Unibail-Rodamco « Terug naar discussie overzicht

Unibail-Rodamco-Westfield - 2021

6.809 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ... 337 338 339 340 341 » | Laatste
romanvas
0
quote:

M c M schreef op 27 november 2021 10:23:

[...]

At what time did you visit Gloriès & La Maquinista respectively? There may lie some answers as to your questions.
Visited Glories on Wednesday and La Maquinista on Thursday both at about the same time ~18.00-20.00.
M c M
0
quote:

romanvas schreef op 27 november 2021 21:58:

[...]

Visited Glories on Wednesday and La Maquinista on Thursday both at about the same time ~18.00-20.00.
Alright. Personally I prefer Maquinista over Gloriès, mainly because it's much easier reachable as it's located on the 'ring ' road. Traffic to Gloriès is horrible big part of the day unless you use the underground. As it's pretty centrical, it's smaller in size too.

Regarding upper floor Maquinista, quality of food and service is not great to put it lightly. Big plus is the large sunny outdoor space for bars and restaurants, especially during the afternoon in spring and autumn (not the last 2 weeks however, wheather has been unusuably horrible here).
No wonder nothing is going on at the top floor right now. Bottom and -1 floor do have some very good quality and tapas places though.
GherAhnkAhmon
0
quote:

HCohen schreef op 27 november 2021 17:13:

Ab Osterhaus schrikt niet zo van de omicronvariant: 'Meeste nieuwe varianten redden het niet'
www.telegraaf.nl/video/1599657833/ab-...
Hij weet als geen ander dat er al voor miljarden aan extra boostershots besteld zijn, voor welke variant die zijn is al bijna 2 jaar een groot geheim , de Alfavariant nog steeds dus, tot nu toe hebben alle farmaceuten hun ass kunnen redden met " het vaccin beschermt óók wel tegen z, y, z variant " voor hoelang
Omikron mag dus nix bijzonders zijn nog
Lamsrust
4
quote:

QueSera schreef op 27 november 2021 16:44:

Ongetwijfeld gaat ons Big Pharma / de wetenschap ook deze keer weer uit de brand helpen. Volgens mij zijn die mRNA vaccins een soort blokkendozen van genetisch bouwmateriaal. Zodra ze de mutaties op de spike in kaart gebben gaan ze een ander aankoppelstationnetje dat beter past bouwen en dat in het vaccin leggen. Ik zou niet weten waarom dat niet binnen al te lange tijd zou moeten lukken.

Ik maak me meer zorgen om de beleidsreacties. Weer lockdown. Weer alles doen met de rem erop. Ongetwijfeld wordt de noodsteun nu niet afgebouwd en gaan de overheden door met schulden maken, geld in de economie pompen en de centrale banken met het benodigde geld printen.

Dat betekent nog meer supply chain disrupties. Chinese havens / fabrieken die gesloten worden. Echt gierende inflatie. MKB dat nu wel door de hoeven zakt. Unibail zal het vast wel redden. Maar ik verwacht nog veel paniek de volgende paar weken. De winter moet nog beginnen en die gaat lang duren, vrees ik. Mijn glazen bol zegt dat de uitverkoop pas begonnen is en nog even gaat duren.

Zodra het voorjaar wordt klaart dan iedereen weer op. De vraag is in wat voor wereld leven we dan? Mijn gok: het bleek allemaal minder erg dan we dachten, toch weer te veel paniek gemaakt, maw: de economie draait eigenlijk nog best redelijk. Maar de rentes zijn weer diep in negatief territorium en de inflatie is dan high single digits. Welke soort aandelen zou je dan moeten hebben? Volgens mij is vastgoed dan niet gek en moet je dus gebruik maken van de uitverkoop. Waarbij we wel rustig de tijd kunnen nemen volgens mijn glazen bol. In kleine stukjes aankopen, dus.
Momenteel is het pure angst in de markt, aangezien er nog nergens wetenschappelijk bewijs voor is. Is Omikron besmettelijker ja/nee, leidt Omikron tot zwaardere ziekte ja/nee en werken de huidige vaccins minder goed tegen Omikron en zo ja, in hoeverre. Dan is ook nog de combi van bovenstaande van belang, i.e. besmettelijker en minder ziekmakend kan zelfs gunstiger zijn om de huidige delta variant te verdringen. Inzake vaccins, mocht de Omikron deze vrijwel volledig kunnen doorbreken, de mRna boeren staan al klaar met hun nieuwe handel over plm. 2 a 3 maanden en tot die tijd moeten de besmettingen geremd worden, vandaar de zeer strenge controles nu. Daarnaast zijn er ook medicijnen op de markt,

Op dit moment heeft URW nauwelijks last van lockdowns oid omdat die er afgezien van Oostenrijk niet zijn. Ik zie die ook niet heel snel terugkomen, omdat de grote EU landen vol hebben ingezet op 2G. Dan alsnog een lockdown invoeren zou het failliet van 2G betekenen, gaat niet snel gebeuren. In NL kan MotN nog wel eens profiteren van de avondlockdown, het geld moet nu overdag uitgegeven worden en dan is Motn gewoon onbeperkt open voor alles en iedereen. En nu met het slechte weer aantrekkelijker dan een binnenstad.

Daarnaast gaat een rentestijging nu wellicht nog iets meer naar de lange baan hetgeen ook gunstig is voor URW.

Wat betreft de koers: dan kan uiteraard nog verder dalen, maar toch ook weer niet zo heel ver, i.e. uit alles blijkt dat het fundamentele businessmodel van URW door corona niet om zeep is geholpen: het publiek blijft on masse de centra bezoeken en daar geld uitgeven zelfs ten tijde van de pandemie, i.e. de wat virus risico averse consument zit nog niet eens in de cijfers.
Daarnaast heeft de URW koers al forse tikken gehad in vergelijking met de concurrerende winkelvastgoedeigenaren. Ik zie E 50 a 55 toch als een stevige bodem.

HCohen
1
Post Apestaartje forum ECP, zie link;
twitter.com/MichaelGoodwell/status/14...

Hopenlijk heeft Angelique Coetzee(voorzitter South African Medical Association) gelijk en is ze niet slechts aan het bagataliseren in het belang van haar land

www.telegraph.co.uk/global-health/sci...
HCohen
0

www.cnbc.com/2021/11/26/covid-omicron...
* South African Health Minister Joe Phaahla said that new travel restrictions amid concerns over a heavily mutated Covid variant are “unjustified.”
* Phaala said preliminary studies suggest the variant may be more transmissible due to is genetic composition but noted that vaccines are still effective in preventing severe Covid-19 from the variant.
wiegveld
0
quote:

HCohen schreef op 28 november 2021 08:54:

www.cnbc.com/2021/11/26/covid-omicron...
* South African Health Minister Joe Phaahla said that new travel restrictions amid concerns over a heavily mutated Covid variant are “unjustified.”
* Phaala said preliminary studies suggest the variant may be more transmissible due to is genetic composition but noted that vaccines are still effective in preventing severe Covid-19 from the variant.
Zo snel kunnen ze het niet weten. zA probeert toerisme te redden. Dat is even kapot nu.
wiegveld
0
www.nature.com/articles/d41586-021-03...

Meer landen beperken instroom toeristen. israel voor 2 weken.
link geeft beeld van tijdpad.
- binnen 2 weken weten ze of virus gepakt wordt door vaccin.
- in ander stuk op Bloomberg wordt ook de vraag opgeworpen of de nieuwe anti virus antilichamen van Regeneron en de nieuwe middelen van Merck , dat maar bij 30% mensen werkt, de omicron variant kunnen pakken.

Onzekerheid dus en dat zal koers Unibail geen goed doen komende week
HCohen
1
quote:

wiegveld schreef op 28 november 2021 09:50:

[...]
Zo snel kunnen ze het niet weten. zA probeert toerisme te redden. Dat is even kapot nu.
Zou kunnen Wiegveld, al betreft het hier de minister van gezondheidszorg en niet van Toerisme. Zouden wij zijn uitspraken minder serieus mogen nemen dan die van bijv onze minister van gezondheidszorg?

Obv genetische analyse is idd., zoals bekend, nog niet genoeg informatie beschikbaar/ mogelijk om daar reeds sluitende uitspraken over te kunnen doen.

Echter obv de geconstateerde gevallen kunnen ze wel al aangeven of deze ziekenhuisopnames/ overlijdens tot gevolg hebben gehad. Ze kunnen bij die gevallen ook zien wat het % niet-gevaccineerden/ gevaccineerden betrof.

Bij eerdere varianten deden ze daar ook voorlopige uitspraken over voordat meer bekend was obv lab-onderzoek en toen namen we/ de markt daar wel initieel genoegen mee. We zullen het snel genoeg weten(max 2 weken en Pfizer waarschijnlijk eerder).

En over die koers; harde bodem van 55E, los van koersdalingen anticiperend op verwatering door eerder geplande emissie heeft URW zelfs obv doemscenarios nog geen lagere koers gezien dan dat.
Cproof
1
Laten we even afwachten , er zijn ook geluiden dat de nieuwe variant heel besmettelijk is maar met een milder ziektebeeld hetgeen heel positief is meer besmettingen en dus anti lichamen maar geen druk op de gezondheidszorg!!!
HCohen
0
quote:

Cproof schreef op 28 november 2021 10:30:

Laten we even afwachten , er zijn ook geluiden dat de nieuwe variant heel besmettelijk is maar met een milder ziektebeeld hetgeen heel positief is meer besmettingen en dus anti lichamen maar geen druk op de gezondheidszorg!!!
Precies, nu afwachten dus
twitter.com/MichaelGoodwell/status/14...
HCohen
1
quote:

Cproof schreef op 28 november 2021 10:34:

Uitspraken komen van Marc van Ramst.
Volgens Marc Van Ranst zou de Omicron-variant "positief" kunnen zijn: "Het zou het mogelijk kunnen maken om de Delta-variant te vervangen."
www.dhnet.be/actu/belgique/selon-marc...

De afgelopen dagen is er veel gesproken over de Omicron-variant van het coronavirus. Oorspronkelijk gedetecteerd in Zuid-Afrika, blijven de kenmerken, inclusief de besmettelijkheid, voorlopig onzeker. Het ECDC waarschuwde onlangs voor het "hoge tot zeer hoge" risico dat de Omicron-variant zich snel in Europa zal verspreiden, zoals het geval is geweest in Zuid-Afrika. Toch is deze nieuwe variant voor Marc Van Ranst misschien geen slechte zaak.

Op Twitter schreef hij inderdaad: "Als het minder pathogeen zou zijn, zou de grotere besmettelijkheid eigenlijk heel positief zijn." De viroloog begrijpt dat de Omicron-variant uiteindelijk de Delta-variant zou kunnen verdringen, omdat de virussen volgens hem over het algemeen evolueren naar een grotere overdraagbaarheid, in plaats van te intensiveren. "Daarom moeten we de klinische gegevens van patiënten met Omicron (in Zuid-Afrika en over de hele wereld) nauwlettend volgen," concludeerde hij.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nl.wikipedia.org/wiki/Marc_Van_Ranst
common sense
1
quote:

HCohen schreef op 28 november 2021 10:41:

[...]

Volgens Marc Van Ranst zou de Omicron-variant "positief" kunnen zijn: "Het zou het mogelijk kunnen maken om de Delta-variant te vervangen."
www.dhnet.be/actu/belgique/selon-marc...

De afgelopen dagen is er veel gesproken over de Omicron-variant van het coronavirus. Oorspronkelijk gedetecteerd in Zuid-Afrika, blijven de kenmerken, inclusief de besmettelijkheid, voorlopig onzeker. Het ECDC waarschuwde onlangs voor het "hoge tot zeer hoge" risico dat de Omicron-variant zich snel in Europa zal verspreiden, zoals het geval is geweest in Zuid-Afrika. Toch is deze nieuwe variant voor Marc Van Ranst misschien geen slechte zaak.

Op Twitter schreef hij inderdaad: "Als het minder pathogeen zou zijn, zou de grotere besmettelijkheid eigenlijk heel positief zijn." De viroloog begrijpt dat de Omicron-variant uiteindelijk de Delta-variant zou kunnen verdringen, omdat de virussen volgens hem over het algemeen evolueren naar een grotere overdraagbaarheid, in plaats van te intensiveren. "Daarom moeten we de klinische gegevens van patiënten met Omicron (in Zuid-Afrika en over de hele wereld) nauwlettend volgen," concludeerde hij.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nl.wikipedia.org/wiki/Marc_Van_Ranst
Ongetwijfeld past hij gewoon kansrekening toe gecombineerd met een hoop ervaring. Voor mij een reden niet op de verkoopknop te drukken morgen/komende week ondanks dat de echte feiten nog even op zich laten wachten.
Branco P
1
De arts uit ZA zelf aan het woord:

www.bbc.com/news/av/uk-59450988

Milde symptomen, collega artsen constateren hetzelfde. Nog niemand met deze variant opgenomen in het ziekenhuis door deze artsen. En ze zegt: wie weet is het over 2 weken anders, maar vooralsnog slechts milde symptomen.
HCohen
1
En nu ook in de Telegraaf, prima(hopende dat deze berichtgeving in elk geval 'de paniek' stopt tot er meer antwoorden zijn. bijkomend positief effect; overal worden boosters versneld uitgerold/ verstrekt)

www.telegraaf.nl/nieuws/1583268346/ar...

PS; dank aan 1ste bericht hierover van apestaartje :-) , maar ik denk dat het positief is dat deze info op andere en grotere media-kanalen wordt belicht, vandaar ook deze post tbv de beeldvorming
!@#$!@!
0
quote:

Ortega schreef op 26 november 2021 18:45:

[...]

Hey bijdehand figuur : we zitten 22 maanden met iedere avond 3 virologen op tv. dus gewoon een kwestie van luisteren en in je hersenen opslaan. Pak anders nr 11 van de Winkler Prins er even bij.
Hier wat beter onderbouwde informatie over dit onderwerp. (Kwam ik toevallig tegen)

twitter.com/CT_Bergstrom/status/14647...

Ook nog een link naar onderzoeken over dit onderwerp in het draadje op Twitter.

Komt er kort op neer: de natuur en evolutie is redelijk willekeurig en shit happens. Het kan beide kanten opgaan.

In short, not only do we not yet have good estimates of virulence for omicron, but the theory gives us no strong reason to expect evolution in one direction or another.

As we wait for the dust to settle, we can hope for the best—but we need to be prepared for other outcomes.
Branco P
0
quote:

!@#$!@! schreef op 28 november 2021 15:39:

Dat bericht is al gepost Branco :-)
Excusé, ik was even off-line dit weekend :)
[verwijderd]
1
quote:

QueSera schreef op 27 november 2021 16:44:

Ongetwijfeld gaat ons Big Pharma / de wetenschap ook deze keer weer uit de brand helpen. Volgens mij zijn die mRNA vaccins een soort blokkendozen van genetisch bouwmateriaal. Zodra ze de mutaties op de spike in kaart gebben gaan ze een ander aankoppelstationnetje dat beter past bouwen en dat in het vaccin leggen. Ik zou niet weten waarom dat niet binnen al te lange tijd zou moeten lukken.

Ik maak me meer zorgen om de beleidsreacties. Weer lockdown. Weer alles doen met de rem erop. Ongetwijfeld wordt de noodsteun nu niet afgebouwd en gaan de overheden door met schulden maken, geld in de economie pompen en de centrale banken met het benodigde geld printen.

....

Uiteraard gaat big pharma ons weer redden...
maar de focus gaat nu heel snel schuiven naar de geneesmiddelen....

6.809 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ... 337 338 339 340 341 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 12:41
Koers 77,940
Verschil +1,100 (+1,43%)
Hoog 78,420
Laag 77,220
Volume 51.715
Volume gemiddeld 377.992
Volume gisteren 450.647

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront