Kendrion « Terug naar discussie overzicht

Kendrionday

19 Posts
Nel
0
laten we vandaag eens een zet in de goede richting geven,en dat we kunnen zeggen this weer Kendrionday
Nel
0
op 21 juni aanstaande om 14:00 uur ten kantore van Kendrion te Zeist, een buitengewone vergadering van aandeelhouders worden gehouden.
zal er nog meer info vrij komen ipv aanstelling de Bakker
Nel
0
investeerders zullen nu eens een nieuwe inpuls moeten geven aan Kendrion,this gewoon triest dat er amper handel is,reden!!!!!
[verwijderd]
0
De heer A. Strating heeft op 20 mei bij de AFM gemeld dat zijn belang is gezakt naar 3,58%, en als je de handel goed volgt, kan je zien dat er nog steeds een grote verkoper inzit. Alle biedingen die groter zijn dan 10k stukken worden gelijk leeggeveegd. Als mijnheer Strating er volledig uitwil, zal hij dus nog ruim 3 miljoen stukken willen verkopen. Gisteren ging er een groot blok om van 500K, dus dat schiet lekker op.
Zolang die verkoper niet klaar is, gaan we absoluut niet omhoog. Je zal veel geduld moeten hebben de komende tijd.
Als die verkoper eruit is, kunnen we verder omhoog.
Nel
0
idd we moeten van die man af des temeer vrije aandelen zijn er aanwezig,vindt ut een naadeel dat hij nu geen meldingsplicht meer heeft en dan is het maar afwachten van wanneer,koers heeft in ieddergeval de laaste wekeen een nieuwe bodem op de 40/41 gezet zijn er de afgelopen tijd mln op gehandeld dus verwacht toch snel een een opleving boven de 50 grens.
[verwijderd]
0
oke dan is strating eruit maar zit zijn zoon er nog in met gestion inv.maar er zitten gewoon weinig particulieren in kendrion dus word het op de lange termijn een aandeel met een hoge koers want de grote verliezen bijna nooit
[verwijderd]
0
Zag trouwens ook in het AFM register dat de heer Veenema en Ris op 1 april 2005 een melding hebben gedaan dat ze op 1.30 euro stukken in de open markt hebben gekocht. Dat geeft vertrouwen. Gewoon vasthouden die stukken dus.
[verwijderd]
0
Ga naar www.afm.nl, klik op registers
Tik in Kendrion, en kijk daarna in register WMZ 2 A,
daar zie je een transactie van zowel Veenema en Ris.
[verwijderd]
0
Ik zie ook de 2 euro liever vandaag dan morgen, maar als de heer A. Strating heeft besloten zijn hele belang op te ruimen, hangen er nog meer dan 3 mio stukken boven de markt. Je mag eigenlijk nog van geluk spreken dat er daardoor momenteel niet meer prijsdruk is.
En kijkend naar het gemiddelde verhandelde dagvolume, zal het even duren voordat die stukken verkocht zijn. Afgelopen donderdag of vrijdag ging er een groot blok om van 500.000 stukken, dat schiet in ieder geval een beetje op.
Dat de heren uit de RvB prive stukken hebben gekocht, geeft een positieve impuls, want het zal dus wel goed lopen bij Kendrion.
Mocht het aandeel onverhoopt nog terugzakken richting de 1.30-1.35, koop ik stukken bij.
Nel
0
lekker gevoel,nu zie ik ook kansen voor Tie Holding met het Xbrl produckt dat een standaard wordt in het bedrijfsleven wat vindt u daar van!!
koers1976
1
Gevaarlijk aandeel, maar misschien mooie kansen!?
Ik las dat je ingestapt bent, dus in ieder geval succes.
Ik heb er zelf ook aan zitten denken, maar ik twijfel nog.
19 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 mei 2024 17:35
Koers 12,920
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 13,000
Laag 12,820
Volume 9.927
Volume gemiddeld 37.080
Volume gisteren 16.300

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront