Unibail-Rodamco « Terug naar discussie overzicht

Mijn FIRE-beleggingen (waaronder en n.a.v. URW ;-))

6.338 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 ... 313 314 315 316 317 » | Laatste
LTOke
0
Ik ben er dit weekend achter gekomen dat ik voldoe aan de voorwaarden om mijn kapitaalverzekering vervroegd en belastingvrij te laten uitkeren. Het is nog eentje uit het oude regime met de hoge vrijstelling.
Op dit moment is die ook belegd. In een "Nederland-fonds" en een "Wereld-fonds". Met ruim 1% kosten per jaar. Mijn inleg gaat bijna geheel op aan kosten valt me nu pas op :-(.
Voor die fondsen kan ik ook zelf etf's kopen. Kosten dan tussen 0,1% en 0,3%. Makkelijke winst.
En ik heb daarnaast natuurlijk volledige vrijheid om te kopen waar ik zelf zin in heb.

Nadeel is wel dat mijn vrijstelling dan weg is. En dat de waarde dus in box 3 gaat drukken.
Een gedeelte compenseer ik met de lagere kosten.
Het andere deel zou dus moeten komen van "outperformen" van die twee fondsen.
Waarbij ook nog meespeelt dat extra dividend weer gaat leiden tot hogere aftrekpost in box 3.

Korte achtergrond: Die kapitaalverzekering is afgesloten op een hypotheek die in 2005 afgelost is. Sindsdien is die ontkoppeld, maar wel nog fiscaal aangemaakt als oude regime. Mijn nieuwe hypotheek is aflossingsvrij en wordt niet automatisch afgelost vanuit deze kapitaalverzekering. Die gaat waarschijnlijk pas weg als ook het huis weg gaat. Nu al voldoende overwaarde om dan een seniorenflat te bekostigen :-).

Vergeet ik nog wat invalshoeken?
Hoe kijken de andere FIRE mensen hier tegenaan?
AVM (Altijd Verkeerde Moment)
0
Even ervan uitgaande dat die 1% ook de doorlopende kosten omvat die de verzekeraar zelf in rekening brengt (dus bovenop de beleggingsbeheerfees), dan staat daar tegenover inderdaad de VRH in box 3 die iets hoger is.

Als je dan nog een hele lange horizon hebt te gaan en als je verwacht dat die VRH verder stijgt, waardoor het belasting voordeel groter wordt, dan zou je vanuit dat oogpunt (belastingtechnisch) misschien beter door laten lopen...

Zo...dan heb ik dat alvast gezegd en ga ik nu mijn mond spoelen... Voor iemand met mijn profiel (dichterbij einddatum of positiever gesteld: dichterbij een daadwerkelijke FIRE-start, dus minder lange periode van belastingvoordeel, een groot wantrouwen tegen kosten van verzekeraars, een hopeloos optimisme dat ik beter beleg dan 2 fondsen van een verzekeraar en een grote behoefte aan flexibiliteit en vrijheid), zou ik geen seconde twijfelen en de boel uit laten keren en in mijn eigen FIRE pot stoppen. Het enige wat me enigszins dwars zit is het idee dat er steeds gulziger wordt gekeken door de rest van NL naar die pot als een gans met gouden eieren dat geslacht moet gaan worden. De werkelijke zwanen met joekels van goud, kunnen dan simpel wegvliegen en landen in Portugal, terwijl simpele domme gansjes die met pijn en moeite wat eitjes bij elkaar hebben gelegd, op gaan draaien voor de spilzucht en mismanagement van BV NL.

Mocht de hypotheekrente op je nieuwe hypotheek op een gegeven moment enorm hoog worden (hoger dan het rendement wat je kan halen op je beleggingen), dan zou je ook een deel kunnen gebruiken om je nieuwe hypotheek alsnog (gedeeltelijk?) af te lossen.
'belegger''
0
quote:

LTOke schreef op 12 december 2022 13:42:

Voor die fondsen kan ik ook zelf etf's kopen. Kosten dan tussen 0,1% en 0,3%. Makkelijke winst.
De meesten zijn gevestigd in Ierland en dan kun je er nog dividendlekkage bij optellen. Afhankelijk van de landen waarin een ETF belegt en hun kostenratio, schat ik het totaal ergens tussen de 0,4% en 0,65%. Dat is nog altijd minder dan het volle procent dat je nu betaalt, maar er zijn ook fiscaal vriendelijkere alternatieven in de vorm van een FBI. Dan kom je wel meer in beleggingsfondsen. Met ETF's is naar mijn weten VanEck de enige en dan moeten die fonden jou verder ook maar net aanspreken.
Calendar
0
quote:

AVM (Altijd Verkeerde Moment) schreef op 12 december 2022 15:03:

Even ervan uitgaande dat die 1% ook de doorlopende kosten omvat die de verzekeraar zelf in rekening brengt (dus bovenop de beleggingsbeheerfees), dan staat daar tegenover inderdaad de VRH in box 3 die iets hoger is.

Als je dan nog een hele lange horizon hebt te gaan en als je verwacht dat die VRH verder stijgt, waardoor het belasting voordeel groter wordt, dan zou je vanuit dat oogpunt (belastingtechnisch) misschien beter door laten lopen...

De VRH belasting in 2023 is bijna 2% (alles boven de vrijstelling) en zal verder stijgen de komende jaren. Het verschil zal dus goedgemaakt moeten worden door beter te beleggen,
LTOke
0
Geld in eigen beheer geeft inderdaad meer vrijheid. En ook de keuze om de hypotheek eventueel vervroegd af te lossen.
Maar dat zie ik wel aan het eind van de huidige renteperiode (>8 jaar). Voorlopig zoals AVM het stelt met "hopeloos optimisme" beter proberen te beleggen dan een fonds.

VRH wordt wel vervelend op termijn. In ieder geval zorgen dat die uitbetaling pas 2 januari plaats gaat vinden. Scheelt weer een jaar aan belasting. Wat ik met deze actie doe, is het VRH verhaal een paar jaar naar voren halen. Uiteindelijk zou het toch komen. Maar het zal beperkt zijn. Tot nog toe zit ik onder de vrijstelling en kon ik dus niets met het buitenlandse dividend in de verrekening box 3. Daar heb ik nu een buffertje opgebouwd, dat ik dan in 2024 kan gaan gebruiken.

Ik weet dat er dividendlekkage is bij de etf's. Ik vind het alleen lastig vergelijken met het huidige fonds waar ik in zit. Ik kan geen details terugvinden over hoe zij met dividend en de bijbehorende belasting omgaan. Ze keren in ieder geval niets aan mij uit.
robutrecht
0
Ik vertrouw beleggingsproducten van verzekeraars nooit meer sinds de woekerpolissen. Beheerkosten, provisie, in en verkoopkosten en verborgen kosten. God wat ben ik blij dat ik toen 20 jaar geleden niet in een beleggingshypotheek ben gestapt.
"maar meneer zelfs als we hem uitrekenen op 6% winst gedurende de looptijd ipv de gebruikelijke 8% dan maakt u nog mega winsten!!"'

Ik heb sinds 1-1-2021 helaas nu verplicht een bedrijfspensioen op basis van beleggingen met beschikbare premie. Daar gaat nu iedereen naar over.
Loopt nu 2 jaar in allemaal gelikte beleggingsfondsen. -5% nu.
AVM (Altijd Verkeerde Moment)
0
@LTOke:
In plaats van saaie ETF-jes, kan je natuurlijk in je eigen hoogstpersoonlijk samengestelde FIRE mix stoppen, toch? (of bestaat die mix voornamelijk uit een paar ETF-jes?).

Ik bedacht me nog het volgende: naast de standaard rendementen uit je FIRE mix (zowel dividenden als koersgroei), kan je t.o.v. een "standaard" beleggingsfonds ("standaard" in de zin van dat daarin geen opties worden geschreven) in je FIRE mix deze extra sloot geld natuurlijk ook gebruiken als extra margin/buffer om ietsje meer opties te schrijven. Daarmee alleen al zou je waarschijnlijk dat VRH verschil met de 1% kosten wel op kunnen heffen. Zonder al te agressief te schrijven zou je daarmee toch wel minimaal 1% á 2% extra rendement moeten kunnen maken, bovenop je regulier rendement. Als je dat tenminste doet op stukken, waarvan je het toch wel okay vindt om die geleverd te krijgen (of als ze in de money raken: tijdig van tevoren en ver genoeg doorrollen).

Ik haal nu zelf zo'n 5% (extra) per jaar, maar ik geef gelijk toe dat dit wat agressief is, en misschien ook wel alleen haalbaar voor dit jaar. Ik wilde bij het overhangen van DG naar IB immers graag stukken kopen via het schrijven van put opties, waardoor ik relatief hogere premies met agressievere strikes heb geschreven voor de stukken die ik toch wel geleverd wilde hebben. Als je echter eenmaal "vol" zit, dan wil je wat veiliger zitten en niet te snel geleverd krijgen. De put strikes en premies worden dan lager en dus ook het extra rendement wat je erop kan halen.

@robutrecht: dat is precies de reden waarom ik op de langere termijn geen brood zie in NL verzekeraars: aflopende zaak... (het geld wat er nu nog kan worden uitgeperst is van luitjes die er nog in vastzitten, maar niemand bouwt meer een nieuw vermogen op bij een verzekeraar, tenzij min of meer verplicht of wanneer het ondanks de hoge kosten fiscaal toch nog nét een voordeeltje kan geven...)

MLP's:
Ik had het er toch over dat ik bericht had gekregen dat ik vóór 1-1-2023 van mijn MLP's af moest, vanwege de aankondiging van de nieuwe 10% belastingheffing op "gross proceeds" vanaf 1-1-2023 voor "foreigners"? Welnu... had ik maar meteen direct alles van de hand gedaan op de eerste de beste dag (weekje terug). Maar nee... ik dacht slim te zijn en verkocht slechts een gedeelte (de helft) vorige week en schreef op de rest call opties die deze week aflopen. De strike lag weliswaar op (of net onder) de koers van vorige week. Echter, inclusief de ontvangen premies dacht/hoopte ik daarmee toch net ietsje meer te kunnen ontvangen, dan wanneer ik alles op dezelfde dag had verkocht. Helaas begonnen de koersen te dalen en zijn ze nu verder gedaald tot onder de strike van 16 DEC. Op die manier raak ik ze niet kwijt en moet ik ze alsnog handmatig verkopen tegen de lagere koers (of gokken op een stijging in de laatste 2 weken). We zullen zien...

De kans is overigens groot dat de daling ingegeven is door een verkoopgolfje van "foreigners" die van hun MLP's afwillen. Zo meen ik af te kunnen lezen aan de koersen van BEP en BEPC: BEPC is namelijk de corporate versie van BEP. Verschil is dat BEPC alleen ietsje duurder is, maar het koersverloop is vergelijkbaar. Tot afgelopen week dan, want terwijl de koers van BEP is gedaald, is die van BEPC juist gestegen. Dat zal wel komen doordat meer mensen van plan zijn om op tijd BEP te verkopen en in plaats daarvan (bijvoorbeeld) BEPC aan te kopen. Nu ben ik toch maar van plan om BEP nog ietsje langer vast te houden, net zolang totdat de koers weer wat opkrabbelt. Dat meen ik te kunnen doen, doordat ik bij verkoop van BEP geen winst, maar een verlies realiseer (GAK ca 37, koers vorige week ca 29 en verder gedaald naar ca 27 gisteren). Hierdoor zou ik, als ik het goed interpreteer, geen last moeten hebben van die 10% heffing. Ik heb daarom toch maar een vraag uitgezet naar IB of ze dit kunnen bevestigen... En if so: dan ga ik gewoon blijven verdienen aan BEP door net zo lang calls te schrijven totdat de koers weer is gestegen richting (net onder) de 37. Daarna doe ik ze pas van de hand... Zodoende...
LTOke
0
ETF's zijn momenteel 10% van de mix.
Met de nieuwe inleg gaat dit percentage wel flink stijgen. Uiteraard ga ik het ook deels in mijn eigen unieke mix stoppen. Want die rendeert uiteindelijk het allerbeste :-) Ik denk zo 50-50 te gaan doen.
Idee achter de ETF's is dat ik verwacht er makkelijker afscheid van te kunnen doen als ik tussentijds cash nodig heb (badkamer, keuken en nog meer van die wensen van vrouwlief....).

Voor mijn opties heb ik momenteel voldoende margin. Ik zou nu al meer kunnen schrijven, maar ben wat terughoudend vanwege die leveringen laatst vlak achter elkaar. Maar die waren in tussentijd in-the-money geraakt. Met meer margin zou ik dan meer opties kunnen schrijven die veel verder out-of-the-money zijn. Hoeveelheid omhoog, prijs omlaag, risico ook omlaag. Zal er over denken.

Mijn nieuwe US aankopen ga ik waar mogelijk sowieso via opties doen. Dan wel in-the-money schrijven en zo dus korting vangen op je aankoop. Risico dat komend jaar een bullmarket start en je de hele tijd achter de feiten aanloopt. Ook niet erg. Premies zijn ook geld :-)

@robutrecht: ik krijg jaarlijks een kleine vergoeding op mijn kapitaalverzekering onder de noemer "Compensatieregeling". Ik heb dus wel zo'n woekerpolis. Ben blij dat ik deze nu als "extra" heb en er niet afhankelijk van ben.
'belegger''
0
ABM FN-Dow Jones) Het Nederlandse kabinet heeft besloten dat de op Prinsjesdag dit jaar aangekondigde maatregel dat een zogeheten fiscale beleggingsinstelling, ook wel fbi, niet meer direct in Nederlands en buitenlands vastgoed mag beleggen met een jaar wordt uitgesteld tot 1 januari 2025.

www.iex.nl/Nieuws/762865/Update-Kabin...
Bob003
0
Sneeuwbal experiment
Vanaf 15 maart 2022 heb ik een rekening op IB geopend, en €500 gestort. Bedoeling is om te testen of ik hier een supersneeuwbal kan maken van dividendaandelen, vooral door alle posts van jullie hier gelezen te hebben.
Aandelen momenteel:
ATVI 1x (voor de eventuele overname premie)
PDI 19 x
GOOD 1x
GLAD 1x
NLY 0,75 x (kwam door reverse split)
AGNC 1x
ITUB 1x
Elke keer wanneer ik weer dividend genoeg heb om iets aan te kopen doe ik dat. Momenteel maandelijks $4,13, deze maand ruim $14 door het PDI special dividend.
Mochten jullie nog tips hebben van maandelijks uitkerende aandelen, liefst onder de $10 hoor ik het graag.
Kaar$
1
quote:

Bob003 schreef op 14 december 2022 09:16:

Sneeuwbal experiment
Vanaf 15 maart 2022 heb ik een rekening op IB geopend, en €500 gestort. Bedoeling is om te testen of ik hier een supersneeuwbal kan maken van dividendaandelen, vooral door alle posts van jullie hier gelezen te hebben.
Aandelen momenteel:
ATVI 1x (voor de eventuele overname premie)
PDI 19 x
GOOD 1x
GLAD 1x
NLY 0,75 x (kwam door reverse split)
AGNC 1x
ITUB 1x
Elke keer wanneer ik weer dividend genoeg heb om iets aan te kopen doe ik dat. Momenteel maandelijks $4,13, deze maand ruim $14 door het PDI special dividend.
Mochten jullie nog tips hebben van maandelijks uitkerende aandelen, liefst onder de $10 hoor ik het graag.
Ik heb enkel nog PSEC - Prospect Capital Corp. die aan je wensen kan voldoen. Onder de $10 en keert maandelijks uit.
Bob003
0
LTOke
0
Kaar$
0
Ik zag net dit langskomen.

MCLEAN, VA / ACCESSWIRE / December 12, 2022 / Gladstone Commercial Corporation (NASDAQ:GOOD) (the "Company") announced that its board of directors has authorized a share repurchase program for up to $20,000,000 of each of the Company's 6.625% Series E Cumulative Redeemable Preferred Stock and 6.00% Series G Cumulative Redeemable Preferred Stock
Jalapenjos
0
Vraagje: niet echt een 'klassiek' dividendaandeel, maar wel een aandeel met een aantrekkelijk dividendrendement (bijna 4,4% bij de huidige koers): hoe kijken jullie tegen IBM aan? Ik lees er toch wat verschillende verhalen over maar ondertussen líj´kt-ie interessant voor mijn dividendportefeuille. Mijn overwegingen daarbij: cloud- en nanotechnologie, quantumcomputing. In die zin misschien eerder een groei- dan een waardeaandeel, maar dat dividend......
En ik vind het lastig om voor dit aandeel een richtkoers (aankoop) te bepalen. Iemand een idee?
Bob003
0
Als ik deze cijfers bekijk:
Profit Margin 2.09%
Operating Margin (ttm) 11.50%
Return on Assets (ttm) 3.22%
Return on Equity (ttm) 6.48%
en vergelijk met Microsoft (slechts 1,06% divi)
Profit Margin 34.37%
Operating Margin (ttm) 41.69%
Return on Assets (ttm) 15.22%
Return on Equity (ttm) 42.88%
zie ik niet veel groeipotentieel bij IBM.
AVM (Altijd Verkeerde Moment)
0
quote:

Bob003 schreef op 14 december 2022 09:16:

Sneeuwbal experiment
Vanaf 15 maart 2022 heb ik een rekening op IB geopend, en €500 gestort. Bedoeling is om te testen of ik hier een supersneeuwbal kan maken van dividendaandelen, vooral door alle posts van jullie hier gelezen te hebben.
Aandelen momenteel:
ATVI 1x (voor de eventuele overname premie)
PDI 19 x
GOOD 1x
GLAD 1x
NLY 0,75 x (kwam door reverse split)
AGNC 1x
ITUB 1x
Elke keer wanneer ik weer dividend genoeg heb om iets aan te kopen doe ik dat. Momenteel maandelijks $4,13, deze maand ruim $14 door het PDI special dividend.
Mochten jullie nog tips hebben van maandelijks uitkerende aandelen, liefst onder de $10 hoor ik het graag.
Dan vraag ik me af: wat doe je dan met de rest van je geld? Of ben je echt nog maar net begonnen?
If so: dan juich ik je experiment toe en hoop ik dat je erin slaagt om naast de dividendjes ook nog toekomstige inkomen bij te storten en zodoende iets meer massa op die sneeuwbal te kunnen plakken. Ik ben voor mijn dochters ook klein begonnen (al was dat ietsje minder klein dan jouw inleg) en ze mogen nu toch een mooie sneeuwpop zien staan die elke maand al voldoende oplevert om er bijvoorbeeld 100 pakken vanillevla van te kopen.

Mocht je al een groter vermogen hebben opgebouwd, dan ben ik benieuwd naar wat je daarmee doet en of je bijvoorbeeld om de zoveel tijd een soort vergelijking kan maken tussen de prestatie van je basisvermogen en dit sneeuwballetje.

Binnen IB vind ik het in ieder geval altijd interessant om de performance t.o.v. de grote benchmarks (zoals de S&P500 etc.) te zien. Tot mijn verbazing is die performance ondanks de 10% daling van de USD/EUR koers in 2 maanden tijd nog steeds heel behoorlijk. De outperformance was begin oktober (toen de dollar zo ongeveer op het hoogtepunt stond) nog ca +14% (ca -11% AVM vs -25% S&P). Vandaag de dag is de outperformance nog altijd ca +12% (ca -4% AVM vs ca -16% S&P). Dat is ca -2% verslechtering, terwijl de koers van de dollar ca 10% is gedaald (van ca 1.04 naar ca 0.94).

Ik twijfel daarom een beetje of en hoe de USD/EUR in de performance benchmark is verwerkt. Tot voor kort ging ik ervan uit dat de outperformance van mijn mix vooral ook door de stijgende USD/EUR werd veroorzaakt. In de zin van: ik ging ervan uit dat mijn USD aandelen werden omgerekend naar EUR (als basisvaluta) en dat de de waardestijging van de USD gedurende het jaar een positief effect meebracht in de vergelijking met een benchmark als de S&P, dat een USD naar USD benchmark is, althans zo neem ik aan... Maar ja... als dat waar is, dan is mijn mix de laatste twee maanden met ca -10% geraakt door de dalende USD t.o.v. de EUR. Als ik daarvoor zou corrigeren, dan zou dat betekenen dat ik zonder de dalende USD ca +8% extra outperformance heb gegenereerd (in USD) t.o.v. de S&P. M.a.w.: als de USD/EUR stabiel was gebleven, dan zou de outperformance van oktober tot december gegroeid zijn van +14% naar +22%!

Nu heb ik best wel trots op mijn eigen mix en denk ik daadwerkelijk de benchmarks niet alleen vorig jaar, maar ook dit jaar te kunnen verslaan, maar stiekem hield ik er rekening mee dat dat vooral kwam door geluk met o.a. coronakneusjes en de USD die vol in de zeilen blies. Hoe kijken jullie ernaar?

Edit: aanvullend moet ik erbij opmerken dat de USD t.o.v. een jaar terug natuurlijk nog wel altijd ca +6% is gestegen van ca 0.89 tot ca 0.94 nu. Dus als de USD/EUR koers erin zit verwerkt dat zou van mijn huidige ca +12% ongeveer de helft door de USD komen en de helft door de mix zelf. Zoiets...
LTOke
1
quote:

Pion schreef op 14 december 2022 11:43:

Vraagje: niet echt een 'klassiek' dividendaandeel, maar wel een aandeel met een aantrekkelijk dividendrendement (bijna 4,4% bij de huidige koers): hoe kijken jullie tegen IBM aan? Ik lees er toch wat verschillende verhalen over maar ondertussen líj´kt-ie interessant voor mijn dividendportefeuille. Mijn overwegingen daarbij: cloud- en nanotechnologie, quantumcomputing. In die zin misschien eerder een groei- dan een waardeaandeel, maar dat dividend......
En ik vind het lastig om voor dit aandeel een richtkoers (aankoop) te bepalen. Iemand een idee?
IBM is een dividend aristocrat. IBM heeft al 25+ jaar op rij het dividend verhoogd. In die zin behoorlijk "klassiek".
Ik heb ze zelf ook. Initieel tegen 5,4% dividend. Inmiddels op mijn GAK 5,9%. Dat loopt in de tijd dus aardig op.

Qua business is het een reus. Langzaam bewegend, maar wel solide en stevig. Ligt er dus maar aan van welke kant dat je er naar kijkt.
LTOke
0
quote:

AVM (Altijd Verkeerde Moment) schreef op 14 december 2022 13:31:

[...]

Ik twijfel daarom een beetje of en hoe de USD/EUR in de performance benchmark is verwerkt. Tot voor kort ging ik ervan uit dat de outperformance van mijn mix vooral ook door de stijgende USD/EUR werd veroorzaakt. In de zin van: ik ging ervan uit dat mijn USD aandelen werden omgerekend naar EUR (als basisvaluta) en dat de de waardestijging van de USD gedurende het jaar een positief effect meebracht in de vergelijking met een benchmark als de S&P, dat een USD naar USD benchmark is, althans zo neem ik aan... Maar ja... als dat waar is, dan is mijn mix de laatste twee maanden met ca -10% geraakt door de dalende USD t.o.v. de EUR. Als ik daarvoor zou corrigeren, dan zou dat betekenen dat ik zonder de dalende USD ca +8% extra outperformance heb gegenereerd (in USD) t.o.v. de S&P. M.a.w.: als de USD/EUR stabiel was gebleven, dan zou de outperformance van oktober tot december gegroeid zijn van +14% naar +22%!

[/i]
In de IB webportal kan je naar de PortfolioAnalyst gaan.
Daar zie je meer details over het genoemde percentage.
En heel groot boven de grafiek staat bij mij:
Net Asset Value EUR
Dus je eigen percentage lijkt me zeker gebaseerd inclusief omrekening naar EUR.
En die S&P lijn lijkt me ook onwaarschijnlijk dat ze die gaan omrekenen naar EUR.

Dus je outperformance is top.

Vervolgens kan je een ytd-report maken van je performance.
Daar zie je op gegeven moment ook "Performance per financial instrument". Ik vermoed dat bij jou de Options voor een groot deel van de plus zorgen?
6.338 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 ... 313 314 315 316 317 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 apr 2024 17:35
Koers 78,480
Verschil +0,080 (+0,10%)
Hoog 78,960
Laag 77,980
Volume 433.017
Volume gemiddeld 377.117
Volume gisteren 304.244

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront