'Arcadis sloot 2021 goed af'

Door ABM Financial News op 17 februari 2022 09:52 | Views: 1.972

'Arcadis sloot 2021 goed af'
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van Arcadis in 2021 zijn redelijk en ook iets beter dan verwacht. Dit schreef analist Quirijn Mulder van ING donderdag naar aanleiding van de kwartaalrapportage van het advies- en ingenieursbureau.

Mulder benadrukte de ontwikkeling van de vrije kasstroom die met 234 miljoen veel hoger uitviel dan verwacht. Mede met het oog op de lage schuld stelde Arcadis een extra dividend van 0,60 euro voor, feitelijk het dividend van 2019. Positief, oordeelde Mulder.

Een outlook voor 2022 werd daarentegen niet afgegeven door Arcadis. Onder meer de loonontwikkeling kan daar volgens ING een rol in spelen. 

De cijferrapportage werd op Beursplein 5 met applaus ontvangen en het aandeel koerste vanochtend 8,3 procent hoger naar 42,18 euro. ING hanteert een koopaanbeveling met een koersdoel van 53,00 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront