Ebusco « Terug naar discussie overzicht

Ebusco 2023, It giet oan.

8.137 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 ... 403 404 405 406 407 » | Laatste
Wacko Winger
3
As per the update provided on the 27th of July 2023, Ebusco expects to record a significant
improvement in the operating result for the second half of 2023 compared to the first half of the
year and a significant increase in sales over the full year 2023 compared to 2022. In 2024, the
company expects to be EBITDA positive. Bijvelds heeft aangegeven dat dit nog reëel is de webcast. Richting de cijfers verwacht ik daarom iets hogere koersen. Na de update kan het 2 kanten op afhankelijk van de voortgang, waar wel met grote sprongen. De situatie in Israël heeft verwacht ik niet veel invloed omdat het een vrij geïsoleerd conflict is maar het blijft koffiedik kijken
voda
6
Nieuwe order voor Ebusco

20 bussen voor Multiobus.

(ABM FN-Dow Jones) Ebusco zal vandaag opnieuw een contract tekenen met Multiobus, ditmaal voor de levering van twintig Ebusco 2.2 bussen. Dit maakte de maker van elektrische bussen uit Deurne maandagochtend bekend.

Multiobus is een belangrijke partner die al verschillende opdrachten bij Ebusco plaatste, waarvan de eerste in 2017.

Vandaag tekenen Ebusco en Multiobus een contract voor 20 nieuwe Ebusco 2.2 bussen op Busworld in Brussel, de grootste busbeurs ter wereld.

De bussen zullen worden geëxploiteerd door Multiobus, maar zullen rijden onder de vlag van De Lijn, de grootste openbaarvervoersmaatschappij van België.

Financiële details deelde Ebusco maandag niet.

Het aandeel Ebusco sloot vrijdag 1,5 procent hoger op 4,33 euro

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Maxor
1
Hopelijk is de contractprijs goed genoeg om deze opdracht winstgevend te maken, omzet is één maar dat is nog geen winst.
Blik dekkende afbijt
1
Ik hoop zo graag dat de bodem is bereikt en dat we nu alleen nog maar up gaan.
Ik heb best te doen met alle aandeelhouders.
Van 30 E naar 4,5 E in korte tijd.
MOEdig Voorwaarts
1
Opvallend dat het toch weer om die Chinese bussen gaat, terwijl de 3.0 op alle fronten superieur zou zijn. Het is alleen kennelijk te moeilijk om ze in elkaar te klussen. Misschien was dat wel de reden dat andere partijen dit "revolutionaire" concept nooit hebben toegepast.

Ben ook benieuwd naar de update en vooral of er nu eindelijk eens een "eerlijk" verhaal wordt verteld of dat het toch weer alleen blijft bij pappen en nathouden...
Instapmoment
2
Schrik toch wel een beetje van dit soort persberichten over orders van 20 bussen. Dat betekent dus dat ze iedere order publiceren en dan lijkt de backlog toch langzaam leeg te lopen. In het verleden ging het vaak om honderden bussen tegelijkertijd, terwijl men nog niet in staat was dagelijks een bus af te leveren. Nu lukt dat wel (?) en komen er veel minder orders binnen.
Unimog
8
Wanneer Ebusco niets publiceert is het hier niet goed
Nieuw complete laadsysteem niet goed
Orders van 100 te veel of 20 te weinig.
Is het niet de 3.0 maar de 2.2
Wat doet iedereen hier toch
Marcel H.
0
Het tijdstip waarop dit nieuws wordt gepresenteerd roept misschien wel vragen
op die de heer Bijvelds spoedig zal toelichten.
Na lange tijd stilte.
MOEdig Voorwaarts
1
quote:

Marcel H. schreef op 9 oktober 2023 08:47:

Het tijdstip waarop dit nieuws wordt gepresenteerd roept misschien wel vragen
op die de heer Bijvelds spoedig zal toelichten.
Na lange tijd stilte.
Aan de koers te zien trapt niemand er nog "in". Volume stelt ook niets voor, maar dat komt waarschijnlijk omdat de "fanbase" wél over veel fantasie maar níet over veel muntjes beschikt en dus waarschijnlijk vooral via Degiro handelt, waar momenteel weer eens een storing is.

Een geluk bij een ongeluk dus, voor diegenen die op basis van dit "flutbericht" nog meer goed geld achter kwaad geld aan hadden willen smijten ;-)
pico bello
4
quote:

Unimog schreef op 9 oktober 2023 08:38:

Wanneer Ebusco niets publiceert is het hier niet goed
Nieuw complete laadsysteem niet goed
Orders van 100 te veel of 20 te weinig.
Is het niet de 3.0 maar de 2.2
Wat doet iedereen hier toch
ik hoop dat de shortende praatjes makers binnenkort een flinke duw krijgen als de koers omhoog vliegt
Unimog
3
quote:

copi schreef op 9 oktober 2023 09:13:

[...]ik hoop dat de shortende praatjes makers binnenkort een flinke duw krijgen als de koers omhoog vliegt
Ja inderdaad. Alleen maar mooi dat er orders worden binnengehaald op een beurs.
Die beurs heeft niks te maken met de komende q3 cijfers woensdag.
Zie ook liever 10 klanten 20 bussen bestellen dan maar 1 klant 200
Maargoed na 80% daling is het moeilijk de koers te draaien
Dat is aan alle reacties hier wel te zien
lucas D
4
www.ebusco.com/nl/20-nieuwe-ebusco-2-...

Ebusco tekent met Multiobus en bevestigt opnieuw het vertrouwen tussen beide partijen
Deurne, 9 oktober 2023 – Ebusco (Euronext: EBUS), een pionier en koploper in de ontwikkeling van elektrische bussen, laadsystemen en energieopslag tekent opnieuw een contract met Multiobus voor 20 Ebusco 2.2 bussen. Multiobus is een belangrijke partner die vanaf de beginjaren van Ebusco zijn vertrouwen heeft getoond door middel van verschillende orders.

Vandaag ondertekenen Ebusco en Multiobus een contract voor 20 nieuwe Ebusco 2.2 bussen op Busworld in Brussel, de grootste busbeurs ter wereld. Dat dit contract hier getekend wordt is heel bijzonder aangezien België binnenkort het thuisland wordt voor de 20 nieuwe bussen. De 20 Ebusco 2.2 bussen worden uitgerust met een accupakket van meer dan 400 kWh, hebben een low-floor configuratie en zullen de Multiobus vloot vergezellen die al uit verschillende modellen van Ebusco bestaat. De in totaal 36 Ebusco-bussen zullen worden geëxploiteerd door Multiobus, maar zullen rijden onder de vlag van De Lijn, de grootste openbaarvervoersmaatschappij van België. Samen zullen deze bussen het vervoer rond Tienen – België vormen.

Vervolgopdrachten
Ebusco en Multiobus begonnen hun elektrische reis samen. In 2017 zette Multiobus een belangrijke stap door een van Ebusco’s eerste klanten te worden en een eerste vloot van vier Ebusco 2.1 bussen aan te schaffen. Hun toewijding aan zero emissie vervoer werd duidelijk in 2020 toen ze een bijkomende order plaatsten voor tien Ebusco 2.2 bussen, waarmee ze hun tevredenheid en vertrouwen in de producten van Ebusco opnieuw bevestigden.

Na de introductie van de Ebusco 3.0 zag Multiobus het potentieel van deze lichtgewicht innovatie en plaatste een bestelling van twee Ebusco 3.0 bussen, die momenteel in productie zijn. Nu, met specifieke configuratie-eisen en het reeds bewezen concept van de Ebusco 2.2, werken Ebusco en Multiobus opnieuw samen om duurzaam en betaalbaar vervoer aan te bieden. Aangezien het Ebusco 2.2 model heeft aangetoond zeer competitief te zijn op het gebied van TCO – Total Cost of Ownership, verzekert Multiobus zich van een ecologisch en economisch keuze.

Olivier Van Mullem, CEO bij Multiobus, licht toe: “We hebben al een lange samenwerking met Ebusco en hun toewijding blijft ons verrassen. Ons geloof in de toekomst van elektrische mobiliteit is standvastig en net als Ebusco werd er vaak getwijfeld aan deze visie. Nu, zes jaar na onze eerste samenwerking met Ebusco, staan we nog meer achter onze gedeelde filosofie, en kijken we uit naar deze nieuwe order en verdere samenwerking.”

Brad van de Kerkhof, Account Manager Benelux bij Ebusco licht toe: “We zijn enorm trots op de samenwerking met Multiobus en zijn dankbaar voor hun vertrouwen de afgelopen jaren. We bewonderen Multiobus enorm dat ze het voortouw hebben genomen in de transitie naar zero emissie vervoer en we kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking.”
lucas D
2
Deurne, 2 maart 2023 – Ebusco (Euronext: EBUS), pionier en koploper in de ontwikkeling van elektrische bussen en laadsystemen, heeft een nieuw contract getekend met Svealandstrafiken, Zweden, voor in totaal maximaal 64 bussen. Het contract omvat 23 Ebusco 3.0 13,5-meter klasse II-bussen

Deurne, 22 maart 2023 – Ebusco (Euronext: EBUS), een pionier en koploper in de ontwikkeling van elektrische bussen en laadsystemen, heeft een nieuw contract getekend met Qbuzz voor de levering van maximaal 63 bussen. Het gaat om 45 Ebusco 3.0 12-meter bussen en 18 Ebusco 3.0 18-meter bussen, waarvan er 4 nog in optie zijn.

Deurne, 20 juni 2023 – Ebusco (Euronext: EBUS), een pionier en koploper in de ontwikkeling van elektrische bussen en laadsystemen, heeft een nieuw contract getekend met NIAG (net als Transdev, onderdeel van de RETHMANN Group) voor 19 Ebusco 3.0 12-meter en 12 Ebusco 3.0 18-meter bussen.

Deurne, 22 juni 2023 – Ebusco (Euronext: EBUS), een pionier en koploper in de ontwikkeling van elektrische bussen en laadsystemen, heeft een contract getekend met Keolis Sverige voor de levering van maximaal 125 Ebusco 3.0 12-meter bussen.

Deurne, 10 juli 2023 – Ebusco (Euronext: EBUS), pionier en koploper in de ontwikkeling van elektrische bussen en laadsystemen, heeft een nieuw contract getekend met Südwestdeutsche Landesverkehrs-GmbH (SWEG). Het gaat om een order voor de levering van maximaal 25 Ebusco 2.2-bussen in versies van 12 meter.

Deurne, 2 augustus 2023 – Ebusco (Euronext: EBUS), pionier en koploper in de ontwikkeling van elektrische bussen en laadsystemen, heeft een nieuw contract getekend met Stadtwerke München voor de levering van 28 Ebusco 3.0 18-meter

Deurne, 15 augustus 2023 – Ebusco (Euronext: EBUS), een pionier en koploper in de ontwikkeling van elektrische bussen en laadsystemen, heeft een raamovereenkomst getekend met Fraport (Frankfurt Airport) voor de komende twee jaar. Deze raamovereenkomst omvat een levering van 4 Ebusco 3.0 12-meter bussen en 4 bussen in optie

Deurne, 9 oktober 2023 – Ebusco (Euronext: EBUS), een pionier en koploper in de ontwikkeling van elektrische bussen, laadsystemen en energieopslag tekent opnieuw een contract met Multiobus voor 20 Ebusco 2.2 bussen. Multiobus is een belangrijke partner die vanaf de beginjaren van Ebusco zijn vertrouwen heeft getoond door middel van verschillende orders.
Totaal aantal 364 tot 9 oktober 2023

28 maart 2023
Categorie
Persbericht
Ebusco tekent contract voor in totaal 20 mobiele energiecontainers

ZES kiest voor Ebusco energiecontainers om binnenvaart te verduurzamen
Deurne, 28 maart 2023 – Ebusco (Euronext: EBUS), pionier en koploper in de ontwikkeling van elektrische bussen, laadsystemen en Energy Storage Solutions, maakt vandaag bekend dat het een contract heeft ontvangen van Zero Emission Services (ZES) voor de levering van 20 mobiele energiecontainers. De eerste 9 containers worden eind 2023 geleverd, de overige 11 containers uiterlijk in 2024. De levering van de 11 containers kan worden versneld afhankelijk van de uitrol van ZES.

Deurne, 29 augustus 2023 – Ebusco (Euronext: EBUS), een pionier en koploper in de ontwikkeling van elektrische bussen, batterijopslag en laadsystemen, heeft in één klap drie nieuwe orders binnengehaald bij ZES. Het gaat om een Discharge Station, Charging Station en maximaal vijftien Docking Stations. Daarmee draagt Ebusco bij aan een totaaloplossing voor de elektrificatie van de binnenvaartindustrie.
Jokeltje
1
Een order is altijd beter dan geen order, maar dit gaat om een vervolgorder door een reeds bestaande klant. Ik zou liever zien dat Ebusco nieuwe markten/klanten binnenhaalt vooral omdat het gros van de in het verleden geplaatste bestellingen vooral voor twee landen waren : Duitsland en Zweden.
Ik verwacht geen grote koersbewegingen op 11 oktober, tenzij de CEO klaar is met zijn huiswerk en de resultaten daarvan al meegedeeld worden, maar ik vermoed dat dit nog wat vroeg is.
Jokeltje
1
Een order is altijd beter dan geen order, maar dit gaat om een vervolgorder door een reeds bestaande klant. Ik zou liever zien dat Ebusco nieuwe markten/klanten binnenhaalt vooral omdat het gros van de in het verleden geplaatste bestellingen vooral voor twee landen was : Duitsland en Zweden.
Ik verwacht geen grote koersbewegingen op 11 oktober, tenzij de CFO klaar is met zijn huiswerk en de resultaten daarvan al meegedeeld worden, maar ik vermoed dat dit nog wat vroeg is.
Fox WIld
1
Je kunt ook zeggen dat deze klant zo tevreden is dat ze nu 20 bussen extra willen hebben...
8.137 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 ... 403 404 405 406 407 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 apr 2024 17:35
Koers 2,982
Verschil +0,192 (+6,88%)
Hoog 3,024
Laag 2,754
Volume 271.316
Volume gemiddeld 337.378
Volume gisteren 330.961

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront