Air France - KLM « Terug naar discussie overzicht

Air France 2020

3.382 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 166 167 168 169 170 » | Laatste
Hjvd
0
quote:

havik of duif schreef op 12 maart 2020 10:35:

Ik zit bewust vol belegt maar had nu nog graag KLM willen toevoegen en juichen over een jaar.
je bedoelt dat je een gedekte optieschrijver bent dus ;)
Stockheaven
0
Volgens mij is KLM juist nu een schoolvoorbeeld van even wachten met het innemen van posities. Het is niet in te schatten wat er de komende tijd nog gaat gebeuren.

Het aandeel is nu een vallend mes en het erg kwetsbaar gezien alle ontwikkelingen die nu gaande zijn. Als er weer extra maatregelen worden genomen om het virus in te perken zal KLM een van de snelst dalende aandelen zijn.

Dan lees ik de opmerkingen van forumleden die roepen "laat maar dalen " Vergeet even niet niet als iets 50% daalt, het weer met 100% moet stijgen om weer op hetzelfde getal uit te komen........
Ik snap dat je voor de lange termijn goedkoop wilt opbouwen, maar dit is wel erg opportunistisch.
finance2u
0
Aandelen gaan helemaal richting de 0..KLM zal worden gered..maar huidige aandeelhouders zijn de klos!!!
Wilbar
0
Zojuist in mijn mailbox

Bericht van onze CEO

Geachte heer Wilbar,

Als frequent flyer bij KLM vertrouwt u op ons om u veilig, comfortabel en verantwoord naar uw bestemming te brengen. Nu de wereld te maken heeft met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij uw vertrouwde reispartner zijn.

In deze onzekere tijden begrijp ik volledig dat u misschien aarzelt om een vlucht te boeken. Ik kan u verzekeren dat KLM alle nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag wil ik u persoonlijk uitleggen welke stappen wij nemen om aan boord en daarbuiten aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen.

Voor vertrek
We reinigen en desinfecteren onze vliegtuigen altijd volgens de hoogste normen. Hieronder vallen uw persoonlijke ruimte zoals tafeltjes, armleuningen en hoofdsteunen, gespen van de veiligheidsgordel enz., en gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keukens, tapijten en toiletten.

Eenmaal in de lucht
De kans op infectie met COVID-19 aan boord is minimaal. Toch doet ons cabinepersoneel er alles aan om de cabine schoon te houden. De lucht wordt continu ververst met buitenlucht en onze HEPA-filters van ziekenhuiskwaliteit vangen 99,99% van de ziekteverwekkers, waaronder COVID-19. Mocht een passagier symptomen van het coronavirus vertonen, dan treedt een strikt protocol voor infectieziekten in werking. Speciale coronakits, beschikbaar op elke vlucht, helpen de verspreiding van het virus te voorkomen. De bemanning zorgt voor de passagier met klachten en helpt degenen die in de buurt zaten.

Strikte hygiëneregels
Onze sterke focus op hygiëne geldt voor onze hele organisatie, inclusief onze cateringdiensten. Ingrediënten zijn vers en lokaal geproduceerd en onze cateringmensen zijn getraind om te voldoen aan de strengste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid. Deze korte video geeft meer informatie over hygiëne bij KLM.

Ik kan u verzekeren dat we dagelijks nauw samenwerken met de experts van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en baseren onze beslissingen consequent alleen op feiten.

Kosteloos vluchten wijzigen
Ik begrijp ook dat u bezorgd bent over de situatie op uw bestemming. Daarom kunt u nu tijdelijk zonder wijzigingskosten uw ticket wijzigen. En natuurlijk zullen we u altijd onmiddellijk op de hoogte brengen van nieuwe reisbeperkingen voor uw overstap- en eindbestemming. Als u de KLM-app gebruikt, houden we u 24/7 op de hoogte met pushberichten. Voor meer info kunt u altijd onze latest flight information pagina bezoeken.

In 100 jaar KLM-geschiedenis hebben we voor veel uitdagingen gestaan. Door u, onze klant, centraal te stellen in onze activiteiten, zijn we daar altijd sterker uitgekomen. Met die inzet in gedachten, ben ik ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen zullen overwinnen. U kunt erop rekenen dat wij, 33.000 KLM-medewerkers, er alles aan doen om u een prettige reis te bezorgen.

Hartelijk dank voor uw keuze voor KLM. Ik wens u een goede reis!

Vriendelijke groet,

Pieter Elbers
President-directeur KLM
De bedoelde verwijzingen:
www.klm.com/travel/nl_nl/prepare_for_...
en:
www.youtube.com/watch?v=MGek_hYSjAQ&a...

[verwijderd]
0
Het zal jaren duren voordat we weer op het niveau van voor de daling staan. Reden is niet alleen het Corona virus dat was alleen maar de aanleiding voor een daling na een 11 jarige stijging van de beurs waarbij de US veel te hoog stond. Mijn beleggingskapitaal is met 35% gedaald, papieren verlies. Echter als er faillisementen komen of de bedrijven met emissies komen of rare dividend constructies komen als vorig jaar bij Tomtom dan pas wordt het echt verlies.
marcvanutrecht
0
Misschien kan de regering nu eindelijk KLM voor een prikkie terugkopen van die fransen.
largo33
0
quote:

marcvanutrecht schreef op 13 maart 2020 07:33:

Misschien kan de regering nu eindelijk KLM voor een prikkie terugkopen van die fransen.
die gedachte had ik dus ook al
finance2u
0
Voor een symbolisch bedrag ja..gaan echt niet aandeelhouders op de beurs geld geven voor een zwaar verliesgevend bedrijf..voorbeelden genoeg inmiddels..neem alleen al een sns
BeursVis
0
quote:

Myfirstmillionbefore30 schreef op 13 maart 2020 08:18:

Buy when others are fearful
Maar dan moet er wel hoop zijn dat het goed gaat komen. Ik kan mij niet bedenken wat KLM gaat redden. KLM gaat door het putje en moet hopen dat ze faillissement kunnen voorkomen.
Globalthreat
0
KLM zal ongetwijfeld gered worden door de overheid. Maar net als bij de genationaliseerde banken is maar de vraag of de aandeelhouders daar nog iets aan overhouden.
Erny
0
quote:

Turbooo schreef op 13 maart 2020 11:18:

aandeel daarentegen spuit door t plafond...??
Pure manipulatie. Mogelijk weer aankoop door de staat met zuurverdiend geld van Henk en Ingrid.
GC
0
quote:

Globalthreat schreef op 13 maart 2020 11:24:

KLM zal ongetwijfeld gered worden door de overheid. Maar net als bij de genationaliseerde banken is maar de vraag of de aandeelhouders daar nog iets aan overhouden.
Idd en wat mij daarbij een beetje verontrust, is het bericht van laatst waarin stond dat KLM met Airfrance inonderhandeling is om het belang van KLM terug te kopen met als doel het daarna te nationaliseren. Ben bang dat Airfrance/KLM het zonder staatsteun of emissie het anders niet gaat redden.

finance2u
0
Malaysia werd genationaliseerd..Kenia is nog bezig met nationalisatie..flybe failliet..steeds meer landen die vliegverkeer opschorten..aandeelhouders KLM hebben straks 0,0
[verwijderd]
0
3.382 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 166 167 168 169 170 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:37
Koers 9,720
Verschil +0,030 (+0,31%)
Hoog 10,020
Laag 9,712
Volume 1.369.653
Volume gemiddeld 1.816.564
Volume gisteren 1.268.101

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront