Bever « Terug naar discussie overzicht

Wat valt er te verwachten

5 Posts
[verwijderd]
0
Voor alle duidelijkheid ik heb geen geld in deze holding gestoken doch denk er de laatste tijd wel aan aangezien er toch veel kostenbesparende maatregelen zijn genomen zoals bv het centraal gebouw in Hilversum. De waarde staat nu weer erg laag en kan natuurlijk nog lager doch zou het niet kunnen dat de bodem nu wel bereikt is en er na de cijferbekendmaking weer opwaarts gedacht kan worden.
[verwijderd]
0
Ik zit wel in Bever en ben dus positief , waarom kan ik ook niet precies uitleggen . Gewoon op gevoel.
[verwijderd]
0
Dividend 1,75 euro per aandeel van 5 euro. Daar kan ik wel mee leven , alleen is mij nog niet bekend wanneer het wordt uitgekeerd . En welke datum ex. dividend is.
[verwijderd]
1
Als aanvulling op bovenstaande bericht heb ik het volgende nog even gekopieerd:

Resultaten N.V. Bever Holding boekjaar 2003
De Raad van Commissarissen en de Directie van N.V. Bever Holding (daghandel in effecten, commissionairsactiviteiten en vermogensbeheer) te Amsterdam zullen de aandeelhouders, in de algemene vergadering van aandeelhouders, voorstellen over 2004 een interim-dividend van € 1,75 per geplaatst aandeel in het aandelenkapitaal van de vennootschap uit te keren ten laste van de agio-reserve. Dit besluit hangt samen met het feit dat de onderneming over ruim voldoende liquide middelen beschikt om de voorgenomen groeistrategie uit te voeren.

Conform de eerder gepubliceerde voorlopige cijfers heeft Bever Holding het verlies zien dalen van € 3,7 miljoen in 2002 tot € 1,9 miljoen in 2003. Deze daling was met name te danken aan een beter handelsresultaat en lagere transactie- en personeelskosten. Per aandeel kwam het verlies uit op € 0,58 tegen € 1,15 in 2002.

In 2004 zullen omvangrijke kostenbesparingen worden gerealiseerd. In het voorjaar zullen alle werkmaatschappijen, die thans gevestigd zijn in enkele panden in de Amsterdamse binnenstad, worden verplaatst naar een gemeenschappelijke vestiging in Hilversum. Dit zal tot een zeer aanzienlijke reductie van de huisvestingskosten leiden. Verdere besparingen zullen worden gerealiseerd doordat alle activiteiten in één vennootschap zullen worden gehergroepeerd.

De kostenreducties zullen vooral in het tweede halfjaar van 2004 zichtbaar worden. Hoewel de resultaten moeilijk voorspelbaar zijn in verband met de aard van de activiteiten, mag worden verwacht dat het resultaat in 2004 verder zal verbeteren wanneer het beursklimaat niet ernstig verslechtert.

In het kader van verbreding van de activiteiten blijven acquisities en de ontwikkeling van complementaire activiteiten binnen de financiële dienstverlening onderwerp van aandacht.

Het jaarverslag zal op 19 maart 2004 verschijnen en de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders zal worden gehouden op 8 april 2004

Ik denk dat de uitbetaling van het cashdividend pas bekend wordt gemaakt na de algemene vergadering van de aandeelhouders

Groet
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 16:30
Koers 2,460
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 857
Volume gisteren 598

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront