ProQR Therapeutics « Terug naar discussie overzicht

Gaat Galapagos ProQure overnemen?

6 Posts
[verwijderd]
0
Vanmorgen in het FD een mooi verhaal over de riante kaspositie van Galapagos en hun achterstand op Vertex met hun medicijn tegen CF. Ze kunnen natuurlijk ProQure overnemen en meteen een flinke stap vooruit maken. Geld hebben ze genoeg.

Groeten, Frank
[verwijderd]
0
De lijntjes zijn iig kort...en als het vertrouwen in de ene technologie gaat prevaleren boven de ander, dan kunnen switches soms snel worden gemaakt.

De fasttrack-statussen geven wel perspectief lijkt mij.

Toch denk ik dat PRQR genoeg potentie (ideeën op de plank)en andere potjes op het vuur heeft staan om zich op dit niveau te laten overnemen.

Misschien is een samenwerking mogelijk waarbij Galapagos voor de nodige inkomsten kan zorgen voor PRQR zodat PRQR langer vooruit kan zonder afhankelijk te zijn/worden van emissies...beter zelf geld genereren dan handje ophouden bij beleggers. Uiteraard kan een emissie soms handig en verstandig zijn, maar nooit wanneer dat uit noodzaak moet! (Galapagos wist dat iig goed te timen!)
[verwijderd]
0
De lijntjes zijn inderdaad heel kort, ivet. En de potenties voor een samenwerking ook erg hoog. Volgens het FD zit Galapagos op een flinke berg geld dat ligt te schreeuwen om een bestemming. Ze vragen zich af wie ze gaan overnemen. Ik weet dus wel een kandidaat. Met de huidige koers zou dat een koopje zijn, want PrQR heeft een mooie portefeuille en ook eentje met potentie voor CF.

[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
toch nog actueel?

tip voor AbbVie: probeer ProQR eens...mooie partnerdeal? ;-)

Galapagos heroverweegt CF-samenwerking AbbVie
Gepubliceerd op 28 jun 2018 om 23:16 | Views: 4.692 | Onderwerpen: biotechnologie

Artikel
Reacties (5)
Gerelateerde instrumenten
Galapagos 14:33
77,24 -5,32 (-6,44%)

MECHELEN (AFN) - Biotechnologiebedrijf Galapagos is de toekomst van haar samenwerking op het gebied van taaislijmziekte (CF) met branchegenoot AbbVie aan het heroverwegen. Volgens het in Amsterdam genoteerde bedrijf heeft AbbVie besloten niet verder te gaan met een geplande tweede drievoudige combinatietherapie.

De eerste tussentijdse resultaten van deze studie worden verwacht in het derde kwartaal van dit jaar. Wat de eventuele gevolgen zijn voor het stopzetten van de samenwerking werd door Galapagos niet gemeld.

Ook publiceerde Galapagos een update over de nodige resultaten van een eerste Fase 2 CF patiëntenstudie. Deze studie is bedoeld om de werkzaamheid, veiligheid en verdraagbaarheid te evalueren van een nieuwe C2 corrector GLPG2737 bij bepaalde volwassen CF-patiënten.

Dit onderzoek werd op meerdere locaties in Duitsland uitgevoerd. GLPG2737 werd volgens Galapagos goed verdragen door patiënten. Alle bijwerkingen waren mild tot matig, zonder duidelijk verschil met placebo. Er waren geen sterfgevallen, geen ernstige ongewenste voorvallen en geen voortijdige stopzetting als gevolg van bijwerkingen.

6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 jul 2024 21:53
Koers 1,830
Verschil -0,005 (-0,28%)
Hoog 1,850
Laag 1,790
Volume 22.336
Volume gemiddeld 100.951
Volume gisteren 271.956

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront