TomTom « Terug naar discussie overzicht

niet voor zwakke magen.

8 Posts
thoomer
3
Er zijn er blijkbaar velen onder U die niet weten dat 71% van de aandelen in handen zijn van de vier stichters van het bedrijf d.w.z.dat maar 29 % van de aandelen op de markt verhandelbaar zijn.Dit houd in dat wanneer de beweging vollatief is deze koers extreem kan reageren zowel naar boven als beneden.Als ik mij niet bedrieg mogen de eigenaars dit jaar ieder 7 % van hun aandelen op de markt brengen en te gelden maken.Wat voor de negatievelingen onder U weer eens een reden zal zijn om het aandeel de grond in te boren als dit moest gebeuren.Voor diegene die positief staan tegenover tomtom is dit echter een zegen want dan worden de verhandelbare aandelen groter op de markt en zullen de extreem dalende koersen maar ook de extreem stijgende koersen langzaam meer verdwijnen wat tot meer stabiliteit en zekerheid zal leiden van dit aandeel.Dit is dan weer goed voor diegene die geloven in tomtom.In elk geval zou dat extreem negatief gedoe dat alleen maar gebaseerd is op WAT ER ZOU KUNNEN GEBEUREN eindelijk toch eens moeten stoppen.
[verwijderd]
0
Wat wil je nu eigenlijk, Thoomer? Alleen maar enthousiastelingen op dit forum? Dan ben je gauw uitgepraat. Het is goed dat er mensen zijn zoals ik die uitleggen waarom zij TomTom overgewaardeerd vinden. Het is ook goed dat er mensen zijn zoals jij die het standpunt verdedigen dat TomTom nog ondergewaardeerd is. Misschien kunnen we er allebei ons voordeel mee doen als we kennis nemen van de visie van de ander. Net als bij een aandelentransactie: de één wil van een aandeel af, de ander wil het graag hebben voor die prijs. Je hebt ze allebei nodig, anders was er überhaupt geen markt.
Optie virus
0
Ik ben er al uitgestapt , de realiteit is duidelijk , als Garmin wint ziet er dan niet goed uit voor TT , de vooruitzichten qua omzet zien er ook niet goed uit en inderdaad de eigenaren gaan in maart cashen , ik geloof in totaal ca. 28 % .
Dussss doe hiermee Uw voordeel .

B
[verwijderd]
0
Brunette, zeg eens, op basis van welk onderbuikgevoel denk jij dat de eigenaren gaan cashen in maart? En waarom zou Garmin gaan winnen? Op basis van een broad spectrum patent van hoe je een apparaat "ga linksaf" laat zeggen? Of misschien dat patent waarbij een op een scherm afgedrukt pijltje met een helling van 67.5% naar links of rechts wijst en doorgaans meer dan 15 punts breed is op het scherm?
[verwijderd]
0
Heer illuminati als u er beslist zeker van bent dat er
niet wordt gecasht, vermoed ik dat u aan een ernstige vorm van naiviteit lijdt.
Bovendien als er gecasht gaat worden betekent dit dat geen van de "4" deze stukken hebben wil,dan is het dus
heeelemaal mis.
p.s het woord onderbuikgevoel aan iemand toedichten die een andere mening heeft bevalt mij ook niet.
Dit forum is niet u eigendom.
[verwijderd]
0
quote:

pegelman schreef:

Heer illuminati als u er beslist zeker van bent dat er
niet wordt gecasht, vermoed ik dat u aan een ernstige vorm van naiviteit lijdt.
Bovendien als er gecasht gaat worden betekent dit dat geen van de "4" deze stukken hebben wil,dan is het dus
heeelemaal mis.
p.s het woord onderbuikgevoel aan iemand toedichten die een andere mening heeft bevalt mij ook niet.
Dit forum is niet u eigendom.
Gelukkig is dit forum niet mijn eigendom; dat zou de openheid van discussie enigzins bedreigen, niet waar? Laat iemand mij dan eens uitleggen WAAROM we zo zeker zouden moeten zijn dat de eerst 28% extra per eerst mogelijke datum (die volgens mij is mei is, maar goed)gecashed zullen gaan worden door de 4 helden die dit bedrijf gebouwd hebben? Ik weet zeker dat ze het niet nodig hebben (zoals al eerder gezegd, 100 miljoen in de pocket is best leuk, waarom meer nodig hebben als je toch wilt blijven werken bij de toko?). Hoeveel koersverlies is die 4 x 7% waard? Dat gaat dan voor 50% van de waarde van hun resterende positie af; weinig zinvol dus.
Graag dan een rationeel argument, anders dan "Harold Goddijn lijkt op Nina Brink, dus is het zo", waarom ze nu wel zouden gaan verkopen.

Wat mij logischer lijkt: AEX notering een tijd laten draaien en dan een co-notering vragen op Nasdaq. Misschien dan geordend stukje bij beetje uitverkopen, in een markt die vele malen liquider en vooral rationeler is.

8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 apr 2024 10:43
Koers 5,780
Verschil +0,055 (+0,96%)
Hoog 5,860
Laag 5,730
Volume 57.681
Volume gemiddeld 327.850
Volume gisteren 354.448

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront