweging omhoog krijgt een steuntje in de rug dmv een Positieve Reversal in de RSI (zie punten x en y). Als indicatoren harder dalen dan de koers dan is dat een teken dat er mogelijk opwaartse potentie ontstaat. Uiteraard wel rekening houden met andere condities.
Bijlage:
Ricktrader
0
5u

Op de 5u is in de RSI goed zichtbaar dat het een zwakke beweging omlaag betrof, de RSI draait omhoog terwijl het RSI 30 niet gehaald heeft. Een timeframe (1u) lager zie je dan het longsignaal staan.
Bijlage:
Ricktrader
0
1u

In de uur staat het longsignaal, in de groene cirkel zie je dat de laatse beweging RSI 30 niet meer haalt. Icm de 5u die RSI 30 helemaal niet heeft gehaald (zwakke beweging) is dit de mogelijke inleiding van een draai in de 5u. Je kunt dan minimaal uitgaan van een zwakke beweging omhoog in de 1u en de 5u. Dit is voldoende om in een positie te komen die je kunt managen aan de hand van hoe de beweging zich ontwikkelt. Het voordeel is natuurlijk ook dat je de stoploss hier mooi dichtbij hebt liggen. In potentie een sterke beweging omhoog in de dag en de week maar minimaal een zwakke beweging in de 1u en de 5u. Zometeen zie je in de 15min de ondersteuning voor die longentry in de 1u.

Voor een positief vervolg is het van belang dat de 1u door RSI 70 gaat, dit zou gepaard moeten gaan met een koers in de richting van 3,15. Lukt dit niet dan zou dat een teken kunnen zijn dat we niet met een sterke maar met een zwakke beweging omhoog te maken hebben.
Bijlage:
Ricktrader
0
15min

In de groene cirkel zie je ook goed dat op de laatste beweging omlaag de 15min ook RSI 30 niet meer haalt. De beweging omhoog heeft op dit timeframe al wel kracht laten zien door de rsi 70 te halen. Voor de potentie omhoog is het van belang dat dit timeframe hogere toppen en bodems gaat produceren waarbij telkens omhoog RSI 70 gehaald gaat worden en omlaag niet RSI 30. Gebeurt dit wel dan is dat mogelijk een bevestiging van het feit dat je hier met een zwakke beweging omhoog te maken hebt. Dit is dan een belangrijk signaal voor het managen van de longpositie.

Voor een mooie opwaartse beweging vormt de 15min bodems in de zone 55-40. Net zolang tot de uur sterk is geworden (boven RSI 70), als dat gelukt is mag de 15min kan het wel dat de 15min een keer weer oversold raakt. Je gaat dan namelijk het fenomeen naar de uur verschuiven, deze mag dan niet meer onder RSI 30 komen en zou bij voorkeur bodems in de zone 55-40 moeten gaan vormen.

Bijlage:
Fred is back: eindelijk :)
0
Leuk de berichten hier.

Maar Reversal ik weet niet of je met dit aandeel teveel naar TA moet kijken.

Dit aandeel kan heel erg hard stijgen op nieuws. Kijk niet op van 15% in 1 dag en 25% in 2 dagen.
Ricktrader
0
quote:

tot nooit meer ziens vrienden schreef op 6 september 2016 11:13:

Leuk de berichten hier.

Maar Reversal ik weet niet of je met dit aandeel teveel naar TA moet kijken.

Dit aandeel kan heel erg hard stijgen op nieuws. Kijk niet op van 15% in 1 dag en 25% in 2 dagen.
Jawel hoor, is zeker goed mogelijk. Gaat erom hoe je de TA toepast. Zoals ik het toepas probeer je mbv TA bewegingen te 'vangen' waarop potentie ontstaat en deze vervolgens te managen op basis van hoe de beweging zich ontwikkelt.

Heeft weinig te maken met de TA die je over het algemeen tegenkomt.
Ricktrader
0
De vuistregel is dat als er een sterke beweging is geweest dan krijg je over het algemeen eerst een zwakke beweging omlaag en daarna nog een vervolgbeweging in de richting van de sterke beweging.

Is deze vervolgbeweging sterk dan heb je waarschijnlijk te maken met een trendmatige/impulsieve beweging en was de zwakke beweging omlaag een 2 of een 4 (volgens Elliot Wave)

Is de vervolgbeweging zwak dan heb je waarschijnlijk te maken met een corrigerende beweging (een B of een C) of het einde van een trendmatige beweging (een 5).

In dit laatste geval ontstaat er dan weer potentie in de andere richting.
Fred is back: eindelijk :)
0
Mijn gemiddelde koopkoers ligt dan rond de 2,45. Hoop op minimaal 6 in komende jaar of 1,5 jaar.
[verwijderd]
0
aandelen afzonderlijk kun je wel met TA benaderen.. maar in dit geval nag nag nag.

FA heeft meer zin.
131 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 31 jan 2023 22:00
Koers 1,860
Verschil +0,050 (+2,76%)
Hoog 1,898
Laag 1,810
Volume 2.112.855
Volume gemiddeld 4.227.102
Volume gisteren 4.145.570

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront