Bever « Terug naar discussie overzicht

Bever van de beurs....vraagje!!!

8 Posts
[verwijderd]
0
Dames en heren specialisten, Ik heb een vraagje, de bestuursvoorzitter van Bever Holding zit erover te denken om het aandeel van de beurs af te halen omdat de aandeelhouders de grote schommelingen zat zijn (bron financieel dagblad online. Ik heb gisteren flink wat aandelen verkocht maar ik heb nog een paar honderd Bevertjes, wat betekent dit voor mij als kleine belegger...wordt mijn aandelen teruggekocht en hoe wordt de koers dan bepaald? Graag advies Groetjes, Forever
[verwijderd]
0
Ja. Lage koers prima bedrijf en als ze van de beurs gaan is het ook kassa. Maar zoniet zullen ze zich zeker wel weer herstellen.
[verwijderd]
0
Spits40, Dat moet een foutje van Alex zijn. Het dividend bedraagt echt 4 euro, Alex kan er 25% dividendbelasting als voorheffing aftrekken (kun je volgend jaar terugvragen bij de fiscus), maar dan kom je nog op 3 euro per aandeel netto dividend uit (tenzij Alex natuurlijk ook 25% provisie vangt!!).
[verwijderd]
0
Hebben al gezegd een foutje te hebben gemaakt hadden dat bij vdm ook al gedaan blijkbaar. Bedankt voor het antwoord in ieder geval. Wat denk jij bever bij kopen bij huidige koers of is kijken waar die bodem ligt jij enig idee
[verwijderd]
0
Het spijt me Spits40, maar erg geloofwaardig kom je zo niet over. Twee berichtjes terug beantwoord je zelf de vraag "Kopen ??" met JA.
[verwijderd]
0
De vraag likt mij toch niet echt vreemd gezien het huidige beursklimaat. Mijn vraag had meer betrekking op het verloop van de koers doe mijn huidige set ook niet van de hand. Blijf het een prima bedrijf vinden. Had het alleen over timing van bijkopen.
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 16:30
Koers 2,460
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 857
Volume gisteren 598

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront