TomTom « Terug naar discussie overzicht

TOMTOM-NOVEMBER 2017 we gaan voor de 10 deze maand.

2.503 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 122 123 124 125 126 » | Laatste
[verwijderd]
2
quote:

Tomtom25 schreef op 16 november 2017 08:51:

[...]

Dit noemen ze humor sunshine....
dank je voor het compliment

Ik ben zelf niet zo onder de indruk van wat Baidu gepresenteerd heeft vannacht.
De aankondigingen autonoom rijden zijn nauwelijks een verduidelijking van het nieuws van 18 oktober.

De outlook 2018, daar draait het om, maar ondertussen heb je strgaks geen idee meer van
- waar komen de inkomsten vandaan
- welke trajecten wordt wat aan verdiend, of hebben perspectief voor de nabije toekomst

Dit zijn echt zaken die T2 zou moeten delen met haar aandeelhouders. Er is maar 1 manier om dat voor elkaar te krijgen, echt maar 1 manier (die legaal en menselijk is dan).
Daarvoor is een partij nodig met voldoende omvang (in aantal aandelen meer dan 1%) om vrijgeven van dergelijke informatie via de ondernemerskamer af te dwingen.

Wat ik zie is dat in de tientallen rapporten - voor zover ik inzage heb uiteraard - die over de automotive sectore verschijnen elke maan- T2 steevast genoemd wordt als een van de belangrijke spelers. Er is echter zelden een analist die een grotere waarde aan T2 toekent dan T2 zelf aangeeft te hebben.

Hier zit de kneep wb de waardering op de beurs. T2 is al jaren de waarde van haar eigen winst en assets aan het down-playen.
keak
0
ormaal begon tom tom om 9.15 met eigen aandelen inkopen maar doen ze tegenwoordig ook niet meer denk ik!!
[verwijderd]
1
quote:

cave canem schreef op 16 november 2017 06:42:

[...]

sorry voor wat late reactie, lees niet zoveel meer hier, want doe niet mee met de categorie schrijvers die je enkel hoort als het omhoog of omlaag gaat

voor mij is het duidelijk, het aandeel kan nog steeds geen mooie rally vasthouden en dat is een teleurstelling en dan druk ik me nog maar zachtjes uit
- daar heeft het bestuur schuld aan, niet dat ze het omhoog moeten praten, maar omdat ze nog steeds niet bij machte zijn de vooruitzichten hard te maken in cijfers en een gedeelte ligt aan de order-inflow en de ontwikkelingen en een gedeelte ligt aan de keuze hoe met kosten om te gaan en een verkeerde focus en trage beslissingen in verantwoording te nemen voor falen.

niemand staat boven de wet, bij MSFT is Steve Ballmer de grootste aandeelhouder, groter dan Bill Gates, hij werd als CEO aan de kant gezet vanwege falen te leveren voor de aandeelhouder en hij moest verantwoording afleggen voor de rampzalige overname van de Nokia Phones.
na het vertrek van Ballmer veranderde niet eens zo zeer het verdienmodel bij MSFT , maar de benadering hoe zich te profileren veranderde , het aandeel dubbelde in prijs.

bij UBER zet men de oprichter en grootaandeelhouder aan de kant

een HG zit er enkel nog omdat de 4 founders als pact nog vastkleven, maar een Flevo geeft ook een signaal af en of die aandelen nu bij Fidelity of bij een ander straks blijken terecht gekomen te zijn doet er niet toe.

als HG bij 2019/20 de wpa niet boven 1 euro weet te tillen, dan forceert men zijn hand, of met een vertrek, of met splitsen, of met beiden

maar ik denk dat het allemaal zolang niet gaat duren, ik denk dat TT via een stappenplan al naar de exit werkt en daarom is dit 8-9-10 euro gerommel in de marge, het enige waar het omgaat krijg ik 15 of 25 euro en is dat binnen 2 of 4 jaar.

zo heb ik me gepositioneerd en daar heb ik héél véél geld op ingezet, zolang ik ondersteuning kan vinden in rapporten van MS, ABN en ING blijf ik aan deze insteek vasthouden, veranderen zij, dan beweegt het doel en verander ik.

de enige bear-analist die ik volg is Barclays, omdat die volgers hebben bij short-spelers, maar ook die lees ik duidelijk als 2018 is het laatste echte bear jaar voor het aandeel

neem ik het gemiddelde van (afronden) Barclays aan 7 , MS aan 11,50, ABN aan 14 en ING aan 15 en projecteer ik dat op 12/18 maand kom ik aan +/- 12 euro

daarom heb ik ook vol put-opties geschreven op TT voor 2018 aan 10 euro strike-price en voor 2019 aan 12 euro strike-price heb daar resp 2 euro en 3,75 voor gekregen ( gemiddeld)

verder zit ik ook zwaar in de aandelen @ 9 euro
wacht af, succes

@Wies, vraag: wie is Men in jouw verhaal.
Er wordt namelijk al zo lang geroepen, maar het deert de founders kennelijk niets. Het geroep aan de zijlijn van ontevreden beleggers moét hen bereikt hebben. Ook de VEB was onomwonden in hun standpunten. Er is dus al gemorrel en ook al langere tijd. Maar het haalt niets uit. Sterker nog, de communicatie is verschraald en bijna totaal irrelevant geworden.
Het enig mogelijke lijkt me een paleisrevolutie. Gemorrel van binnenuit. Worden deze 4 vrolijke kornuiten echt wel op handen gedragen in hun zelf geschapen imperium? Het lijkt me niet voor eeuwig houdbaar.
Óf: naar binnen toe (edit: en naar investors en banken) wordt anders gecommuiceerd dan naar buiten en kennelijk strekt dat tot tevredenheid?
[verwijderd]
0
Ik vraag mij af of we de koersontwikkeling van gisteren ook moeten zien als expiratiespelletjes. Ik meen steeds vaker te zien dat de psychologische oorlogsvoering die bij expiratie hoort al op woensdag begint.

Ik ben overigens een beetje verbaasd om te zien hoe rap mijn break-even koers omlaag aan het gaan is sinds ik primair denk "wat gaan de eikels nu weer verzinnen?" Ik probeer dus weliswaar een beetje knalpotentie in mijn portefeuille te houden maar voor de rest verruil ik regelmatig een flink deel aandelen voor iets dat tussendoor premie oplevert. Als het even kan naar 2 kanten.
Jejo303
3
Weet niet of dit hier al geplaatst is, anders excuses!
Hoe dan ook, zeer interessant! (thx @Eddysoft)

Accelerating the TomTom HD Map flywheel

drive.google.com/file/d/0B596cb8D9K9k...
[verwijderd]
9

" men " te lezen als de fonds Managers die in TT zitten een BNP met 2,3 mio aandelen en 1,5 mio voor klanten, een Fidelity , een ABN, een ING voor klanten en beleggingsmandjes , een Founder die men mee kan krijgen, WIJ, een VEB ... en vooral een John de Mol als die zich als activist beweegt.

weet het natuurlijk ook niet zeker, maar weet wel dat bij " men of de markt" eens het geduld stopt.

neem een MS , die hebben verleden jaar in Barcelona van HG een toezegging gekregen waarbij HG stelde dat men zich binnen TT bewust is dat er een betere balans gevonden dient te worden tussen wat nu eenmaal de kortere termijn verwachtingen van de aandeelhouders zijn en de langere termijn visie die een bedrijf neemt.

en wat zien we een jaar later hakt men sports uit en dat dit dan weer gaat op een manier wat eng aanvoelt door eerst einde jaar nog te zeggen het gaat goed met Sports en 8 maand later zegt zo kunnen we niet verder, dat toont ook allemaal de paniekvoetbal die heerst, en dat komt door druk.

er hoeft maar één founder af te haken en dit kenbaar maakt aan een de Mol , en de Mol die krijgt aandacht hoor bij investment banken en dan is een coup zo voor zijn rood koperen.

je moet eens nagaan een ontploffende sector, branchegenoten die aan een multiple van TT's waardering van dak veranderen, 10 jaar aan de beurs nooit wat uitbetaald, wel langs gekomen met pet in hand voor geld op te halen

overwogen het te delisten aan de low, overwogen IM krenten uit de pap te pikken privé via de curator met Pon en de reguliere omzeilen.
Madame in bescherming

ja, we zijn niet gek wij hebben als kleine aandeelhouder minority protection en het gaat tijd worden om daar maar eens gebruik van te maken als deze fat cats zich blijven volvreten en niet leveren.

HG heeft het voordeel van de twijfel gekregen voor een paar jaar, niet voor nog eens 5 jaar
hij moet leveren of opzouten.
niets persoonlijks trouwens, maar zo werkt het als je met je toko aan de beurs staat, is ook ons geld.
[verwijderd]
0
Nu ineens ook totaal geen omzet en druk. Koers weer laag genoeg zeker.....pffff....erg triest allemaal, voor een prachtig “hot” bedrijf. En dat te koop voor 9,12

Wanneer komen er weer grotere aankopen? Voorlopig alleen maar algoritme zo te zien aan de omzet.
[verwijderd]
1
Wat kunnen we nog met dat Accelerating the TomTom HD Map flywheel verhaal ?

Is van mei 2017 ! Hartelijk dank TT voor het vrijgeven van deze video ( 6 maanden later, zo krijg je alleen maar meer druk van buitenaf en neem je de schijn van...niet weg fam Goddijn !!)

koers loopt nu eindelijk weer ietsje op, maar wat een laag volume ...grr

Ik denk ook dat de expiraties steeds bij kleine aandelen (lage freefloat) belangrijker worden en sturing uitlokken...
recital
0
TomTom chosen for UK Intelligent Mobility project
November 16, 2017

TomTom has announced it is helping to drive insights into new transport and mobility projects in the UK through an agreement with the Transport Systems Catapult.
TomTom will supply map and traffic data for use in TSC’s Intelligent Mobility Data Hub (IMDH) platform. IMDH provides data sets and a platform for modellers, researchers, academics and small and medium enterprises looking to plan and develop new products and services in the fields of transport and mobility. TSC says it will also leverage TomTom mapping and traffic data to deliver internal research and development project work.
“We selected TomTom due to their unique ability to provide detailed maps along with both live and historical traffic data in the UK to enhance our IMDH platform,” says Eifion Jenkins, Programme Director at the TSC. “Data is key to the development of new transport products and services that provide holistic mobility solutions. Businesses will be better enabled to solve the UK’s biggest transport challenges, such as congestion and pollution, with access to valuable data sets like this one.”
“This agreement again demonstrates how TomTom is teaming with industry leaders to transform mobility across the world,” explains Anders Truelsen, Managing Director of TomTom’s Licensing Business. “Leveraging our map and traffic technology, TSC is aiding companies looking to plan, model and search out new opportunities in intelligent mobility, helping to pave the way toward greener, safer and less congested travel.”
smarthighways.net/tomtom-chosen-for-uk-intelligent-mobility-project/
[verwijderd]
0
quote:

recital schreef op 16 november 2017 10:25:

TomTom chosen for UK Intelligent Mobility project

TomTom has announced it is helping to drive insights into new transport and mobility projects in the UK through an agreement with the Transport Systems Catapult.
TomTom will supply map and traffic data for use in TSC’s Intelligent Mobility Data Hub (IMDH) platform. IMDH provides data sets and a platform for modellers, researchers, academics and small and medium enterprises looking to plan and develop new products and services in the fields of transport and mobility. TSC says it will also leverage TomTom mapping and traffic data to deliver internal research and development project work.
“We selected TomTom due to their unique ability to provide detailed maps along with both live and historical traffic data in the UK to enhance our IMDH platform,” says Eifion Jenkins, Programme Director at the TSC. “Data is key to the development of new transport products and services that provide holistic mobility solutions. Businesses will be better enabled to solve the UK’s biggest transport challenges, such as congestion and pollution, with access to valuable data sets like this one.”
“This agreement again demonstrates how TomTom is teaming with industry leaders to transform mobility across the world,” explains Anders Truelsen, Managing Director of TomTom’s Licensing Business. “Leveraging our map and traffic technology, TSC is aiding companies looking to plan, model and search out new opportunities in intelligent mobility, helping to pave the way toward greener, safer and less congested travel.”
smarthighways.net/tomtom-chosen-for-uk-intelligent-mobility-project/
Is van gisteren....komt er straks nog een versnelling omhoog....komop...
[verwijderd]
0
quote:

all 2getthere schreef op 16 november 2017 10:27:

eet je ook twee dagen oud brood?

de meesten hier ondertussen denk ik;-)
[verwijderd]
0
Met deze omzet, moet ken toch gemakkelijk de koers omhoog stuwen. Zie er niet veel van. Maar goed we gaan omhoog.
[verwijderd]
0
www.bright.nl/nieuws/dominos-en-ford-...

Domino's en Ford testen zelfrijdende pizzabezorgauto's
dinsdag 29 augustus 2017 09:49

Hoe reageren klanten op een zelfrijdende auto die een pizza komt bezorgen? Dat gaan Ford en Domino’s nu onderzoeken.

De klanten van Domino’s in Ann Arbor, Michigan zijn de komende tijd proefkonijnen. Bij het bestellen van een pizza kunnen ze ervoor kiezen om de maaltijd te laten bezorgen door een zelfrijdende auto, meldt The Verge.

De onderzoekers zijn vooral geïnteresseerd in het laatste stukje van de bezorging. Als de auto komt voorrijden kunnen de klanten de pizza met behulp van een code (de laatste vier cijfers van hun telefoonnummer) uit de warmhoudcontainer aan de achterkant van het voertuig halen. Via een display en speakers wordt de klant daarbij geholpen.

Het is niet voor het eerst dat Domino’s een test uitvoert met een futuristische wijze van pizzabezorging. Eind maart presenteerde de pizzaketen in Amsterdam nog een bezorgrobot. Daarnaast werkt het bedrijf aan drone-bezorging.

advertentie
Een burn-out voorkomen?

Veel jonge vrouwen tussen de 20 en 40 hebben last van stress. Dan helpt het om even stil te leren staan. En een burn-out te voorkomen. Daarom vergoedt VGZ Mindfulness door erkende trainers.
En korting op de premie. Kijk op vgz.nl/collectief

Onderzoekers

“We zijn benieuwd wat klanten denken van deze nieuwe vorm van bezorging”, licht Russell Weiner, directeur van Domino’s USA, de test met een zelfrijdende auto toe. De pizzabezorger is onder meer benieuwd of klanten bereid zijn om hun huis uit te komen om naar een auto toe te lopen die de pizza komt brengen. Ook de gebruiksvriendelijkheid van het scherm op de auto is onderwerp van onderzoek.

Om die reden zit de ‘zelfrijdende’ auto vol met mensen: een engineer van Ford die aan het stuur zit, en verscheidene onderzoekers die kijken hoe de klant reageert. Gokje: al die mensen in de auto zullen ervoor zorgen dat een nietsvermoedende klant toch enigszins verbaasd zal zijn. Kon er nou niet eentje even uitstappen om de pizzadoos tot aan de voordeur te brengen?

drulletje drie
0
Jelle Brinkhuis?
@JelleBrinkhuis
42 min42 minuten geleden
Meer
Tomaso 'Great interest in TomTom HD Maps' Grossi at the Tokyo Motorshow with Zenrin.

2.503 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 122 123 124 125 126 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 5,780
Verschil +0,205 (+3,68%)
Hoog 5,820
Laag 5,600
Volume 475.734
Volume gemiddeld 324.527
Volume gisteren 419.134

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront