Sif Holding « Terug naar discussie overzicht

SIF AAN DE SLAG VOOR MASSACHUSETTS

18 Posts
Marcel van Hooijdonk
0
ABM Financial News - 07:16
(ABM FN-Dow Jones) Sif heeft een opdracht gekregen om 84 monopiles te leveren voor het 800 MW Vineyard-project in het Amerikaanse Massachusetts. Dit maakte de Roermondse funderingsspecialist maandag bekend, zonder financiële details te noemen.

Het gaat om een opdracht van 103 kiloton.

Sif zal verantwoordelijk zijn voor de bouw van de monopiles de opslag ervan en de levering in 2020 en 2021.

Het 800 MW Vineyard-project is Amerika's eerste grootste offshore windpark en moet uiteindelijk 400.000 huizen van stroom voorzien. Meer parken zijn gepland.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

De newsfeed is tenminste 15 minuten vertraagd en is een beperkte weergave van de totale webfeed die ABM Financial News levert.

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
DeZwarteRidder
1
Ik vrees dat ze deze opdracht zo graag wilden hebben, dat ze er weinig of niks mee gaan verdienen.
dot100
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 8 juli 2019 07:52:

Ik vrees dat ze deze opdracht zo graag wilden hebben, dat ze er weinig of niks mee gaan verdienen.
Sif fundeert beter..
horscamp
0
Waarom zou je een opdracht graag willen terwijl je weet er niks aan te verdienen waar slaat dit op DZR. Zeker geen aandelen in je bezit en puilen de ogen uit je kop.
Nuchtere Kijk Op
0
The Netherlands first, America second, the wind is now blowing from a different angle.
Now apparently Sif knows also from which angle the wind is blowing.
Sif gets the wind from the windmills of her opponents.
84 extra Sif Monopiles that will catch the free sustainable wind in the future.
The wind will soon blow in the U.S.A. and elsewhere through many more Sif Monopiles.
Keep it up and catch the wind from the right direction ;-)!

-------------------

Nederland eerst, Amerika tweede, de wind waait nu vanuit een andere hoek.
Nu weet blijkbaar ook Sif vanuit welke hoek de wind waait.
Sif haalt de wind uit de windmolens van haar tegenstanders.
84 extra Sif Monopiles die in de toekomst de gratis duurzame wind vangen.
De wind blaast binnenkort in de VS en elders door nog veel meer Sif Monopiles.
Ga zo door en vang de wind vanuit de goede richting ;-) !
[verwijderd]
0
Nu even wachten op het nieuwe koopadvies (in de loop van deze dag bijvoorbeeld) en dan gaan we weer lekker omhoog.
[verwijderd]
0
RT2014
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 8 juli 2019 07:52:

Ik vrees dat ze deze opdracht zo graag wilden hebben, dat ze er weinig of niks mee gaan verdienen.
Eens, alleen al omdat de monopiles de Atlantische Oceaan over moeten. Vraag me af of ze nu de kans op meer lucratieve opdrachten in Europa in 20/21 verspelen.
horscamp
0
Dan maar dichter bij huis 22.500 windmolens in de Noordzee volgens bericht in de Telegraaf. Of komt SIF volgens jullie hier niet voor in aanmerking?
Dicall69
0
quote:

horscamp schreef op 8 juli 2019 11:03:

Waarom zou je een opdracht graag willen terwijl je weet er niks aan te verdienen waar slaat dit op DZR. Zeker geen aandelen in je bezit en puilen de ogen uit je kop.
Dat is zeker weer een koerssprong gemist dan begint het bagataliseren, maar zie dat Sif Hloding voor dit jaar nog 210 kiloton aan werk heeft liggen, dus dat gaat dit jaar al heel wat betere resultaten opleveren, nagenoeg schuldenvrij met 8,4 miljoen schuld, dus jammer dat ik dit te laat heb opgemerkt !!!

Potverdikkeme heb mij leken verkeken, hoe goed Sif Holding er nu voor dit jaar en de komende jaren ervoor staat zeker na de twee opdrachten van de afgelopen dagen !!!

Funderingsspecialist Sif krabbelt op
Gepubliceerd op 3 mei 2019 om 07:37 | Views: 3.715

ROERMOND (AFN) - Funderingsspecialist Sif heeft in het eerste kwartaal van dit jaar weer de weg omhoog gevonden. Het bedrijf voerde de omzet licht op, maar zag vooral het bedrijfsresultaat sterk verbeteren. Ook bracht Sif de schuldenlast flink terug, terwijl de onderneming ook investeerde in een nieuwe coatingfaciliteit en meer mensen aan het werk had.

Het Limburgse bedrijf haalde een omzet van 18,8 miljoen euro, tegen 17,3 miljoen in het voorgaande kwartaal. Het bedrijfsresultaat (ebitda) kwam uit op 4,1 miljoen euro, waar dat in de laatste drie maanden van vorig jaar 0,3 miljoen euro was. De schuld van Sif daalde van 30,4 miljoen eind december naar 8,4 miljoen euro eind maart.

In de afgelopen drie maanden begon Sif het werk aan funderingen voor het windpark Seamade, terwijl de onderneming ook doorwerkte aan Triton Knoll en Borssele 3&4. Topman Fred van Beers verwacht dat de uitbreiding van de activiteiten in het tweede kwartaal doorzet.

Projecten

In het derde kwartaal, als Sif ook aan de funderingen voor Borssele 1&2 begint, zit Sif weer op een normale productie van ongeveer 60 kiloton verwerkt staal per kwartaal. De Limburgers hebben voor dit jaar nog voor 210 kiloton werk op de plank liggen.


Voor volgend jaar en daarna zit er voor 155 kiloton aan werk in het orderboek. Van Beers geeft aan dat Sif verder exclusief aan het onderhandelen is voor twee projecten en ook in gesprek is over andere projecten.
[verwijderd]
0
quote:

keljans 123 schreef op 9 juli 2019 14:03:

betonblokken verslepen naar vs. ik zie er weinig winst in
Als je een beetje je huiswerk had gedaan had je jezelf, en ons, deze domme opmerking kunnen besparen.
DeZwarteRidder
0
Onzekerheid over eerste windpark op zee VS

Gepubliceerd op 9 aug 2019 om 20:03 | Views: 2.045 | Onderwerpen: Verenigde Staten

Sif Holding 09 aug
12,42 -0,08 (-0,64%)

WASHINGTON (AFN/BLOOMBERG) - Een aanvullend milieuonderzoek gooit mogelijk roet in het eten bij de realisatie van het eerste offshore windpark in de Verenigde Staten. De regering-Trump zou naar verluidt meer willen weten over de mogelijke effecten van het windpark op zee voor de visserij.

Het Vineyard Wind-project moet volgens planning begin 2022 voor de kust van Massachusetts gerealiseerd zijn. De windmolens moeten 800 megawatt aan energie opwekken, goed voor de elektriciteitsbehoefte van 400.000 huizen. Met het project is een bedrag gemoeid van 2,8 miljard dollar. De Nederlandse funderingsspecialist Sif tekende eerder een contract voor de levering van 84 monopiles voor het offshore-project.

Het Vineyard-project is de eerste in een reeks projecten voor de Amerikaanse oostkust. Tegen 2035 moet voor 3,2 gigawatt aan capaciteit zijn gerealiseerd. Daarmee zou een slordige 70 miljard dollar zijn gemoeid.
Sir Cryptalot
0
quote:

BultiesBrothers schreef op 12 augustus 2019 13:36:

De koersreactie op het (slechte) nieuws valt me enigszins nog mee.
De kater komt later.
stockmarket
0
OPENHAGEN (AFN/BLOOMBERG) - De Deense windmolenmaker Vestas heeft zijn winstverwachtingen voor het hele boekjaar aangescherpt. Het bedrijf kampt duidelijk met prijsdruk, ondanks dat de onderneming een recordaantal aan opdrachten voor windturbines op de plank heeft liggen.

Door de aanhoudende handelsspanningen tussen de VS en China zijn bedrijven meer kwijt aan ruwe materialen. Dat geldt dus ook voor makers van windmolens. Verder is er steeds meer concurrentie bij de veilingen van nieuwe contracten. Dat noopt de sector om de prijzen te verlagen.

Mede door de concurrentiedruk wist Vestas de voorbije maanden qua winst en omzet niet aan de verwachtingen te voldoen. Het bedrijfsresultaat in het tweede kwartaal kwam uit op 128 miljoen euro op een omzet van 2,1 miljard euro. Dat was een jaar eerder een resultaat van 259 miljoen euro op een omzet van bijna 2,3 miljard euro. De winst halveerde tot 90 miljoen euro.

Voor heel dit jaar rekent het bedrijf nu op een winstmarge van 8 tot 9 procent. Dit was 8 tot 10 procent
18 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 jun 2024 10:14
Koers 10,720
Verschil +0,100 (+0,94%)
Hoog 10,800
Laag 10,580
Volume 3.931
Volume gemiddeld 11.342
Volume gisteren 39.433

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront