AMG « Terug naar discussie overzicht

AMG -- Augustus 2012

296 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 15 | Laatste
johjoh
0
Aantal dagen geleden toch maar ingestapt met wat aandelen en gedekte calls oktober 6,20 verkocht
[verwijderd]
0
Ja Gerrit, je weet wat je met vallende messen moet doen, nooit oppakken. Als ik het zo bezie zijn dit allemaal fondsen die van zeer hoge niveaus in de afstort zijn gegaan. Herstel naar oude niveaus gaat nooit meer gebeuren.

In ieder geval zit TomTom er niet bij.
Tja, en mijn bespiegeling over AMG is nu al bewaarheid. Onder de 6.

quote:

gerrit 69 schreef op 29 augustus 2012 19:53:


Het is ongelovelijk beste forumleden, maar ik zit wat aandelen betreft alleen maar in losers.
Ik zit voornamelijk in AMG - BAM - KPN - SNS - en USG.
Dan kan iedereen wel raden hoe hopeloos ik mij voel met deze junk-aandelen.
Jarenlang was ik al fan van AKZO, maar daar zit ik dan net weer niet in.
Wel heb ik nog DSM en wat Aalberts, maar die maken mijn verlies bij lange na niet goed.
Achteraf had ik natuurlijk beter in aandelen ASML - AKZO - Unilever of Philips kunnen zitten of wat call-opties daarvan, maar ja, dat is altijd achteraf gepraat.
AMG had voor mij alles goed kunnen maken, maar na ruim 4 jaar kom ik ook met dat aandeel van een koude kermis thuis.
De groeipotentie, die het bedrijf toch in zich heeft, komt onder het huidige management totaal niet tot zijn recht.
Ik kom tot de conclusie, dat ik met mijn losers ook teveel gegokt heb op economische groei, maar dat is helaas nog ver buiten onze horizon.
Voor AMG betekent de huidige ontwikkeling weer een verloren jaar 2012.

Mvrgr. van Gerrit

[verwijderd]
0
AMG lijkt ook een vallend mes te worden ben bang dat steun 5,80 niet gaat houden. Ik wacht met geduld af.Lijkt er op dat we door het putje gaan.
succes mer de handel.
[verwijderd]
0
AMSTERDAM (Dow Jones)--Aandeelhouders van Graphit Kropfmuehl AG (GK) hebben de fusie met Advanced Metallurgical Group nv (AMG.AE) goedgekeurd tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering, maakt AMG vrijdag bekend.

GK wordt geintegreerd in de mijnbouwdivisie van AMG, AMG Mining. Het bedrijf heeft ongeveer 93,59% van de aandelen van GK in zijn bezit.

De aandeelhoudersvergadering vond plaats op 27 augustus.

rock bottom
0
Een wat vroege update vandaag. De reden is het testen van de steun van de AEX van 327 en AMG met 5,81. Vanmorgen net na 9 uur ging AMG naar beneden, maar net boven de steun van 5,81 werd er weer direct gekocht. Het is nog veel te vroeg om conclusies te trekken, maar het lijkt erop, dat als de AEX steun van 327 houdt vandaag, ook AMG boven de kritische steun van 5,81 blijft. Hoewel AMG nog steeds in neutraal gebied koerst (5,81 - 6,90) hadden we wel vanaf de dag van de cijfers een negatieve KT trend in het neutrale gebied. Als AMG nu een bodem vormt boven 5,81 is dat sterk en ligt de weg weer open richting 6,90. (het gebied 5,80-5,85 is dan 3x met success getest) E.e.a zal natuurlijk ook afhangen van de AEX/DOW en mede door de toespraak van BB vanavond in Amerika.
Ik ben benieuwd....Pas maandag kunnen we zeggen of e.e.a gaat lukken. Staat er een bodem maandag en de beurzen kijken omhoog, mede door de uitkomst van vanavond natuurlijk, dan zou dit weer een leuk instapmoment kunnen worden.
[verwijderd]
0
We hebben vanaf 7,30 helemaal geen opleving meer gehad.Nu kleine opleving vanaf de steun.Dit zal een veel lagere top gaan geven boven de steun.we gaan het zien.
rock bottom
0
Soepkip, we zullen moeten kijken inderdaad waar de volgende top ligt, mits de steun van 5,81 houdt natuurlijk en we weer een bodem vormen. Ik voorzie ook niet het uitnemen van de vorige top van 7,30, daar dat zou betekenen dat we weer het neutrale kanaal 5,81-6,90 naar boven gaan verlaten, en dat zie ik niet gebeuren zonder enige trigger.Dit neemt niet weg, dat als de bodem er staat we in theorie wel gewoon terug naar de bovenkant van het kanaal kunnen. Met een huidige stand van ca 6,06€ is dat toch ca 14 % naar 6,90€. En natuurlijk kan er ook een top komen daaronder, maar dat moeten we allemaal bekijken. Op zich blijf ik bij de stelling, dat ALS er inderdaad maandag een bodem bevestigd is, dat dat een KT koopsignaal oplevert.
[verwijderd]
0
RSI is gestegen zit zelfs divergentie in. Ik ga maandag de gok wagen.
We komen van 7,30 af. Nu lagere top neerzetten 6,50 moet wel haalbaar zijn.maandag stap ik in.succes
gerrit 69
0

Hier nog even een verwijzing naar een artikel in de financiele telegraaf met de titel; Grondstoffen in trek

Zie
www.telegraaf.nl/dft/12853461/__Grond...

Of AMG hier op den duur ook van gaat profiteren is mij nog niet duidelijk, maar ook voor schaarse metalen kan dit de omslag zijn voor meer vraag.

Mvrgr. van Gerrit
[verwijderd]
0
quote:

paulbeleg schreef:

Nee, FB is veel beter. Zie daar mijn bijdrages. Voorspelde koers van 20 precies zo uitgekomen. Ook mijn voorspelling van 16 bij de beursgang gaat bewaarheid worden in oktober. Doe je voordeel er mee.

[...]

Ik zit te denken aan short opties op Facebook, maar ik zie de dollar momenteel niet zitten.
[verwijderd]
0
kan je beter short gaan op plus500 ipv opties. geen einddatum, wel stoploss hanteren. alhoewel het aandeel vandaag nog verder in de afgrond is gegaan. De 16 komt al heel dichtbij!

quote:

Klous Kazimir schreef op 2 september 2012 22:57:

[...]

Ik zit te denken aan short opties op Facebook, maar ik zie de dollar momenteel niet zitten.
rock bottom
0
Er is een bodem(pje). Echter, ik had graag gezien, dat we hoger waren gesloten, dan de top van de "inverted hammer" afgelopen vrijdag op 6,07€. We zijn "maar"
gesloten rond 6,01. Ik ben wel ingestapt, maar met een kwart van wat ik van plan was. Ik wil graag de koers boven 6,07 zien. Als dat gebeurt koop ik de rest.

De AEX is bijna op het hoogste punt van de dag gesloten, dus dat bied wel mogelijkheden. Er staat veel te gebeuren in september, dus wel alert blijven.
[verwijderd]
0
@rock bottom, verwacht je nog steeds een correctie van de aex zoals je een paar dagen geleden verwachte? Begint er namelijk op te lijken dat de 328 stand gaat houden. en als de 336 opgezocht zal gaan worden is er dan wel genoeg kracht om na deze mini mini correctie deze weerstand wel te breken?
rock bottom
0
wat je zegt @mbkkr, een mini mini correctie en dat baart me wel enige zorgen. Ik had liever gezien dat de AEX terug zou vallen tot het 38.2% niveau of 50% correctieniveau. Dat is dus niet het geval. Dat betekent, OF we hebben te maken met een wel zeer sterke opwaartse trend (in dat geval breken we de 337 gegarandeerd de komende dagen), OF, het is rommelen in de marge en we gaan alsnog richting 315 en 309. Dat laatste betekent overigens niet dat dat slecht is, het zou een normale correctie betekenen. Boven 302 (61,8% correctieniveau), blijft de AEX nog steeds in een uptrend. Dus het duurt nog wel even voordat je mag spreken van een downtrend. Voorlopig staan alle pijlen omhoog. Maar toch, gegeven de omstandigheden, vind ik de correctie van de afgelopen dagen zeer miniem. Ik ben wel ingestapt in een aantal aandelen vandaag (maar beperkt). Pas boven 337 staan werkelijk alle seinen op groen en is de volgende weerstand pas 374. Dus bij doorbreken van 337, ga ik mijn posities vol uitbreiden, niet eerder.

Ik vermoed dan ook, dat als 337 geslecht wordt, AMG opnieuw richting 6,90 kan.
[verwijderd]
0
hartelijk dank, we zullen zien welke kant het op gaat. Misschien zal de ECB donderdag de richting bepalen. succes allen!
[verwijderd]
0
Waarom zitten we over herstel te praten en over AEX die boven 337 moet staan ? AEX is hersteld voledig sinds "The Fall" vanaf maart tot nu toe en AMG is alleen maar "gestabiliseerd"...3,50 euros lager...
296 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 15 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 23,220
Verschil +0,180 (+0,78%)
Hoog 23,580
Laag 22,940
Volume 108.936
Volume gemiddeld 239.844
Volume gisteren 200.737

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront