TomTom « Terug naar discussie overzicht

TOMTOM AUGUSTUS 2018

1.528 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 73 74 75 76 77 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

Voetballen schreef op 16 augustus 2018 18:48:

Gisteren heeft Marshall Wace weer flink geshort, vandaar die geleidelijke daling de hele dag.
Vandaag zelfde liedje, bij stijgende aex.
Die rotlui uit Londen slopen keer op keer de koers, met wat voor reden dan ook, maar zuiver is het in ieder geval niet.
Dus de daling heeft niet met iets anders te maken, wat velen hier alweer beweren.
15 Aug 2018 Marshall Wace 1,10%
7 Aug 2018 Marshall Wace 1,01%
31 Jul 2018 Marshall Wace 0,92%
24 Jul 2018 Marshall Wace 0,80%
23 Jul 2018 Marshall Wace 0,73%
20 Jul 2018 Marshall Wace 0,64%
19 Jul 2018 Marshall Wace 0,56%
18 Jul 2018 Marshall Wace 0,67%
10 Jul 2018 Marshall Wace 0,76%
5 Jul 2018 Marshall Wace 0,87%
[verwijderd]
2
quote:

Gesloopt door HG schreef op 16 augustus 2018 15:52:

Hoe sloop je de koers met kleine aantallen.
MW lacht zich de ballen uit de broek.
Zou mij niks verbazen als er weer uitgebreid is.
Er is tenslotte nog een lange tijd te gaan naar de volgende cijfers.
Tja....
De g*lbakken worden telkens in de gelegenheid gesteld door de eigenheimer die geen ene moer om zijn aandeelhouders geeft.
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
[verwijderd]
0
Zonder nieuws tot aan 3e kwartaalcijfers gaan we inderdaad terug naar 8/7,50....kan mij niet voorstellen dat we bij de autoshow helemaal niets gaan horen....eerder verwacht ik niets....
DD12
1
Er is nog geen definitieve breakout in de winstontwikkeling......dus niet heel gek dat de koers redelijk achter blijft....Q3 of nieuws gaat zeker meer brengen...tot die tijd denk ik dat we blij mogen zijn met deze koers....vergeet niet dat er weinig vertrouwen is in TT op dit moment en ik denk....terecht!
[verwijderd]
2
quote:

nn2014 schreef op 16 augustus 2018 20:06:

Er is nog geen definitieve breakout in de winstontwikkeling......dus niet heel gek dat de koers redelijk achter blijft....Q3 of nieuws gaat zeker meer brengen...tot die tijd denk ik dat we blij mogen zijn met deze koers....vergeet niet dat er weinig vertrouwen is in TT op dit moment en ik denk....terecht!
Tja, wat versta je onder ‘geen definitieve breakout’. Vergeleken bij de winst vorig jaar kom je op een verdrievoudiging van de winst in drie jaar tijd. Het is geen honderden miljoenen winst groei de komende jaren maar steeds enkele tientallen miljoenen winstgroei. Dat is puur gebaseerd op de outlook van tomtom zelf voor de zakeijke divisies en de PND trend. Ik zie daar nog wel upside bovenop; gezien recente ontwikkelingen.
RESEARCH
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 16 augustus 2018 15:17:

sommige zien het hier als een soort van geweldig nieuws als TT wat profit kan laten zien?

winst maken is doodnormaal voor een bedrijf, geen winst maken dat is een uitzondering, bij TT lijkt het wel andersom, als ze een keer wat betere cijfers laten zien gaat iedereen hier helemaal door het dak, winst maken is bij TT een soort van blessing in the sky, een enorme bonus dat onmiddellijk verdeeld dient te worden en iedereen ruim voor gewaardeerd moet worden

wat een giller zeg, het is de normaalste zaak van de wereld dat een bedrijf winst maakt, anders moet je het niet doen.

TT heeft gewoon helemaal niets te melden, ze doen dat enkel bij de cijfers of einde jaar voor wat het orderboek betreft
de helft van de aandelen weet het wel allemaal en dat is genoeg wat hen betreft.

bij TT is alles on " a need to know basis " en die weten het dan ook, de reguliere aandeelhouder weet nop, want die zijn net als champignons,die moet je in het donker houden en af en toe een bak stront overheen gooien, dat doet ze goed.
Dikke AB Wies! Je vat het ludiek samen.
ketchup
4

@ Benjamin G, lees wat je schrijft zowel hier als op het rekendraadje en kan je ook volgen, maar het blijft bizar

en vergeet niet we zitten in TT als aandeelhouder, we werken er niet

ook het volgende is moeilijk te plaatsen, maar wel verklaarbaar
ABN en ING de 2 meest gewaardeerde analisten voor het aandeel TT, kwamen beide eind 2015 toen TT aan 12 euro noteerde met sterke koopaanbeveling voor koersdoelen van 14 en 15 euro
ze plaatsten beiden TT op hun favorietenlijstjes voor beleggingsmandjes
nu 3 jaar later, nadat TT de transitie heeft volbracht, stevig op de rails staat met haar kernactiviteiten en geschoond is van Sports en uitfaserend voor PND, nu halen ze het beide uit hun favorietenlijst voor beleggingsmandjes
dat nadat het aandeel eerst nog halveerde en nooit meer zelfs in de buurt is gekomen van de 12 euro waar ze destijds met hun sterke koopaanbeveling kwamen en nu eindelijk alle seinen op groen staan hoeven ze het aandeel niet meer.

er is ook een reden voor en je krijgt van beide hetzelfde antwoord

TT is niet in staat gebleken als aandeel te performen en dat al 3 jaar niet en daar komt een keer een einde aan, want er is een verschil tussen de analisten die de rapporten schrijven en met een aanbeveling komen en de account Managers of fonds managers die afgerekend worden op performance voor rendement naar hun boek (positie) en naar hun klanten.

TT is gewoon de laatste 2 jaar een mega underperformer geweest in een outperforming sector en je hoeft maar te kijken naar de koersontwikkeling van Apple, Alphabet, Intel, MSFT, Verizon, Garmin, de prijs waarop nieuwe investeerders tot HERE toetreden, enz.. hoe deze allemaal de laatste 12, 24 maand hebben performed en dan ook nog bij zeer positieve beurzen in het algemeen, dan kan je spijtig genoeg niet anders concluderen dat TT een bijzonder zwakke performer is.

het blijft voor mij apart dat nu het bedrijf eindelijk gepositioneerd is voor beter, deze 2 analisten met de hoogste koersdoelen het voor investering afbouwen en dat zal ook wel weer een keer draaien, maar toch en dat zien we dan ook terug in het aandeel, de volumes zijn om te huilen en de enige handel is bij de cijfers, daarna bloed het gewoon leeg, dit aandeel staat helemaal niet op het netvlies bij de grote beleggers.

neemt niet weg dat iedereen de waarde van een goede kaartenmaker kent, dat iedereen weet wat Telematics waard is en iedereen weet dat Traffic best in class is, maar niemand hoeft het en dat klopt niet, er is een compleet gebrek aan koopinteresse

bizar en daarom staat er mi toch wat te gebeuren en blijf ik het gevoel houden dat TT van de beurs gaat.

verder kijk ik het wel aan voor nu is 10 euro einde jaar een makkelijk te halen target indien TT bij Q3 confirmeert dat de ingezette trend doorzet.
[verwijderd]
1
Voorlopig is TT niks anders dan shortersvoer.
Met dank aan die voortreffelijke CEO die zich zo voor laat staan op "aandeelhouderswaarde" creëren.
Wat een ongelooflijk gepruts en dat ongelimiteerd lang,hoogmoed komt voor de val.
Op naar de 7.50 helaas en misschien nog wel lager.
HD_Erik
0
AND is ook uit.. www.and.com/news-all/verslag-over-het...

Verslag over het eerste halfjaar van 2018 AND International Publishers NV
Posted on Aug 17, 2018
AND, als bedrijf in transitie, kent een teleurstellende omzet en resultaat maar groeiende tractie in de automotive market

Omzet eerste halfjaar 2018 € 0,5 miljoen tegen € 0,9 miljoen in eerste halfjaar 2017. Verlies eerste halfjaar 2018 € 0,9 miljoen tegen € 0,8 miljoen nettoverlies in eerste halfjaar 2017;
AND ziet haar transitie vorderen middels een groeiende tractie binnen de automotive market;
Sluiting vestiging India resulteert in structurele jaarlijkse kostenbesparing van circa €690.000;
Capelle aan den IJssel, 17 augustus 2018 – AND International Publishers NV heeft over het eerste halfjaar van 2018 een omzet van € 0,5 miljoen gerealiseerd en een verlies geleden van € 0,9 miljoen, wat resulteerde in een verlies per aandeel van € 0,25.

AND Chief Executive Officer Hugo van der Linde: “Eerder al hebben we in de outlook voor 2018 aangegeven dat AND een bedrijf in transitie is. Enerzijds is AND’s huidige business nog steeds afhankelijk van grote en eenmalige deals. De vertraging in de realisatie van dergelijke deals is de oorzaak van de teleurstellende resultaten in de eerste helft van 2018. Op dit moment zijn wij nog steeds met meerdere potentiële klanten in onderhandeling inzake kaartlicenties, die in financiële zin aantrekkelijk kunnen zijn voor AND.
Anderzijds werken wij hard aan de ontwikkeling van alternatieve businessmodellen en het vercommercialiseren van reeds ontwikkelde nieuwe producten om onze relatieve afhankelijkheid van deze eenmalige transacties te verminderen en richting een stabiele en hogere omzet te groeien.

Ons product MapFusion vormt daarbij een belangrijke troef. AND volgt met MapFusion de trend in de automotive sector dat auto’s steeds geavanceerder sensoren krijgen en steeds beter met het internet verbonden worden. Kaart- en locatiegegevens vormen een essentieel component voor geavanceerder veiligheid, eco-efficiency, comfort en autonoom rijden. De conventionele manier van kaartbouwen voldoet niet meer aan de eisen binnen deze ontwikkelingen. AND’s MapFusion zorgt niet alleen voor een ongekende rijkheid en nauwkeurigheid van kaartdata maar levert deze ook nog eens tegen substantieel lagere kosten. Eerder kondigde AND al haar samenwerking met Continental aan en alsook haar samenwerking met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de provincie Noord-Brabant. Ons innovatief product MapFusion, in combinatie met deze bijbehorende user cases, vormt de basis voor lopende gesprekken met meerdere grote (automotive) partijen over mogelijkheden tot samenwerking. Wij zullen dan ook onverminderd blijven inzetten op de verdere commerciële uitrol van MapFusion.”

Volledige persbericht inclusief financiële overzichten klik hier.
[verwijderd]
1
[verwijderd]
1
Dat gebral op twitter van tt zelf daar krijg ik ook de kramp van, over hoe goed ze wel niet zijn.
En "shaping the future" de hedgies zijn de enige die "shaping"zijn.

[verwijderd]
2
quote:

Epilote schreef op 17 augustus 2018 08:52:

Eerst 6 a 7 ct in het groen en sluiten 8 a 10 ct in het rood als het meevalt.
Je bent nog veel te positief.
[verwijderd]
0
De hele bied en laat is weg gevallen...alleen de bewuste 750 zie je terug.....totaal geen interesse meer......nieuws, dat wil men...succes!
ketchup
0
quote:

Gesloopt door HG schreef op 17 augustus 2018 07:57:

Zie nog geen enkele reden om mijn alias te wijzigen. :-(
gokje ? je volgende en tevens laatste alias " gejat door HG " :)
[verwijderd]
1
Zit je wachten op de cijfers zoals deze gepresenteerd zijn tijdens q2 en die eindelijk eens positief zijn,en dan gaan nog die shorters vol erin.
Wat een gribus bende.
Boertje
0

'Volvo maakt vaart met beursplannen'

Gepubliceerd op 16 aug 2018 om 21:23 | Views: 1.287

Artikel
Reacties (1)

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - De Zweedse automaker Volvo maakt vaart met zijn beursplannen. Volgens de Britse zakenkrant Financial Times zal de automaker nog voor het einde van het jaar een notering krijgen in Stockholm.
De Chinese eigenaar Geely Holding zou eerder al de nodige adviseurs in de arm hebben genomen. Volgens de recentste berichten zou de automaker gewaardeerd worden op 30 miljard dollar. Eerder werd rekening gehouden met 16 miljard tot 30 miljard dollar. Volgens analisten zal Geely in eerste instantie 15 procent van de aandelen verhandelen.

Geely kocht de Zweedse automaker in 2010 voor 1,8 miljard dollar van Ford Motor. De Chinezen staken fors geld in het ontwerp van de auto's die moesten wedijveren met luxe-modellen van met name Duitse makelij.

De strategie bij Volvo is er op gericht de verkopen tot 2025 te verdubbelen, onder meer door in te zetten op autodiensten. Verder moet de winstgevendheid fors worden verbeterd. Voordeel voor Volvo is dat ze via Geely direct toegang hebben tot de omvangrijke Chinese markt.
[verwijderd]
0
De 9 euro raakt steeds verder uit beeld, over de 10 euro maar niet te spreken. De 9,25 euro eind december is mi het hoogst haalbare dit jaar.
1.528 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 73 74 75 76 77 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 5,780
Verschil +0,205 (+3,68%)
Hoog 5,820
Laag 5,600
Volume 475.734
Volume gemiddeld 324.527
Volume gisteren 419.134

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront